Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 241
  • 951
  •   1
Отговори
# 645
sohappy  sohappy  sohappy Почна голЕмото трЕщенееееееее !!!  newsm20

още не -липсват главните заподозрЕни hahaha hahaha hahaha
lenny_pld това цветното-пу Ше си го запазвам Laughing
L е о  newsm03 и в лек шоколадов нюанс  Wink

# 646
Цветя за дамите Twisted Evil

# 647
Мамица, овесените трици са твърдата обвивка на овесените ядки, а не самите ядки. По състав нямат почти нищо общо с тях - чиста целулоза са си, напълно неусвояеми от организма - влизат, правят в червата слузест гел и по този начин увличат със себе си непреработени и съответно неусвоени в организма мазнини (но, за съжаление, и витамини и минерали и затова не трябва да се надвишава дневната доза от 3 с.л.) и излизат. Peace

# 648
  • София
Нищо не ми каза, нямала съм нужда от него а от положителна натура катоhttp://img1.liveinternet.ru/images/attach/b/1/7745/7745479_013.jpg, а, може би, малко романтика в лицето на http://img0.liveinternet.ru/images/attach/b/1/7744/7744570_01.jpg, но не прекалено като това
http://otpada.net/uploads/posts/1151748672_s__karikatury_na_zvezd_19.jpg
И уточни, че трябва да внимавам с количествата, да не стане http://www.forum.wlal.ru/uploads/monthly_03_2008/post-5778-1206943557.jpg
Мамице  Hug
И понеже вече прекалих доволно със спама, спирам, давам път Mr. Green

# 649
голям дебат се води тук-овесените ядки бъдещи трици ли са или не? Аджаба от къде идват триците? То като " мамо, бебетата щъркела ли ги носи" Laughing

# 650
  • София
haleeva  аз ги свалих много бързо,  и от 11-ти месец, до края на януари задържах. Тръгнах на фитнес и може от това да качвам.   Искам да попитам как се справихте с увисналата кожа, особенно на корема. Май късничко се сетих за фитнес,  но с предишните ми килограме не ми се тренираше много.

Никога не е късно за фитнес, ако не ти пречи или мързи. Мен с топ не можеш да ме вкараш там. А за кожата момичетата ползват кремове за стягане и хидратиране на кожата. Имай  в предвид, че мускулът тежи повече от сланинката, така че нищо чудно и от това да е. Мери си редовно сантиметрите и ще видиш има ли разлики. Значи сега си в 4-фаза. Спазваш ли протеиновия ден? Имаш ли ограничения със сладко и мазно. Тези неща са от голямо значение.

# 651
Пили пили - а нещо като Мел Гибсън може ли ???  newsm17

# 652
Мамице, извини ме, мислих си, че е шегичка  Hug Съни и другите момичета вече са обяснили  Heart Eyes
Лео  newsm51
Забравих да Ви кажа, днес по Радио 1, на всеки час рекламираха книгите и режима на Дюкан Wink

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 21:42 от МАМS

# 653

Не се ядосвай душата Simple Smile Смлените овесени ядки НЕ СА овесени трици  Peace
Триците са точно баластрата.. Боклучето, дето остава  Mr. Green .. че и пари взимат гадовете за него  Twisted Evil
Е, тва питах. Брей, и на доктор ме пратиха разни умници тук. Голям праз, че не знам какво са шибаните трици. Ужас! Ще си резна главната аретерия за по-бърза смърт.
Бе, що ме дразните сега? Иначе хората задават хиляди малоумни въпроси, ама нали попитах дали смлените ядки не са трици. Ми аз си мислех, понеже не е като брашно, а на по-евро и от там идва думата трици. От къде да зна, че е отпадъчен материал на ядките.
А ти пиленце не бързай така бързо да ми пращаш доктор, понеже съм убедена, че има неща, които аз знам и са елементарни за мен, пък ти не знаеш.
Човек не може да знае всичко.
Няма да пиша повече в тая тема. е..... му майката!
Наистина се изнервих. Не толкова на хиленето ви, а на това, че съм за доктор. Айде сектир!

Благодаря за отговора duhi_puhi и на Sun.   bouquet  bouquet  bouquet Пфу, че съм била проста.

# 654
  • София
Геци, оф, хвана ме за болното място - ш`ти дам малко http://slusham.com/images/smelo.jpg
Леле, мамице, не се обиждай, леле, Embarassed не съм искала да те засегна, просто лека шега Peace

# 655
 newsm20 Пиленцеееее - благодарскооооо !!! Повече нищо не ща !!!!  newsm51

# 656
  • Варна
Здравейте   Hug
Дорчето днес се подвизава на Русенска сцена, а аз бях сама в офиса, но успях да наваксам с четенето.
Незнам защо се връзвате на провокации, пък и защо да нямат право хората да задават въпроси  newsm78 Ако някой не му е понесъл режима едва ли ще се подвизава още в тази тема. Може би е трябвало да пусне нова тема: "Има ли недоволни от режима на Дюкан?"  newsm78
Сънче  Hug
Бъги, ти с тез обяснения за астмата, алергията и пролетта и бременноста   newsm78 да не би случайно да искаш да ни се похвалиш, а Heart Eyes
Мамице, ама ти верно ли незнаеш  ooooh! А това е защото отказваше да ги ядеш в началото. Не се пали толкова, няма как да знаем всичко   Heart Eyes
Айде и подарък от морето

# 657
  • София
Мамице ти верно ли се разсърди? Айде стига де, кой ще ни кара да цвилиме от смях? Молим та, върни се!  smile3518

# 658
Мамице, кво пък толкоз не ти харесват докторите? Rolling Eyes
- ей тоя например не можеш ли да го изтраеш за 2-3 часа? Rolling Eyes

Сънче, Heart Eyes Hug

Аз минавам само в полувремето да ви видя  Hug , щото ме чакат Дадох му 15 минути почивка, кво да го правя...

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 21:38 от Fancy N

# 659
Лео, мъж ми гледа, моля те- тези момчета много самотни изглеждат  Heart Eyes
Мъжа ми вика, -пишела нашта, я виж какви снимки си разменят . И аз като невинна овчица  newsm03 Innocent

Общи условия

Активация на акаунт