Топло лято наближава,АВГУСТовско бебе здраво шава

• 16 129
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, момичета!
Аз съм от юлските майки (макар че си имам едно августовско момченце на 5 годинки вече Simple Smile ), но наминавам да ви кажа за вашата PIPILOTE, която е и моята най-добра приятелка. Помолете се за нея и бебенцето, защото вече 5-ти ден е в болница с контракции! Praynig Миналия четвъртък вечерта са започнали и са били сравнително начесто и болезнени. Веднага е отишла в Майчин дом и са я приели. Всеки ден й пускат система с магнезий, бият й инжекции и пие лекарства през устата (поредните  ooooh!). Докато тече системата е ок, но като изтече и започват наново. Може да се каже, че е по-добре сега, но лекарите са я предупредили, че може да се наложи и да си полежи доста. Дано поне се закрепи дотолкова, че да може да си лежи у дома. Предполага се, че причината е миомата, която тя си има отпреди (не знам дали ви е споделяла за нея) - явно е на такова място, че притиска много матката и от това стават контракции. Тъпото е, че тя тая миома само ще расте сега, няма да намалее, ама дано все пак се наредят нещата с Божията помощ и с лекарска, разбира се.
Та това е, помолете се за тях и дано скоро тя самата успее да ви пише от вкъщи. Praynig
Вие си почивайте повече и наистина - работата ще почака. Цял живот имате после пред вас да работите, че да ви омръзне!
Успех на всички!  bouquet

# 106
  • София
Ieppe, кажи и, че ние всички ще се молим за нея и за малкото и бебче по-бързо да се възтанови и да се прибере вкъщи Praynig Hug

# 107
Добър ден и от мен!  Hug
Честит празник на всеотдайните ни августинки - здравни труженички!   bouquet Благодаря ви, че ви има и ви пожелавам най-искрено да получавате в най-скоро време достойни заплати за труда си!   love001
Аз съм на лице, т.е. на работа, отпочинала от екскурзията и днес ми е едно готино, лежерно.... newsm68
Успех с днешните прегледи на мамите! Тези, които имат проблеми ги цункам и бързо да се оправят!
 ooooh! За малко да забравя да ви кажа. В петък както си карахме по магистралата за Търново, кака ви се сеща, че не е платила застраховката "Каско" на колата! Е няма да ви разправям как съм треперила събота и неделя, да не я свият! Е много съм проста и изкуфяла!  #Crazy А предния път не бях така! Не мога да се позная! Добре, че не ме оставиха да спа в колата  Joy за я пазя!
Ами май това са ми гафовете за уикенда - които никак не са маловажни, ама се отървах тоя път по тънката лайсна!  Wink
kameto79 споко и аз нон-стоп се карам с моята. В началото го изживявах, а сега съм о.к. защото отидох настрана!
Ieppe целуни Пипилотка и от мен! и бързо да се завръща при нас!  fingerscrossed

# 108
Здравейте мамита,

Аз минавам набързо само да разпръсна позитивна енергия на Пипилотка и Стелчето. Всичко ще се нареди милички   love001 Да пожелая също на Дидка успех днес и да честитя празника на всичките ни здравни работнички  newsm51 newsm51

# 109
Здравейте момичета!
 newsm17 newsm17 newsm17 моля се за Пипилотка и бебечето всичко да е наред и скоро да се приберат в къщи!

# 110
Ieppe,предай много целувки на Пипилотка! newsm51
Дай Боже да се оправи по-скоро и да се прибере вкъщи с послушно коремче!!! newsm17
Вярвам,че докторите ще си свършат добре работата и нещата ще се оправят!
Ще се молим и ще вярваме,че скоро самата тя ще се включи с  добри новини,а дотогава,моля те,дръж ни в течение и не спирай да и даваш кураж от името на всички нас!!! fingerscrossed newsm10 newsm17

# 111
PIPILOTE  ще стискам палци много силно за теб и твоето бебче,защото много добре знам как се чувстваш в момента, и на системи и на инжекции ще търпим само да са здрави бебчетата и да дочакат до 9 месец!!!  Praynig

Благодаря на всички за подкрепата,която ми оказвате   bouquet

мами искам да ви питам знаете ли в каква поза е вашето бебче,защото моето е с главата надолу,доки каза,че е съвсем нормално,но аз си мислех,че се обръщат така последните 1-2 месеца?  newsm78

# 112
Милата Pipilotka...много стискаме палци...да се оправя веднага!!  Praynig

аз иначе съм добре, утре съм на преглед. аз имам моментно втвърдяване на корема ниско долу при оргазъм....дали това са такива контракции дето имате вие момичета..от тия плашещите..иначе през останалото време съм ОК.

появиха ми се и първите стрии на корема Sad 

мами искам да ви питам знаете ли в каква поза е вашето бебче,защото моето е с главата надолу,доки каза,че е съвсем нормално,но аз си мислех,че се обръщат така последните 1-2 месеца?  newsm78

аз много искам да разбера моето накъде е...незнам кога се обръщат

хей:) поздрави и на докторките и сестрите ни:)))

# 113
  • Бургас/Пз
Дано всички които имат здравословни проблеми бързо да се справятс тях.

Относно позата на бебето мисля че все още може да се обръща накъдето си иска и чак към края вече заема постоянна поза.

Аз искам да ви попитам какво ви е мнението за поставянето на торбички с тежест върху корема веднага след раждането. На мене не са ми слагали но имам приятелки на които са им поставяли торбички с пясък за да им се прибере по-бързо корема.

Аз лично смятам че еластичните клинове и колани биха свършили по добра работа или греша.
Чакам вашите мнения.

# 114
Искам да дам подкрепа за PIPILOTE и да й пожелая скорошно оздравяване и всичко да е наред. Ще се моляза нея Praynig  Praynig
Ieppe предай й, че всияки я прегръщаме силно  Hug Hug Hug   bouquet
Честит празник на всички здравни работници!  bouquet

# 115
Ето ме, да се отчета Simple Smile
С бебето всичко е наред - всичко си му е ок 100% момиче, каза и Марков.
Единственото, за което направи коментар е, че имам малко повече околоплодни води, което можело да е индикация за диабет - т.н. гестационен диабет (диабет на бременността
.
Айде аман вече направо ми писна. Утре съм на консултация при моя си доктор и ще видим какво ще правим. Марков каза, че почти е сигурен че няма такова нещо, но аз да се изследвам #Crazy Омръзна ми вече всичко. Направо ми писна - един спокоен ден нямам досега с тая бременност.
Другото, което каза е че може да се дължи на това, че бебето върви с една седмица напред - това страшно ли е - аз знам, че може да има такива отклонения. И затова и водата да е повече Rolling Eyes
Направо незнам - само ще кажа че ми дойде до гуша. #Cussing out

# 116
missto ти ме уби стоя оргазъм! Аз бях забравила какво е това! Искренно ти се радвам, че имаш желания за секс, но  Naughty внимателно и без разтърсващи оргазми. Че аз и без да съм бременна след оргазъм трябва да полежа, че ако стана веднага и ме приболва.  Joy Супер си! Кефиш ме!
ani_d моето бебче е с краката надолу, поне така ми казаха, а и ритничетата ги усещам долу ,но и аз знам че по натам се обръщат. Относно торбите също мисля, че са ненужни. И на мен не са ми слагали, а после носих ластичен колан и корема ми се прибра.
didi-2 честито  stork-girl. И моля те докато няма нещо черно на бяло, престани да си тровиш нервите с тия доктори. Не разбра ли, че все попадаш на неподходящи, а и паниката ти в повечето случаи е неоснователна, така че си прави изследванията и се притеснявай само ако има за какво. Дано да няма нищо ,както досега  Praynig Разбери така повече тровиш детето  Naughty Всичко ще е о.к. гаранция! Само се успокой и мисли позитивно! ПРЕСТАНИ ДА ГИ СЛУШАШ! Доверявай се само на изследванията, а не на някакви предполагаеми и недоказани диагнози, о.к.? Айде   love001

# 117
Честит Празник на медицинските работници !   bouquet

Включвам се за да дам подкрепа на Pipelote и всички момичета, които в момента са със сериозни грижи. Ще се помоля за вас и дано всичко скоро отмине.  newsm17

Дид-2, моя малък мъж още от почти самото начало върви със седмица по-напред. Това никога не ме е притеснявало, опитай се и при теб да е така, най-малкото защото не всички бебенца могат да бъдат като от калъп, пък и все пак гена си оказва влияние-възможно е просто да си е по-едричко /в което няма нищо лошо/.Също деня на вероятна овулация също в повечето случай се смята на 14 ден, което разбира се не важи за всички, в случай може и по-рано да си заченала. А пък и до края има още тоооолкова време, че най-вероятно ще си влезе в границите /уж нормалните както ги наричат  #Crazy/,както чето се случва. С три думи всичко е наред  Simple Smile

Приятна вечер момичета и повече положителни новини да си пожелаем!

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 17:26 от Feb

# 118
Pipelote успех и дано скоро се завърнеш при нас без никакви  проблеми smile3525
Дидка за пореден път ти казвам споко и ти забранявам да ходиш на лекър следващите 4 месеца и половина!!!!Чак като си влезеш в месеца тогава!!! Naughty
Имаш повече околоплодни води...е ....ок,като стане време да раждаш и се спукат ще са малко повече и ше текат като река Mr. Green,вървиш с една седмица напред.........по добре,лятото в тези жеги ще ти се иска да се отървеш как и как от големия си натежал корем и ето..........една седмица по рано ще се появи бебката ви!  bouquet
 Hug Hug и се наслади поне един ден на коремчето и на ритниците на беба!

# 119
Благодаря на всички ви! Вероятно утре ще посетя PIPILOTE в болницата и ще й предам поздравите и пожеланията ви. И вие се пазете! Ако има новини, ще ви пиша.

Общи условия

Активация на акаунт