Бебешори СЕПТЕМВРИйски чакат мами късметлийски!

• 13 941
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Да определено тряба да ида защото моето е хем течно хем пада като на парцали ooooh!дано де не  енещо сериозно че не знам как ще се лекуваме!!

# 181
Мире, ще те напляскам бе!Какви са тея черни мисли дето са те налегнали и то без никакъв повод.Я се стегни!Малкото същество в тебе има нужда от положителни мисли, любов и вяра и тогава няма как всичко да не бъде наред, в това ме убеди моята ендокриноложка и вярвам, че не са празни приказки.А и честно казано му нямам голяма вяра на това БХС и с моята доки решихме направо амниоцентеза да правим, за да се успокоя веднъж завинаги, ама аз си имам причина за моите притеснения, а ти не. И въпреки това не се поддавам на мрачни мисли, излишни са и с нищо не помагат.
Мисли си само за хубави неща, прегръщам те!
Дидка, честити сини гащи мила не ни се сбъднаха розовите желания, ама нищо следващия път.
Качих и аз снимка в албума, само ще ви замоля да не се стряскате от големия ми корем  Crazy

# 182
ШоКоЛаД    ХА ХА ХА - голям корем - аз пред теб съм слоница майка.  JoyМного си добре даже. При мен вече не самокоремът е голям Sunglasses.

# 183
И моите килограми застрашително растат... Сега бях при док и и се оплаках, но тя не се впечатли, каза, че две бременности не си приличат. Обаче само ме мериха, без УЗ, а се бях настроила. Сега чак 7-8 май, ако успея да се вредя на фетална морфология някъде.

# 184
Не мога да разбера къде сте ги скрили тези албумчета  newsm78 newsm78 newsm78
Дайте някакво линкче, да ви се порадвам на коремчетата Simple Smile

# 185
Дианче, виж на първа страница "Нашето албумче" Wink

# 186
Мерси. Малко се поизложих  Embarassed

# 187
Момичета пожелавам ви весел уйкенд и до понеделник само да не изпишете няколко теми до тогава

# 188
Приатен уикенд и на теб Рени!  Hug

# 189

Григчо, да питам Simple Smile от noppies ли си поръча тези страхотни дрехи? / видях че си го писала май  Embarassed/

Не мила, моите са от ГАП, но ми ги доставиха. Така и не ми остана време да ида до магазин 9+ (където са noppies), а моите панталони вече не ми бяха удобни и набързо спретнах една поръчка. Обожавам да пазарувам по и-нет, за ужас на таткото, щото с неговата карта Mr. Green

Григчо има ли доставка на ГАП извън Америка. Аз гледах на страницата им ама пишеше. че само там доставят. Ти директно от страницата ли си ги поръча или чрез познати, които живеят там.
Аз съм голяма фенка ма ГАП. За съжаление те си затвориха всички магазини в Германия преди около 4ри години.
Предната година като биахме в Америка си купих някои неща. Ама като не знаех, 4е ще забремения и не си купих за бременни.
Ама здраве да е. Ако мога да си поръчам от страницата ще е супер. А плаща ли се допалнително ДДС като получиш колета в България?

Aз вчера чух за първи път както тупти сърчицето на бебенцето. Two HeartsМного хубаво ми стана. Добре, 4е ми го пуснаха на това апаратче, че аз както сам чак на 29 април на ултршал, сигурно щях да се побакам до тогава. Ама за пола ще си почакам до края на месеца. Няма как.
 newsm74  Честито на всички мами, които знаят вече пола на бебето. Малко им зявиждам, ама благородно и с добри чувства. Аз просто искам вече да почваме да мислим за името. Аз естествено съм си намислила за двата пола, ама мъжо ми къа, че тои ще мисли като знаем пола и тогава ще го обсавдаме  blahblah

# 190

Григчо, да питам Simple Smile от noppies ли си поръча тези страхотни дрехи? / видях че си го писала май  Embarassed/

Не мила, моите са от ГАП, но ми ги доставиха. Така и не ми остана време да ида до магазин 9+ (където са noppies), а моите панталони вече не ми бяха удобни и набързо спретнах една поръчка. Обожавам да пазарувам по и-нет, за ужас на таткото, щото с неговата карта Mr. Green

Григчо има ли доставка на ГАП извън Америка. Аз гледах на страницата им ама пишеше. че само там доставят. Ти директно от страницата ли си ги поръча или чрез познати, които живеят там.
Аз съм голяма фенка ма ГАП. За съжаление те си затвориха всички магазини в Германия преди около 4ри години.
Предната година като биахме в Америка си купих някои неща. Ама като не знаех, 4е ще забремения и не си купих за бременни.
Ама здраве да е. Ако мога да си поръчам от страницата ще е супер. А плаща ли се допалнително ДДС като получиш колета в България?

Петка, в Германия като получаваш колет от Щатите, се получава писмо от цоламта, отиваш до там да освободиш колета, после ти пращат писмо с юбервайзунсшайн за мито и ДДС. Митото е 22%, а ДДС 19%. Миналата седмица освобождавах колет от Джимборее - поръчвах за щерката.
А днес ми доставиха един обектив чрез УПС - при тях направо на шофьора се плаща мито и ДДС.
Погледни като поръчваш дали може международна доставка на сайта на ГАП. Аз също смятах да погледна дали мога да си поръчам оттам, защото имат много приятни неща.
Не съм сигурна дали в някой от аутлетите няма магазин на ГАП в Германия. Аз съм в Саарбрюкен, наблизо имам два аутлета, но не съм ги посещавала - един в Цвайбрюкен и един в Метлах. Ако искаш мога да проверя.

# 191
Работната седмица приключи!!!  newsm44 newsm44
Приятна вечер и весел уикенд на всички мами! Heart Eyes

# 192
Шоколад, какъв корем бе жена? Много си си добре. И всички маики където са се изтипосали - БРАВО! Другите, скръндзи...с тях няма да си играем Wink

Бръмбъзък, голяма скица си ти. Поне не се разбра че не ти е времето като те питаха. Тогава само срам, ама те ще те извинят, нали си бременна. Ха ха

Веч, много данъци и ДДС! Аз повечето неща си купувам от Щатите и един път не съм плащала. Но сигурно защото майката на мъжот ми ги праща като подарък?

Добре де, много нош па пиете вие. Аз дори не съм го чувала това чудо?!

# 193

Веч, много данъци и ДДС! Аз повечето неща си купувам от Щатите и един път не съм плащала. Но сигурно защото майката на мъжот ми ги праща като подарък?

Ти кво прайш тук по нощите?
Голяма връзкарка си ти. Точно защото не е фирмена доставка, затова не плащаш. Нашите са големи кожодери.
Докато в Щатите ДДС им е 7-9%, тук при нас го вдигнаха миналата година от 16 на 19 ooooh!
Я ме светни, ако искаш на ЛС, какви обективи ползваш?

# 194
Веч мерси за отговора. Аз тъкмо на немския форум те питах същото за колета. Там няма нужда да ми отговаряш. Ами аз предната година бях в оутлета в Цвейбрюкен и за съжаление няма магазин на ГАП. И после четох по интернет, че ГАП се изнесли от Германия  Confused Да се чуди човек що. Ама това са си 38% отгоре. Немска му работа.
Хайде отивам да пазарувам.

Общи условия

Активация на акаунт