Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 339
  • 951
  •   1
Отговори
# 840
Катееее, единия етикет от кола лайт е от старите с промоцията от есента -смятай тия каква кола пробутват.  Twisted Evil А иначе има срок на годност около 4 месеца.  Crossing Arms
Бай дъ уей и аз чакам снимки Wink

# 841
  • Варна
Здравейте всички  Hug
И аз се върнах от срещата, супер беше  Mr. Green Аз ли да издам, че имахме гости от Шумен - Мими Георгиева( има месечинка, а не се похвали) и Диаметър.
Снимки чакайте от КатетоДжин  Laughing
Джини, мойта кола беше в годност  hahaha

# 842
  • София
Здравейте, момичета. Изпуснала съм цели 2 дни, така че мнението ми ще е кратко: на всички въпроси ще да е отговорено.  krikri, благодаря за вниманието  Embarassed

Искам да споделя нещо, за да окуража съмняващите се в режима. Момичета, вчера имах среща я приятел(k)и - е, имахме си и няколко мъже за цвят (без моичкия, за съжаление) (т. нар. сбор  Embarassed ). Освен комплиментите, които получих  Embarassed , страхотната компания и прочие разкоши, по едно време се реши да се ходи на дискотека. Почувствах се като една бабичка, с години не бях ходила, но - мечка страх, мен не страх - се включих и аз барабар Петко с мъжете на дискотека да ходя. Ех, то животът бил хубаво нещо, бре... Наиграх се до насита, забавлявах се прекрасно. Не се притеснявах от нищо, чувствах се хубава, размахвах ръце и крака без притеснение, че може да ми се види нещо и т. н. За протокола: беше ретро парти, което младите на разбора в таксито определиха като по-точно диско парти... Малей, едната песен, дето я пуснаха, я имам на касетка, подариха ми я в края на седми клас, момичета  #Crazy И прочие, супер беше, де!!! Накрая получих най-невероятния комплимент, който не съм очаквала никога да получа, честна дума. Едно от момичетата (дай Боже на всекиму да познава такива хора: интелигентна, сериозна, страхотно чувство за хумор, пряма, размахана, дивачка, страхотно тяло, цапната в устата, всичко в едно, разкош просто) ми каза, че вече съм постигнала нейната фигура. Събраха ми се очите, момичета  #Crazy . Според мен далеч не така, но изглежда напредъкът е видим вече. Пожелавам на всеки да изпита такова чувство на победата над дебелината. Така събирам сили и продължавам устремено напред. За протокола да кажа, че резултатът ми (вижда се на линийката) е постигнат почти без прегрешения (от незнание), ограничения само на триците и прясното мляко и с подкрепата на zazu1 в началото и на повечето от вас и, естествено, с безрезервната подкрепа на мъжа ми.

zazu1, не ми се сърди, че не ти се обаждам напоследък, ей зарад подобни работи става така понякога  Embarassed

Здравейте Дюканки, снощи прегреших с 1 чаша бяло вино, но нямах избор цяла вечер да лоча минерална вода, а бяхме на пиано бар. Изписали сте 20 стр. за 1 ден - няма да ви чета...

Аз изкарах цяла вечер и половин нощ на минерална вода и кола Лайт. ЗА ПИЕЩИТЕ да ви кажа един номер. На Кока кола Лайт като се сложи в чаша за уиски малко кола, напр. 100 грама, и много лед, та значи става на вид като уиски след около 20 минути. Защото ледът се разтопява и я разрежда и цветът става точно като на уиски. Цяла вечер си мислеха, че си сипвам уиски в дискотеката, а аз си ближех Колата  Joy

ОТНОСНО КАЧВАНЕ НА РЕЦЕПТИ ОТ НОВАТА КНИГА НА ДЮКАН: да не изядем пердаха, там нещо за авторски права не пише ли на таз книга  newsm78 Аз не съм я купила още, де.

Sun, стискам палци и аз

Цитат
А не е ли по-лесно 1 ден да хапнем 1 парче козунак. И Хасан е човек.

НЕ. Никакви прегрешения. Поводи има постоянно.

Минутки за реклама:
* Има ОТНОВО нови рецепти в блогосайта, благодарности на Кри, че преравя темата с рецептите и добавя изпуснатото от старите рецепти   bouquet
* Добавени са 2 нови категории: Заведения: положителни отзиви и Заведения: отрицателни отзиви. Ще бъдат разделени по градове и всеки да се чувства поканен с коментар за заведение, което е подходящо или не за Дюканки.

Приятен уикенд на всички, че докато стана днес - и той свършил  Joy

# 843
  • Варна
Здрасти да кажа и аз. Хубава си беше срещата, само дето Дорето днес мяза на нещо, което котката е домъкнала от контейнера...  Mr. Green Туй пътуване ми съкрати живота направо! На всичкото отгоре съм изтървала страшно много от темата...  Sad
И аз чакам снимки и ще се навъртам тук.

Edit: Единствено аз не благодарих на Абракадабра за триците. Ей сега благодаря мнооооого, вече си ги получих. Благодаря и на Играчка-плачка и Елена за дистрибуцията.  Hug

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 18:17 от dorchester

# 844
Е, не. целия ми ден мина в търсене на трици. И в центъра бях и къде ли не. Нямаааааааа

Спешно купувам 1 пакет. за утре имам само 1л. останала. Охххх
 newsm20

# 845
Мамицеее, не ме четеш Party. При нас, в Емил Марков има изобилие от трици, поне в петъка имаше, предложих да купя повече и да ти дам.
А вчера писаха, че и в аптеката в Горубляне, до мебелният магазин има, не ти е далечко, да беше отишла там. Heart Eyes

# 846
Абе чета те, ама имах работа в ценръра. Докато свърша ( ей сега приключих) и всичко вече е затворено. В понеделник, ще ходя в Горубляне.

# 847
И аз се прибрах. Laughing
Супер готини  сте момичета , изкарах си страаахххооотттнннооо........ Hug Hug HugНе усетих как мина времето.
Шумналийки , следващия път сме на ваша територия Hug

# 848
варненки, вълнувам се, сякаш аз съм била на срещата Party Party Party Сигурна съм, че е било супер и чакаме снимкииии Crossing Arms
Зеленкото, евала на твоята приятелка, ама по-евала на теб Simple Smile Peace Ти наистина изглеждаш страхотно! Браво за резултата  bouquet

# 849
Цоп и аз след срещата. Много съм доволна, беше си доста забавно, за което принос имаше и симулиращия дейност намусен сервитьор  Mr. Green
Радвам се, че се видяхме, момичета. Кате, де сииии?  Hug
Мими Георгиева, честито три месеца!  Hug Изненадахте ни с Диаметър  Hug
Бермудес, честита месечинка и на теб  Hug Мълчите си, аа?!
Промяната в Приси от март е огромна  Hug
Дори, Креми, Джини, БейбиДол, Фен  Hug
Играчка, мерси за организацията   bouquet
Диди, влизай и тук да пишеш  Peace
Ели, дано бързо се решат проблемите и нещата да се подредят по най-добрия начин за теб  Heart Eyes
Перличка, аз нищо не видях  Cry
Гушки на всички  Hug

# 850
  • Варна

Къде е Катето - ами нали отиде да пазарува, пък ние тука си висим и чакаме.  hahaha

По-късничко ще да са снимките.

# 851
  • Варна
Здравейте пак  wavey
Само че Катето наистина нещо липсва и аз не мога да и пратя и моите снимки. Така , че ще има още да почакате  Laughing
dorchester   Hug
МАМS  Hug
bermudez  Hug
 k_savova  Hug
Джини   Hug
играчка-плачка  Hug
ros4enka,ами ела другият път. Поканена си  Hug

# 852
  • Universe
С много връзки се доредих до светая-светих, наречена трици и какво се се оказа  newsm78 newsm78 newsm78 Продавачката споделила, че продава по 300 пакета на седмица /магазинът е гаражче Wink / и че доста фолк-певици от Пловдив са й клиентки и то доста преди Ивана да свали /не съм чалга фен и няма да ги споменавам Peace/
А Вие се чудите що не може да се снабдите Thinking  ooooh!.
 много тонаж се смъква,бреййй !!!
 newsm78 newsm78  - Ей, момичета, ние като отслабнем да не вземем и да пропем Joy Joy Joy

Naughty П.П. Майнички, в "Сани" /"Гранд"/ са заредили трици - инф. от преди 20 мин

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 19:50 от lenny_pld

# 853
  • София
В София трици НЯМА нито на Плиска, нито в двете аптеки в Студ град ( бл. 58 и в този с/ у него) в Пикадили в МОЛ-а на Хемус пак няма , във Фантастико на Скай сити, Била Младост и в Метро- тоже. Да не биете напразно път.
Имали проблем, който щял да продължи около масец. Фатално ли е да се ползват пшеничени ?

# 854
Здравейтеее и от мен !  Hug
Олеее докато ви изчета  Shocked Shocked Shocked
Поздравявам всички с месечинки,всички с минусчета   bouquet Само така!  Flutter
Аз незнам дали имам с какво да се похваля,че днес не си бях вкъщи и не съм се теглила,но утре ще наваксам  Praynig Praynig Praynig
Вчера устоях на изкушението - нали ходих на кино и около мен всички с огромните пакети пуканки!Нооооо  Naughty за мен Кола лайт! Whistling Laughing Единственият негатив беше,че едва издържах заради 00 до края на филма ,че то 1л кола не е току-така  hahaha hahaha hahaha
Варненки чакаме снимки! То и аз по принцип съм си варненка де,а и Евридей ми е под носа,но като си ходя рядко така е....  newsm78
ros4enka  Hug

Общи условия

Активация на акаунт