Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на бременността, свързани с венците?
Какви са оплакванията по време на бременност, свързани с венците?
Какви са препоръките за бременни жени със симптоми на проблеми с венците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на бременността, свързани с венците?
Симптомите на бременността, свързани с венците, включват повишена чувствителност, кървене и подуване. Това може да се дължи на повишените хормонални нива по време на бременност, което води до повишена чувствителност и кървене. Препоръчително е да се консултирате със зъболекар за подходящо лечение, но можете също така да използвате вода за уста като Елудрил, Корзодил или Сандрин за временно облекчение на симптомите.
-
Какви са оплакванията по време на бременност, свързани с венците?
-
Какви са препоръките за бременни жени със симптоми на проблеми с венците?
-
Какво е серклаж и кога се извършва?
-
Какво представляват генетичните, гинекологичните и ултразвуковите прегледи по време на бременност?

какво да предприема.То пълна защита няма ,ама поне от малко .
Сега отпочвам Мистър Гувернант и после ще докладвам
, дава всичко ОК, но кинетика-били малко по-бавни и аз от там си извадих заключението, че ще прави основно момичета. Но, ей го на , теорията ми е напът да се срине, защото 2 АГ вече прогнозират момче, но аз докато не се роди, поставям под съмнение пола. Моя иначе по жени не ходи, дай му да си похапва и пари харчи на поразия,но за собствено удоволствие-фитнес, плуване всеки ден, сауна, всяка събота вечер, ако не е нощна смяна е с приятели по заведенията, а аз като казах за море-тази година сме щели да пропуснем, че много разходи сме имали
-количка нова няма да купуваме, креватчета и тем подобни си имаме, ремонти няма да правим.
Ходих в петък при д-р Мазнейкова, и тя каза, че ще е момиченце. Аз съм много щастлива, таткото все се надява тайно да има грешка, но си мисля , че техниката е добра и може да и се вярва - искам да е така!!!!! Когато докторката видя бебчо каза "Леле, леле, какво хубаво бебе" - на всички ли ви казват така? Аз казах - ами да, като майка си, а тя - не, не като баща си - прилича на него!!!! Той разбира се си умря от кеф
Нека се кефи поне за това, че ще прилича на него
Тои и моя уж не ходи по жени но знаеш ли каде ходи.Другия месец ще ида пак там да ми кажат още веднъж какво е да порасне малко и ако пак мома ясно инерцията слаба.....Да ми е жива и здрава душичката
Малкото ми диване току-що заспа,а аз разглеждам първите му снимки и ми стана малко мъчно колко бързо минава времето. Та реших да вляза малко при вас и да си припомня малко емоциите
Ееех, спомени, спомени