Бебешори СЕПТЕМВРИйски чакат мами късметлийски!

• 13 945
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Вили, това не е съвсем вярно за разширяването. Тазовите кости имат възможност за разширяване и след това се прибират бавничко, няма да бъдат никога като на девойка. Аз не съм забелязала драстично да съм се разширила (виж откъм мастни подплънки - да, ама това е друга тема).

# 166
  • Свиленград
Благодаря ти Веч! Simple Smile   bouquet
И аз така се надявам. Ясно ми е,че няма да съм като девойка,но понеже  все пак се разширих след раждането на Ники,та не ми се иска да стана трътла сега.. Ама то Господ си знае  работата. Всичко е до структура.  bouquet

# 167
  • София
taia, много интересна дарба има зълва ти, и ние й се възхищавахме вчера! Споделяла ли е дали вижда визуално думите в съзнанието си, или има страхотна памет?

Днес съм малко притеснена. От известно време ми прави впечатление, че ежедневните ми превръзки доста се зацапват. Не в кафяво, а по-скоро тъмно или мръсно жълто. Някоя от вас да се е сблъсквала с подобно нещо? Другата седмица и без това ми е време за преглед, ще си пусна и урина преди това....да видим....

# 168
sweetkids_mama и с моите беше така миналата седмица доста силно течение имах,но до колкото знам си е в реда на нещата.Чела съм че е нормално през бремеността да има течение но все пак можеш да се съветваш и с лекарката ти,но мисля че няма за какво да се тревожиш Peace

# 169
Веч, нейният таз не преживява това, което преживяват тези, раждали естестевно. Така или иначе отпускането му е хлабаво. Ако секциото е и преди настъпили родови контракции шансовете й за разширение са малки.
Вилистар, спокойно за разширяването. Hug Така или иначе всеки 10 години и всяка бременност прибавят по около 5 кг. към нормалното тегло на жената. Т.е. дори с 5 кг. повече изгеждаш така, както си изглеждала преди бременността с 5 кг. по-малко. Надявам се да го обясних разбрано Embarassed
Що се отнася до раждането секцио - три дни вливания на болкоуспокояващи. Три дни антибиотици (те са задължителни) 6 банки разтвори - глюкозен серум или натриев хлорид... Неща, които при едно нормално раждане не натоварват организма излишно... Болката е индивидуална. Има жени, които припадат директно след изправянето. Познавам такава лично. Първото го роди нормално, с епизиотомия. Второто - секцио. Каза, че болката е несравнима. И ако има трето ще изрине света, за да си роди пак нормално. Казвам - опирам се на чуждия опит и на това, което съм видяла Peace

# 170
sweetkids И на мен течението ми е по- силно, ама и аз съм чувала, че е съвсем нормално. Но пък прочетох, че не е хубаво да се ползват превръзки. Не помня къде, обаче.

# 171
vilistar не съм се разширила в таза повече от първото раждане и в следващите 6 месеца се оправи всичко, не се тревожи.
Дори след второто раждане много по-лесно се възстанових от секциото и като, че ли по лесно отслабнах.
Родих на 03 в 11 часа, а на 04 тласкана от голямото любопитство, не само се раздвижих, но и допълзях до детско отделение да си видя бебето Laughing та сега очаквам с третото секцио да бъде отново лесно Praynig
sweetkids_mama определено има по силно течение от обикновено, но четох, че е нормално и не съм разтревожена.
Всичките ми изследвания са добри.
Момичета на мен от два три дни ми е много черно  Thinkingмирише ми на депресия, а дори не съм на работа, като чета за вашите ремонти и се засрамвам Blush
Децата са си у дома, а аз никакво забавление не мога да им предложа, нито ми се излиза, нито ми се става ... голям мързел, голяма апатия.
 Peace

# 172
мерси за кремчето, Juliko

sweetkids_mama, и аз съм така от известно време. Бях се побъркала и малко побърках и докито  Mr. Green. писна ми МБИ и после още нещо гледа  newsm78 но като щяло каза, че е нормално и няма повод за притеснение. Макар че аз смятам да я притесня до 1 седмица, че още се ослушва и не ми е пуснала всички изследвания smile3508

# 173
Здравейте!Моята лична лекарка ми отказа направление за дерматолог въпреки че гърдите ми са синьо-лилави и целите нацепени и толкова болезнени на места е кожата че ми иде да я изрежа с ножичка! #Crazyпредписа ми Дермаластин или подобно и нищо повече!!Аз с емажа и с мас сутрин и вечер с Чико на мама дона!!
днес ходих при моя доки да ми даде една бе;ежка с която отидох в Майчин Дом!Е взеха ми пак кръв за Биохимичния!!!нямаше как да ми се размине!Моя лекар ми каза че трябва да го направя!На въпросът ми какво ще стане ако е болно детето той ми каза "аборт" #Crazy newsm45не искам да се притеснявам и панирам предварително!Моля се бебето да е наред и всичко да е както трябва!В четвъртък ще ходя за резултатите!! Praynig

# 174
Мирка, не знам защо на твоите години ти е препоръчал БХС newsm78
И какво е това - аборт Shocked В крайна сметка вие сте родителите и вие решавате дали да задържите детето.
Мамка му, побеснявам от подобни лекари Close Кой е той, че ще се прави на Господ. Всеки има право да прецени дали ще може да се грижи за детенце с проблеми. В крайна сметка и като го родиш живо и здраво пак може да избие нещо в последствие... И какво - всички да си хвърляме децата и да го даваме по домовете ли??? Ей затова тази държава е на това ниво - не третия, ами 43-тия свят!!!
Нямам думи просто! Нямам думииии ooooh!

# 175
sweetkids_mama и аз съм с такова течение от около месец,а микробиологичния ми секрет се оказа добре и лекаря ми каза че няма какво да ме притесняваи че става така при голяма част от бременните
Mirkata_21  аз се мажа с дермоластин от няколко седмици,препоръчаха ми го от аптеката а и една позната лекарка и съм много доволна (за сега).Не притеснявай толкова за резултаите от БХС мисли  позитивно,и все пак те не са решаващи,има и амниоцентеза така че  спокойно.Мойте резултати ще ги разбера след 2 демици и гледам много да не мисля за това защото допълнително се депресирам. Hug

# 176
Ами Асе не зная защо така се изрази!просто ми каза какво той ми препоръчва!ако съм изправена пред този избор просто не зная какво бих могла да направя!!всеки си казва че на него няма да се случи-но знае ли човек.Едно на..цифра с нули отзад но тази една жена е майчица,тя носи в себе си живот,тя страда!може да е всяка!Може да съм аз не съм застрахована!Да няма никаква причина нямам обремененност на 21 години съм!но нищо не може да е сигурно!Ужасно е и това че изследването ти дава някаква възм ожност..след това амниото не потвърждава на 100% и от там ние трябва да решаваме да се разполагаме с този живот,който така мечтаем да дадем Sad CryИма толкова много НО и АКО че направо се плаша!Разбира се огромен е и шанса всичко да е наред!!!На това ще разчитаме!!Моля се да не се побъркам до тогава в мисли за лоши неща!!

# 177
  • София
Благодаря, момичета, за успокоението относно течението!

Мирката, не се настройвай негативно за резултатите от  БХС, и не се връзвай на репликите на лекаря. Има увреждания и увреждания, а също и степени на увреждания; има неща, които са лечими или поне поправими до голяма степен. Работата на лекаря при евентуални проблеми е не да дава готови решения, а да информира максимално родителите за реалното състояние на плода и за перспективите. Решението е изцяло лично и семейно право и никой не бива да натрапва мнение.

Доколкото разбирам, възрастта ти е далеч от рисковата група и най-вероятно няма за какво да се притесняваш! Гледай позитивно и с надежда, че всичко ще мине добре!  Hug

# 178
Благодаря за милите и успокоителни думи!  bouquetаз от сърце желая на всяко майче да се радва на спокойна бременност и всичко с бебечетата ви/ни да е наред!! Praynig
Аз също имам едно течение с малко сърбеж но не ми е правена микробиология Thinkingи не знам какво да мисля  newsm78 аз си знам че са гъбки но докато не ми се направи преглед и секрет да се вземе няма да разбера

# 179
Мирка, щом имаш и сърбеж по-скоро не чакай, а иди си пусни микробиология, да знаеш какво е. Знам, че гъбичките е редно да се лекуват.
И аз съм в отбора на мамите с течение. Не е силно и не ме притеснява, но въпреки това смятам да се изследвам за всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт