Топло лято наближава,АВГУСТовско бебе здраво шава

• 16 158
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и от мен!
Цветелинка честито  stork-girl,пола не е от толкова голямо значение важното е да са живи и здрави!
Бобито и аз имам такива наблюдения за мъжете които правят момичета smile3521 но маи изключения винаги има,аз на моя му бях казала,че и пет деца да има всичките ще са момичета ама нещо  ми излезнаха криви сметките и той сега е много горд със себе си,че е направил мъжко ама аз му викам чакай да се роди да му видим пишката и тогава ще се гордееш!

# 61
Здравейте, мами!

Пожелавам ви никакви нерви, защото от сутринта съм се събудила крива. Бях на пазар и бързах да се прибера, че имах огромното желание да рева. Много ми се реве с и без повод. Свалих си грима, който си играх да слагам 25 мин. и си се наплаках. Станала съм мъжемразка  #2gunfire Не знам какво е лечението за това. Искам да съм влюбена (както преди 100 г.), с промит мозък, щото така ще ми се качва съкровището на главата, ще си ме лъже, а аз ще му благодаря даже. Може би трябва да се срещам с жени, които постоянно обгрижват мъжете си и мед им капе от устите, като споменат тяхните, че белким се повлияя. Само кусури намирам. Днес виждам на пазара един мъж, който купил комплект за изписване и се хвали на една баба продавачка, че толкова хубаво нещо намерил за 3.. лева, а по центъра под 60 нямало. И чак се спрях да се наслушам тоя г-н с какво вълнение и радост говори (хич не видях комплекта). На моят му викам: "Ей тва най-много ще ме зарадва-да те видя и аз тебе така да говориш на хората, а не да разправяш, че вече не чукаш жена си, че и не те е срам да говориш такива работи." Така ме изгледа, че ... Той, ако си мисли, че като родя ще имам време за неговите прищевки (тогава на 100% ще се възвърнат), жестоко се лъже. Щото след като родих щерката бях цял месец с кръвоизлив, а и знам, че само с бебето ще се занимавам.

Бобито, бившият ми мъж има второ женско и е най-големия кръшкач, който познавам. Даже миналата год. на рожд. ден на дъщеря ми цъфна с бяла риза с червило по яката, а жена му по това време се готвеше да ражда. Викам му, че е дъртюш, а още не се е уморил да работи по въпроса, а той се хили и го приема като комплимент. Сегашният пък има едно момче и ще му раждам второ и те уверявам, че ме е подминавал по улицата, при положение, че в тоя момент ми въртят гуми разни момченца и свирят клаксони като минавам. Добре, че ги има тия мобилни телефони, щото най-много някой друг да ме откара.  hahahaДаже аз му показвам каква готина мадама виждам, а той блее. Та, може и да е вярно. Но никой да не се шашка, щото колкото ми е тровил живота женския татко, толкова и мъжкия.  #2gunfire

Моят бебо си рита редовно и вече не казвам на таткото като го усетя, щото го мързи да се мръдне от фотьойла. Докато пубера веднага се възползва от ритниците. Тъпкано ще му го върна, като му зачисля бебето по време на футбулните му предавания (живот и здраве) и ... ще си ходя на любимата аеробика или ще тичам по гребна база. А може и да си възстановя съботните срещи по женски с приятелките. Така де! 

Извининете ме за феминисткото настроение, ама няма с кой да го споделя. Иначе колежките с удоволствие ще ме изслушат и ще поплюят и по тяхните половинки.

П.П. В момента дават мач, а ми се предлага разходка! Какво да обърна?!!! Я, по добре да пренесе кофата с вода на терасата, че е свръх-мръсна.

# 62
Така си и знаех абе и аз го бях чувала това и за всички мои приятелки с моми е вярно имам такива наблюдения. JoyТа му викам аз вчера мъжо ми значи си курвар тогава пък ми се правиш на кротушка..........А тои вика не е от това ами защото е полицаи и от ежедневния стрес в службата му умряли мъжките сперматозоиди че що точно мъжките умират незнам newsm78 за второто ще трябва да си вземе отпуска един месец дано да оживее някое мъжко сперматозоидче.Маитапи какво да правиш все едни същички са ни но и без тях не можем.Аз лично нямам нищо против изневярата защото знам че на мъжете им е много трудно но да не знам защото иначе е кофти.gitsa миличка не се кахъри друг тати да е пак ще е същия те почти всички са такива  но има и изключения но сигурно са заети JoyЖивеи си живота и гледаи по повърхностно на нещата да са ни живи и здрави бебчетата другто ще подредим някак.Аиде стига съъм писала че трябва да сготвя кое време стана изчезвам...

# 63
Здравейте АВГУСТОВСКИ мами=августинки Simple Smile

Аз съм от МАЙчетата

Влизам при вас да си търся дружки по квартал

Да има с кои да си общуваме,по квартала,а и да си гледаме бебоците заедно,да си давама взаимно акъл.

Та аз съм от кв Дружба 1 блок 128

Ако има мами,може споко да ми пише на лична и да се видиме.

Чао от мен

Лека вечер

Леко бременеене и дебелеене и щастлив край на всички ви

# 64
мамадона, пълна ти е кутията, затова отговарям тук:

Не можеш да вземеш предпазни мерки - само да го спреш от градина веднага, за около месец или докато има заразени деца. Ти карала ли си скарлатина? Ако си я карала - за бебето няма опасност. Ако не си, съществува, макар и минимален риск.

Не се паникьосвай, просто виж как ще уредиш да не ходи на градина известно време, за да минимизираш риска.

И на вас хубав уикенд, аз днес се наспах, а утре пак съм дежурна Simple Smile

# 65
  • София
Привет девойки,

Първо да поздравя Асето за прекрасните деми, които прави напоследък. И аз мисля че от отчетните - наште теми са най-хубави.

Аз много рядко се включвам с писането, но иначе съм от много редовно четящите и следящи, че в работата чета, чета, ама като реша да запиша и се появи някой със задачи. Ама кво да се прави нали трябва да се работи. Надявам се като излеза по майчинство да се включвам редовно.

Гледам, че тука от две седмици близо има страшна инвазия от девойки и  stork-girl. Много ми се искаше и аз да съм от тях, ама ............. уви - мъж ще е. Следящия ме лекар на ЖК още преди около месец ми каза, че ще е момче, ама аз - не. Викам си чакай да видим и на ФМ какво ще ми кажат. То... нали надеждата умира последна. Викам си дано моя мъж да е похойквал #2gunfire #2gunfire #2gunfire, че да е направил девойка (и аз съм го чувала това за кръшкачите), ама на - не било така писано  Нищо де с пишка, без пишка нали си е наше и по-малко обич няма да получи.
Та в този ред на мисли да каже, че бях на ФМ при доц. Томова - много мила жена. Останах много доволна от прегледа при нея. Ама най-важното е че малкия мъж си има всичко и всичко му е наред - да е жив и здрав.
За Мазнейкова и аз напоследък чувам много лоши неща, не знам колко добър диагностик е, ама отношението, което има към хората и в чстност към бременните направо е отвратително!!! Ама явно света така си е устроен - човек като се поиздигне малко в обществото и забравя от къде е тръгнал.
Много съжалявам за гадните докторски преживявания на Бланш и Бубката. Дано от тук насетне не срещате повече такова отношение, а и останалите мами никога не се сблъскваме с такова.

Ей,bobito81 и аз сестро като тебе съм с двете екстри - и газове (предимно вечер) и киселини (основно цял ден). Страшна работа е тая работа!!! Опитвам киселините да туширам с Талцит, ама с газовете, брате, няма оправия - ям, не ям вечер се скъсвам   #Crazy

Леле аз не пиша, ама сега какво толкова изписах. Явно трябва да се включвам по-честичко. Мммммм да!!! Ще си взема бележка.

П.П. Да помоля Асето да ми сложи един stork-boy!!!!

# 66
О знам за какво говориш и аз съм така нещо страшно това е уникална привилегия да се сдобиеш и с двете.Но не ми беше лошо в началото не съм повръщала сега е време и аз да разбера че съм браменна.Стеис вчера ми сподели за талцид и снощи пробвах супер но другото нямам идея как може да го контролираме.Лека и спокоина вечер на всички до утре. Hug

# 67
Днес не съм писала,защото бях заета с малката  - втора нощ не спим- диша трудно и кашля.Ходихме на лекар .Добре ,че съм и почнала инхалациите .Мисля ,че до ден-два всичко ще отшуми.
МНого съм уморена!
Лека вечер на всички!

# 68
леле мацки дано това с кръшкачите не е вярно,че и ние нали чакаме девойка  Laughing
аз тези дни съм на лек режим и въпреки това имам по 2-3 контракции  Cry ужким главно лежа,само днес се разходих малко в Борисовата градина и си представях как ще бутам количката там живот и здраве......,но се притеснявам,че вторник като отида на лекар и кажа ,че още имам контракции пак ще ме вкарат в болница или което е още по-лишото може да поискат да ми направят серклаж,но да ви натоварвам сега с мрачни мисли......
някой беше писал за проблем с венците-и моите кървят,посъветвах се със зъболекар и ми препоръча вода за уста на БИЛКА,купих си я и да ви кажа може и да има ефект ама е много гадна на вкус и цялата уста ми изтръпва
на мамите с киселините не мога да дам съвет,защото още не са ме нападнали гадовете,ама ще стискам палци да им мине бързо
gitsa мила не се ядосвай излишно и аз преди няколко месеца бях от клуба на мъжемразките,но всичко е от хормоните и минава бързо,даже в една бременска книга,която четох,имаше цяла глава"аз мразя мъжа си"-таке че това е нормално явление по време на бременността.Сега да видиш как ме слуша и ми помага и ми угажда,убедих се ,че мъжката солидарнаост расте правопропорционално на корема  Joy

# 69
Мамитаа от вчера вечерта не мога да се откъсна от "Беки Б. очаква бебе" смея се с глас и дори днес отказах предложената ми разходка  Laughing Ееееее няма такава книга , мъжа ми ме обяви за психо докато си бършех сълзите от смях, четейки как беки говори на образа на видеозона, опитвайки се сама да види пола на бебето и влизайки лекарката и казва, че говори на пикочния си мехур  Laughing Взела съм си още една подобна книжка "Мистър Гувернант" и съм доволна, че имам весело четиво поне за няколко дена. Честно казано разните там научни книги за бебетата и бременноста взеха да ми омръзват и като че ли се натоварвам повече. Затова реших да премина към весели занимания, достатъчно ми е напрегнат живота така или иначе, а една порция смях ми идва безкрайно освежаващо.  Laughing

# 70
Здравейте момичета . много време не съм писала ,но вкъщи е ужас започнахме ремонт а и всичко останало ...... НИЕ ще си имаме момченце отново и баткото е най-щастлив от новината ,знаехме си  bowuu.

# 71
  • SZ
Здравейте!
Това за мъжката солидарност,че расте правопропорционално на корема,е съвсем вярно!Първият път мъжа ми не проявяваше почти никакъв интерес към бременността ми и към корема ми,чак се дразнех.Ама елате да го видите като се роди бебо!Той долу на улицата,аз три етажа по-нагоре му показвам един вързоп.Само дето не се разля на асфалта от кеф!Не знам какво видя от такова разстояние!Сякаш не им е много ясно какво точно се случва,докато не го видят с очите си.Е,това са единият вид татковци.Има и друг вид,които се радват и се интересуват от всичко.За съжаление моя не е от тях.Ама пак си го обичам!

Ох,и на нас ни предстоят ремонти! Отсега изтръпвам!

# 72
  • SZ
mi6imadi,гледам,че си на линия,как е малкото,оправя ли се?И нашият батко вчера ни уплаши.Направи астматичен пристъп,тежичък и доста се стресна и той и ние.Слава Богу вече е добре,освен хремата и кашлицата,които си останаха.

# 73
За кървящи венци много добре действа - "Сандрин".Български е и безвреден .Само малко след това в устата ти спечено.
А за киселините Talcid върши работа.Содата не е много подходяща.С нея се получава обратен ефект.Киселините след това се увеличават.Става въпрос ,ако се взема постоянно.А и е доста гадничко на вкус..
Ей,днес времето е отвратително.
Дано хормоните  ми не ме депресират много,че на фона на това време ,да не ми изгърмят бушоните!
А как ми се ходи по бебшките магазини.Малката има рожден тази седмица и искахме да купим подарък и нови дрешки.
Цяла сутрин разглеждам Онлайн магазини.

# 74
О,Puhi,благодаря,че попита,
И ние се пооправяме .Започна с хрема и естествено последва затрудненото дишане .Имам инхалатор и веднага започнах инхалации с Ventolin и Mucosolvan през устата.А витамин С на ампули няма никъде.Давам на прахчета .Той е по приятен на вкус.
Вие какво вземате?
Абе това време ни изпоразболя.

Общи условия

Активация на акаунт