Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 305
  • 951
  •   1
Отговори
# 600

Лео, а къде бих могла да намеря есенция за козунак? Потроших си краката да обикалям - няма и няма.
[

В Мола в Пикадилито имаше Flutter
Мисля да си взима и да пробвам  Rolling Eyes

# 601
Бачи, под часовника ли?
  то се знае Simple Smile))

# 602
  • Пловдив
Аби, всяка от нас ще излапа 4 кафени чаши наведнъж  Joy

# 603
Сънче кураж и от мен  Hug

# 604
Аби, всяка от нас ще излапа 4 кафени чаши наведнъж  Joy 
Joy Joy Joy
Лео, мерси за инфото - още сега ще се изстрелям към Пикадили.  Peace
Бачи, ама да не ми вържеш тенекия...  Mr. Green

# 605
А овесените трици не са ли млени овесени ядки?
 И в магазина на Плиска няма. Утре, ще атакувам пикадили. лелел само да намеря- 20 пакета, ще си купя. Абе за 100 лв, ще купя. Само да видя трайноста им. После, ще купувате от мен. Тъкмо повод да се видим.
И до центъра, ще отида. То се е водяло, че няма да ми се размине.
Олелелел пристрастена съм. Искам доза трици- бързо.

# 606
  • Пловдив
Не, ама ако си смелеш овесените ядки в кафемелачката много, много ситно може да заместят триците  Mr. Green

# 607
Здравейте дами...аз четох книгата,четох и вас...през ударния етап нали могат да се консумират трици?аз днес това закусвах с к.мляко и степче newsm78

# 608
Момичети,здравейте.  bouquetМоже ли да си направя пиле на фурна с доматен сос консерва. newsm78

# 609
  • Пловдив
Здравейте дами...аз четох книгата,четох и вас...през ударния етап нали могат да се консумират трици?аз днес това закусвах с к.мляко и степче newsm78

Може

Момичети,здравейте.  bouquetМоже ли да си направя пиле на фурна с доматен сос консерва. newsm78

Домашен ли е? Или готов? Виж дали няма захар, иначе може през ПЗ

Съни  fingerscrossed

# 610
А овесените трици не са ли млени овесени ядки?
Joy  Joy  Joy  Ей тая шегичка ми липсваше много днес!  Joy  Joy  Joy

Съни, миличка, с теб съм! Дано всичко се нареди по най-добрия начин за теб и цялото ти семейство  Hug  Heart Eyes

# 611

Моля това да се сложи на първа страница в новата тема. Вижте, че на всяка втора страница се пита.

Ох, писах писах одеве и нещо стана с поста ми. Та писах, че и в диетичния на Плиска няма трици. Свършили. Утре бягам в пикадили и ако има, ще купя 20-50 пакета. Колкото има. После, ще купувате от мен. И кафе, ще черпя.

Ох, детето гние в градината, а аз пиша ли пиша. Тичааааамммммм

# 612
  • Пловдив

Моля това да се сложи на първа страница в новата тема. Вижте, че на всяка втора страница се пита.

Това си мислех и аз. Ако забравя (старост-нерадост) ми напомнете като я пусна  ooooh!

# 613
Ехоооо,тук съм!
Сънче, fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 18:10 от perlata

# 614
  • София
Трици имаше в Пикадили във вторник. Забелязала съм, обаче, че в събота и неделя вече ги няма. Дебна ги отдавна и съм установила, че ги зареждат в началото на седмицата и това е. До края нищичко не е останало. Така че, Mamica, съветвам те да търсиш в началота на седмицата. Иначе - на пазара на Римската стена в Лозенец май най-често могат да се намерят!

Поздрави на всички и приятна вечер. Да сте примерни през уикенда и ....живи и здрави в понеделник ще ви чета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт