Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 262
  • 951
  •   1
Отговори
# 630
 newsm78 Със сигурност съм сгрешила нещо, със задържането, гледам  в таблиците с резултати и се чудя защо има толкова малко хора в 4-фаза, а аз минах в нея януари месец . Като казах за таблицата, ето и моите данни .
             20- IX-   2007     20-XII- 2007   20-I- 2008    20-II_2008      4 април
                    ОГ-89  -   -    -    86      - - -    84     -  - - -   84--          - -   84
                     ОТ-76 --  -    -    70     - - -     69    - - - -     68            - -   69
                     ОХ-106  -  -    - 100    - - -     96   - - - - -    95            - -   95
           О. Бедро -66      -  -  -  61     ----     59    - - - - -   58           - - -  59
                     Кг.- 64.500         56     - - -    53     - - - - -  50        - - - -   52. 500
             мазнини-39%  -- --           ----              ----         27 5%     
                  вода -50% - - - -         ----               ----         52%
Тръгнах от 64.500 целта ми беше 56, но като видях колко лесно става,  сега искам да е 50 ...   Ако някаде ги записвате, де ..още не сам много наясно как става.  Rolling EyesИмам и снимки.

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 21:09 от ДУЛЦИНЕЯ

# 631
Леле,започва се!Имайте милооооооооост Praynig hahaha Joy Joy

# 632
  • София
Милейди да си жива и здрава дето ме подсети за тия забулени яйца. Отдавна не бях си правила, а сега омахах цели три със зелена салатка, ама да не си мислите, че беше посна, а нееее , с варени пилешки хакпи.хммм още си примлясвам.
Дулцинея разбирам, че си свалила до 50 кг, т.е. общо от началото 14 кг. Тези кила само във втора ли ги свали и минавала ли си изобщо в трета - това е фазата на задържането. А сега ако си 52.500 не виждам какъв ти е точно проблема. Това се сваля за 1 седмица. В целия режим най-важна е 3-тата.

# 633
А, аа какъв бурен след обяд екшАни на форумско ниво Mr. Green
имаме си нови дюканки-добре дошли Peace

Сънче-успех с тебе сме Hug

Перлии smile3509 давай с новите джунджурии
: ДУЛЦИНЕЯ newsm78
pilito туй първото още го бива ама второтоооо ШЪ го даваме на ЗОРИРИ да му задава въпроси   rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 20:59 от rivela

# 634
Здравейте милички,

Аз днес пак изтрещях от много работа Sick

Първо, искам да кажа на нашето слънчево Сънче, че и стискам здраво палци  Hug С теб съм, миличка, дано всичко се развие благоприятно.

Второ, в таз тема много провокатори беееее #Sniper К'ви са тия неща!!! #Shocked Само да кажа, че аз съм с доста тежка бронхиална астма, заради която дълго време бях на кортикостероиди. В следствие на тях качих 10 кг., от които 2-3 години не успях да се отърва по никакъв начин. След като минах на дюканския режим на хранене не само свалих тези килограми, ами и от почти 3 месеца не съм имала НИКАКВИ проблеми с астмата си. Чувствам се в отлична здравословна форма и това ми дава надежда, че след пролетния (алергичен за мен) сезон ще мога да изкарам една нормална бременност, без да си тровя детето с лекарства.
Извинявам се момичета, ама и аз се издразних. За мен този форум е едно прекрасно място, където винаги се зареждам с положителна енергия. Изпращам ви много  Hug  bouquet
Марини, успех в трета фаза  Peace

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 21:09 от buggy-->

# 635
haleeva  аз ги свалих много бързо,  и от 11-ти месец, до края на януари задържах. Тръгнах на фитнес и може от това да качвам.   Искам да попитам как се справихте с увисналата кожа, особенно на корема. Май късничко се сетих за фитнес,  но с предишните ми килограме не ми се тренираше много.

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 21:08 от ДУЛЦИНЕЯ

# 636
Пилито, сладък е, ама точно в момента е на фаза пищене и радване на високите тонове, които може да достигне...Давам напълно заето!  #CrazyМислех да си сложа слушалките, ама няма да е честно спрямо любимия! А за третата - засега ми е само психологическа промяната, не съм яла нищо различно днес, но сега съм си подготвила една зелена ябълка и ще си я хапна преди лягане!
миша97, да се оправя малкото!
Перле, вярно бе, я да те видим с новите придобивки! /не може да нямаш! Laughing/
buggyHug не се нерви!
Я,да видя дали ще успея да повикам някоя фея с тоз образ?

# 637
Добавям една рецепта на една сладост в рецептурния форум.
Има ли някой  newsm78

# 638
А овесените трици не са ли млени овесени ядки?
Joy  Joy  Joy  Ей тая шегичка ми липсваше много днес!  Joy  Joy  Joy
Joy hahaha
Не, ама ако си смелеш овесените ядки в кафемелачката много, много ситно може да заместят триците  Mr. Green
rotfImbo rotfImbo rotfImbo newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Бачи, ама да не ми вържеш тенекия...  Mr. Green
smile3506
Ъъъъъ ке?
 newsm78
Не можах да схвана шегата. Кажете ми моля, за да се спукам от хилеж и аз.
Попитах, защото си мисля, че са млени овесени ядки. А не са ли? Глупава ли съм? Кажете кое  е смешното?
Ако са млени ядки да ги слагам в кафемелачката и да ги правя на трици. Утре не ми е ясно какво, ще закусвам.
Голям смях а?

# 639
 sohappy  sohappy  sohappy Почна голЕмото трЕщенееееееее !!!  newsm20

# 640
  • София
Мамице, ти сериозно ли го мислиш тва?Ето ти доФтор да те прегледа http://i034.radikal.ru/0802/00/74a70c81a906.jpg
Овесените трици не са ЯДКИ,мдаа

# 641
Мамице, ти сериозно ли го мислиш тва?Ето ти доФтор да те прегледа http://i034.radikal.ru/0802/00/74a70c81a906.jpg
Да, съвсем сериозно. Ега си тъпия въпрос зададох. Щом всички с енасирате от смях- ясно.
Няма да питам вече.

Дофтова теб вече прегледа ли те? И какво ти каза?

# 642
  • Universe
EEEEEEEEEEEE - изпревари ме за Ал Wink
Обаче аз давам дуо  Hug
Peaceза десерт - Одри Хепбърн -най-красивата.../
И нещо цветно  Laughing

# 643
  • София
Мамицеее,  едното е ядката, а другото е люспата.

Пильок на този дофтор давам да ме преслуша.

# 644

Не се ядосвай душата Simple Smile Смлените овесени ядки НЕ СА овесени трици  Peace
Триците са точно баластрата.. Боклучето, дето остава  Mr. Green .. че и пари взимат гадовете за него  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт