Бебешори СЕПТЕМВРИйски чакат мами късметлийски!

• 13 925
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, не се притеснявайте Simple Smile До края на бременността ще ви ги пуснат 100%. Просто някои лекари предпочитат да ги пускат в по-крайните месеци, изключвайки възможността да сте носители на СПИН или сифилис.
taia, жената е уникална! Направо съм изумена!  Shocked

# 136
# 137
  • Варна
Здравейте мацки! smile3525
Досега май не сме повдигали темата за мазилата против стрий.
Какво използвате? Аз лично в момента имам нужда основно за циците и открих, че един масажен крем с какаово масло върши чудеса. Един ден страхотно ме засърбяха и като погледнах - започнало да се зачервява. Този крем ми беше под ръка и реших да пробвам. От тогава няма сърбежи, циците се постегнаха и станаха по-еластични.
Но пък си мисля да си купя и нещо от специализираната козметика, но честно казано незнам какво да избера
Mustela -  http://www.marvistore.com/mustela9months200ml-p-20948.html?cPath=772_773_776
Mamma Donna - http://family-bg.com/prX_648.htm?products_id=648
Galenic Elancyl Stretch Mark - http://www.healthpricer.com/buy_beauty_hygiene/compare_galenic_e … duct_5240590.html
Ако някой има впечатления от горе-изброените или от нещо друго - нека сподели.
 Hug

# 138
Anjelika84 и red_sonya мерси за отговорите.

Аз се записах за ЖК в МБАЛ Света София ( на Мазнейкова болницата). Още другата седмица ще питам лекарката и за СПИН и за Васерман. Не мисля, че на по-късен етап е по-добре да се правят. Все те поставят пред свършен факт. Не че има някакъв риск при мен де, ама поне да знам че е минало.
Иначе сега едвам успяха да ми изстискат кръв за другите изследвания  Confused Явно пак ще се дупчим скоро.

# 139
Здравей Juliko,
аз от 2 месеца се мажа вече, че много бързо раста и на корем и на гърди. За начало реших да си взема нещо по-достъпно и си купих някакъв крем против образуване на стрии на Дева, ама не съм много доволна. И доизразходвам 1 на Avon, който си имах от преди. А съм си купила и на Mamma Donna, понеже съм чувала хубави отзиви за него, но още не съм пробвала.
Забелязах обаче, че ако се мажа с някакъв по-мазничък крем за тяло, нямам проблем с опъване или сърбеж на кожата.

# 140
Относно мазилата ... още първите месеци си купих някакъв френски крем уж медицинска козметика - как ли се казваше  newsm78 Никак не ми помогна обаче. Появиха ми се зверски стрии на гърдите. Общо взето си мисля, че положението вече е неспасяемо. Почнах да се мажа с бебешко олио на Джонсън. До момента нямам стрии на друго място / дано и  да не се появят/ ама гърдите ми са ужасниииииииииии #2gunfire

# 141
Здравейте, мами!  Simple Smile
А аз ако знаете как се орезилих днескааа smile3532
Смяла съм се сама на себе си с глас....
Нали ви обяуснявах как днес съм на прегледи вече очаквам да се види пола на бебо  ooooh!
Отиваме с милото в поликлиниката, изчакваме чинно на регистратурата да ми запишат час....и след това отиваме и сядаме пред кабинета. Майчета с кореми - 4-5 броя - повечето и с татковци към тях.... Чакаме ние около 10-тина минути, при което аз се сещам да си извадя от чантата миналата снимка на бебо, че доки иска да му я показвам, като ходя.......и в този момент съзирам върху снимката листчето, на което сестрата миналия път ми записа кога да отида пак. И на него пишеше 14,04,2008г.  smile3532 smile3532
Че кат прихнах да се хиля пред оня ми ти кабинет - ми аз 10 дена по-рано отивам Laughing ooooh!

# 142
Dianchence , Мазнейкова работи ли със ЗК? За Спин И Васерман ще ти вземат венозно Simple Smile

# 143
Juliko, аз още преди да ходя на лекар в аптеката ми препоръчаха Percutalfa. А след това и лекарката ми го препоръча без да съм я питала. Към 25-27 и ми го продадоха с отстъпка за бременни  Crazy /явно има и други ентусиасти/. Засега съм доволна, но смятам и аз да си купя някакво какаово масло или олио, че нещо много ми го похвалиха.

# 144
  • Варна
 smile3501Ми бръмбъзък - нормално е - бременна си все пак  newsm62

# 145
Здравейте мами!!!
Аз докато оправя всичко в къщи пак изпуснах интересните ви въпроси и отговори.
JULIKO,аз през първата си бременност ползвах само крема на MUSTELA и бях много доволна,нямах и една стрия по себе си,а след като родих и Хриси къпех и мажех с бебешката им серия.Нямам никакви уплаквания.Сега отново ползвам този продукт.А ако искаш можеш да си ги редуваш с останалите два(тъкмо ще разбереш с кой кожата ти се чувства най-добре)

# 146
  • Варна
novichka, търсих в нета моето какаово масажно масло да ти го покажа ама нещо не го намирам. Като се прибера в къщи ще му видя марката - доколкото имам спомени е българско, в една кутийка с кафява капачка(не е течно), доста е голямо като количество, а отива много малко за мазане и струваше от порядъка на 4-5 лева поне преди време.

P.S. Намерих го - ето:  http://www.framar.bg/product_review.php?id=30010678&from=486 … C5%CD+240+%EC%EB.

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 13:21 от Juliko

# 147
JULIKO,пропуснах да ти кажа още нещо.Аз пазарувах само от аптека САНИТА,защото правят много добри отстъпки на козметиката.Казвам го защото знам че във варна имате такива аптеки.И дори и да го няма в момента много бързо ми го доставяха.Аз съм от Разград и при нас колектива им е много разбран,незнам при вас как е положението.Постоянно получавах съвети за всички видове мазила,както и мостри(първо пробвах с тях и ако ми понася крема си го купувах),защото тези продукти не са от най-евтините все пак newsm78 Simple Smile

# 148
Анжелика, Света София имат договор със ЗК и аз се записах за ЖК с направление от личния лекар.
А и за другите изследвания ми взеха венозно кръв - цели 5 колбички почти ... Казвам почти, защото последната не можаха да я напълнят, понеже спря да ми тече кръвта и тази в лабораторията се ошашка как можело така!?!

# 149
Ей хора, гледахте ли снощи "Шоуто на Слави"? На моята половинка сестра му участваше в "Кандидати за слава". Ето линк: http://vbox7.com/play:711ba4fb - весело е гледайте.
П.П. Жената не е луда - наред си е newsm78 Laughing #2gunfire

Taia, жената е СТРАХОТНА, просто невероятна. Гледах я случайно и с мъжа ми бяхме много впечатлени  smile3501 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт