Топло лято наближава,АВГУСТовско бебе здраво шава

• 16 124
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
здравейте
то влизам тук само за проблемите си да пиша, ама то един след друг
направо -какъв е този моя късмет
токсоплазмозата ми е 300
и сега трябва да се установи дали преди съм крала заболяванието или в момента съм болна(дано не  е това)
нали бях три месеца в болницата и там ми вземаха кръв, ама нито знам за какво, нито какви са резултатите
някой да е бил с завишени резултати токсоплазмоза
а, и нямам никакви домашни любимци, контакт с животни, макар, че то от всичко може да съм се заразила
та това е

# 121
Здравейте , аз се върнах от лекар и за сега всичко е наред . Контракциите са намалели, и ще почивам повечко в къщи. Стелче сега ми изписаха магнерот 3 пъти по 2 , и следващия понеделник пак съм на преглед.
 И аз стискам палци на Пипилоте , дано  всичко се оправи newsm17.
 Не видяхме хубаво пола , остава мъжко , ще чакам в понеделник ,дали такова ще си остане.
 За сега лека вечер на всички.

# 122
   Здравейте момичета  Heart Eyes
  Честит празник  на  всички здравни работници   bouquet
   И аз стискам палци  на  Пипилоте  и се моля да се оправя  много бързо   Praynig   bouquet  и всички мами , които имат здравни проблеми да се оправят бързо    bouquet   
  Желая  ви приятна вечер  и си почивайте повече     bouquet

# 123
Ето ме и мене стискам палчи от сърце на Пипилоте и на бебчето и знам че всичко ще се оправи.Стелче стискам палци и за теб миличка.Днес ходих на гости на една приятелка която има бебче на 1 месец олеле ужас рев голям и моето като слуша как и реве и ритка колкото може горкичкото.Мама Дона и аз отдавна съм забравила какво е това оргазъм но не ми и липсва нямам никакво желание за секс много не типично за мен.Диди 2 не се притесняваи мила моя доки като ми каза че беба тежи 1200 и ме хвърли направо в седмия месец.Те тия големите спец си знаят няколко болести и си приписват и при наи малкото СПОКО.Някъде четох че безпроблемнна и безоблачна бременност е доста рядко явление така че мамчета стиснете още малко ни остана да гушнем бебоците.Ох толкова са сладки днес направо се разтопих като гледах на моята приятелка душички малки  като го гушнах ме обзе торкова приятно чувство.
Целувки на всички и честит празник на здравните работници благодарение на тях скоро ще гушкаме малките душички  bouquet
За пола не ме е страх преубувам щъркела и готово само се чудя какво ще правя толкова розови дрешки и обувчици.

# 124
Missto и аз съм така, за оргазмите и втвърдяванто имам предвид  Embarassed Навсякъде обаче четох, че секса е дори препоръчителен ако нямаш проблемна бременност естествено Wink

Ani_d като родих дъщеря ми, стоях 2 часа с подобна торба пълна с пясък върху корема,а после вкъщи ходех с ластичен колан-гащи и мисля ефекта беше доста положителен, сложила съм една снимка от миналото лято за доказателствен материал.

За бебето - моята хулиганка се върти постоянно и такива шутове и крошета отнасям, че ми спира дъха понякога. Ще е каратистка като кака си явно  newsm78

Didka мила ти още ли им се връзваш на докитата, ми на тях това им е работата да поставят диагнози. Яаааа СПОКО нали бебоци е добре, дреме ти за другото. Хайде целувки и не им се връзвай толкова.   love001  love001  love001

Ieppe утре след свиждането на всяка цена пиши как е Пипилотка И ако има нужда от нещо, пиши ми на лични. С каквото мога ще помогна.

# 125
  • София
Здравейте,мами  bouquet
Днеска бях при моята докторка..каза, че с бебето всичко е наред иии...че не вижда пишка newsm44(дано на ФМ-то го потвърдят) И аз вече започнах много по-често да си я усещам как си се мърда и си ритка newsm68
Asija, моля те сложи ми и на мен един  stork-girl
От миналия месец също така не съм качила нито 1 кг Crazy Laughing
Много целувки на всички и приятни сънища.. Hug

# 126
Мацки,ето една порция смях за разтоварване:

http://www.vbox7.com/play:fe0bdbe3

Това е изпълнението на Краси Ванков във Форт Бояр,ако случайно има още някой,който да не го е гледал... Joy Joy Joy

# 127
здравейте момичета,
две седмици ме няма и сте изписали толкова много, че даже не смогвам да ви изчета...съжалявам, че някои от вас са изживяли меко казано неприятни случки Sad
пожелавам бързо възстановяване на пипелотка  bouquet
ние вече сме в Монреал, малко по-малко започваме да свикваме с тукашния начин на живот....малко ми е проблемно да си намеря лекар, но се надявам тази седмица да стане...добре че си взех една опаковка Магнерот от БГ, та поне ме спасява от контракциите...
не знам дали някоя от Вас е летяла бременна със самолет, но на мен полетът хич не ми понесе добре, особено като имаше турболенция имах чувството че вътрешностите ми танцуват Confused...
моят малчуган също яко ме ритка отвсякъде..май си се върти на спокойствие Laughing
поздрави на всички и да се пазите повече!!! Hug

# 128
Добро утро момичета! Flowers Bouquet

токсоплазмозата ми е 300
и сега трябва да се установи дали преди съм крала заболяванието или в момента съм болна(дано не  е това)

Maria.maria, при мен също се откри, че съм карала токсоплазмоза, но се оказа отдавна, защото титрите ми бяха в най-ниските граници, и резултата се води дори отрицателен. Дори преди да получа резултатите обмислях варианта да отскоча до София за да си направя амниоцентеза за най-точен анализ, но след това се отказах. Може би и при теб стои като вариант, надявам се всъщност всичко да е наред сърдечно, защото зная колко е опасна. Стискам ти палци и горе главата  newsm17. smile3525

Момичета, мен май ме подгони великденското настроение отрано...или по-скоро онази част в която ти се прияжда неустоимо козунак cook  Embarassed  Embarassed. Дори сутринта се събудих с тази здраво загнездила се мисъл, но по пътя до работа така и не си намерих някъде да продават.
Струва ми се, че този Великден ще настане голямото освинване  Crazy

Хайде слънчев и мноооого усмихнат ден ви желая !

# 129
Добро утро момичета!
За торбите с пясък на мен ми сложиха веднага след раждането,и не мисля,че има някакъв ефект,коремчето така и не можах да си го прибера напълно,а сега с това секцио незнам какво ще е,но ще наблягам на упражненията!
Диди въобще не се притеснявай мила и аз с Ивайла бях с много оклоплодни води,и като ми ги спукаха акушерките се хванаха за главите,какво количество изтече,родих живо и здраво едро момиченце,увеличеното количество може да е индикация за голямо бебе както беше при мен,накрая само коремчето ти може да е по голямо,и да ти натежава повече,но с бебечето всичко ще бъде наред!

# 130
Добро утро момичета!  Hug
Днеска съм в прекрасно настроение, което се подобрява пряко пропорционално с времето. От сутринта съм се нахилила като картоф. Отбивам се, ако мога и вас да заразя поне малко, или поне тези, които имат нужда. Много целувки и усмивки днес и много кураж и положителни емоции за нуждаещите се от тях!  newsm51   love001

# 131
Здравеите и от мен и аз днес се чувствам супер моита беба така ме весили голяма игра игреим с дистанционното на телевизора слагам го на корема си и тя се скъсва да го подритва вижда се как ми си мести в коремчето много е сладка а аз се смея с глас сега е позаякнала че такива щутове му раздава.А мен по някога така силно ме щутира че подскачам като го няма татито и сами си правим смях.Целувки за всички изчезвам че отивам на разходка.IntRiGa_GirLчестита ти мома розовите памперси се увеличаваме браво.Стискам усърдно палчета на всички маичета които се нуждаят в момента много гушки Hug Hug Hug

# 132
Пипелот,стискаме палци всичко да е наред. Praynig

# 133
Нямам забележителни новини относно моята бременност, но не мога да се въздържа...
Аууууу, Стела, много си красива !                                                        
В момента обзавеждаме банята в стила на декора от медения ви месец и чак ми се прииска да кична третата снимка като плакат  Laughing
Бебка да си стои мирно и кротко в коремчето, после има да се гордее с мама  Heart Eyes
Прегръщам дистанционно всички момичета, които имат нужда от подкрепа и чакам Пипилотка отново да разказва в оня нейния стихотворен стил на писане  Hug
Марта сигурно препи снощи, зачезна...
А Мика май разби магазините, и нея я няма...

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 15:45 от megan77

# 134
  • София
Здравейте, мами  bouquet
Аз да ви се оплача ужасно много ме боли от дясната страна кръста ли е, бъбрека ли е незнам..ама ще се мре ми се струва Cry
Вие как сте?

Общи условия

Активация на акаунт