Топло лято наближава,АВГУСТовско бебе здраво шава

• 16 148
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
  • SZ
И ние с Ventolin(вчера той ни оправи),а освен това той си е постоянно на едно хапче и инхалатор,които са си за астмата.Но вчера явно нещо се обърка.Цял ден ми се оплаква от гърло,аз му давах трахизан,и накрая се прецакаха нещата.Направих му Urbason,нали съм много умна,закарахме го до болницата,направиха му инхалация и се съвзе.Сега е като нов(освен хремата).Даже вмомента ме гони с едни капки да му слагам.

# 76
Мамитаа от вчера вечерта не мога да се откъсна от "Беки Б. очаква бебе" смея се с глас и дори днес отказах предложената ми разходка  Laughing Ееееее няма такава книга , мъжа ми ме обяви за психо докато си бършех сълзите от смях, четейки как беки говори на образа на видеозона, опитвайки се сама да види пола на бебето и влизайки лекарката и казва, че говори на пикочния си мехур  Laughing

eee радвам се,че някой ми послуша съвета-аз откога я препоръчвам тази книга за разтоварване,Ася после да дадеш отзиви и за "Мистър гувернант",че се чудя какво да чета в момента,а определено искам да е мнооого разтоварващо  Simple Smile

# 77
И ние с Ventolin(вчера той ни оправи),а освен това той си е постоянно на едно хапче и инхалатор,които са си за астмата.Но вчера явно нещо се обърка.Цял ден ми се оплаква от гърло,аз му давах трахизан,и накрая се прецакаха нещата.Направих му Urbason,нали съм много умна,закарахме го до болницата,направиха му инхалация и се съвзе.Сега е като нов(освен хремата).Даже вмомента ме гони с едни капки да му слагам.
Добре,че дава да му слагаш капки.При нас е малко трудно.Хубавото е ,че инхалациите действат и на хремата.Не че и там няма борба.И нали ти е ясно колко ми е трудно със шкембето да я държа ,а тя като червейче да се гъне.Горкото бебе - сигурно се чуди какво става навън и си казва"Ако и мен ще ме тормозят така - оставам си тук!" newsm62
И сега само чета и умувам с какво да засилвам имунитета за по нататък.При нас е верижна реакция.И започнах да си записвам на кого какво да давам и по колко,че да не им объркам илачите.а с бебчето ще е още по -сложно и чууудя newsm78 какво да предприема.То пълна защита няма ,ама поне от малко .
ПОкрай всичко това нямам много време да се оплаквам от бременните си проблеми,ама си имам всички" екстри "- киселини,газове,болки в кръста,болки отпред при разстягане на връзките,болки в областта на шева от последното раждане.Месо не ми се яде.А като изляза ми се хапват всякакви боклуци - дюнери,тостове,пици и разни такива.И още куп неща,нормални за бремеността.

# 78
Добро утро милички!

Как сте днес? Мишимади и Puhi радвам се , че дечица са по-добре. Да ги цункате от мен Hug

Стелче прочетох я Simple Smile Еееее отдавна не се бях смяла така. А на колко места видях себе си, не е истина просто  ooooh! Сега отпочвам Мистър Гувернант и после ще докладвам  Wink

# 79
Здравейте и от мен в този ужасно дъждовен ден!
Пухи, иМишимади дано дечицата ви да се оправят бързо,ние вече две седмици сме на градина след последното боледуване ама до кога незнам,всеки момент очаквам и тя да се разсополи,то това време обърка всички!
Аз цяла събота си починах чудесно малката беше на гости с баща и,а днес е с баба и още от сутринта и сега ще я води някъде,не,че ми създава кои знае какви главоболия ама друго си е да си малко на тишина,действа ми много разпускащо!
Приятна почивка ви пожелавам и дано утре се радваме на слънчице!

# 80
Добър ден от мен макар и дъждовен моита бебка си ритка и хич не я интерсува че навън вали и няма днес да има разходка.Много ще ми е странно ако бебка се окаже беб предпочитам да ми кажат че не се вижда отколкото да ми кажат момиче и после пък момче.Вие допускате ли че лекарите може да са сбъркали като ви казаха пола на бебока.Не смея да и говоря в женски род да не се окаже че е момченце милото амаа много лошо така.Имам една приятелка която живее в Варна та тия дни ми донесе три чувала с дрешки от хубави по хубави но само в розово има момиченце якенца обувчици  всичко за мома.И аз ги гледам и говоря на бебето виж мамо какви красиви дрешки и си мисля ако е момченце горкичкото а аз му показвам розови кордели ooooh!Малко не ми се вярва на тия ехографи и специалисти една позната с близнаци я гледаха сто пъти на 3д на 4д момиче и момче били и чак като роди ми те две момчета.Та да не смее да се зарадва човек....Всъщност ми е без значение но напълних къщата с розови гащи кордели  ooooh!
Еми това е от мен мамчета наистина това време ни побърка и после как човек да не се поболее
Че и дечицата горкичките се разболяват няма ли да се оправя наи накрая

# 81
Бобито, умрях да се смея като прочетох за полицаите, и моя е полицай и даже му правих спемограма Joy, дава всичко ОК, но кинетика-били малко по-бавни и аз от там си извадих заключението, че ще прави основно момичета. Но, ей го на , теорията ми е напът да се срине, защото 2 АГ вече прогнозират момче, но аз докато не се роди, поставям под съмнение пола. Моя иначе по жени не ходи, дай му да си похапва и пари харчи на поразия,но за собствено удоволствие-фитнес, плуване всеки ден, сауна, всяка събота вечер, ако не е нощна смяна е с приятели по заведенията, а аз като казах за море-тази година сме щели да пропуснем, че много разходи сме имали #Cussing out-количка нова няма да купуваме, креватчета и тем подобни си имаме, ремонти няма да правим.

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 15:15 от меви

# 82
Хей, здравейте на всички! Има още една принцеса за началото на август - моята!!!! Heart Eyes  Ходих в петък при д-р Мазнейкова, и тя каза, че ще е момиченце. Аз съм много щастлива, таткото все се надява тайно да има грешка, но си мисля ,  че техниката е добра и може да и се вярва  - искам да е така!!!!! Когато докторката видя бебчо каза "Леле, леле, какво хубаво бебе" - на всички ли ви казват така? Аз казах - ами да, като майка си, а тя - не, не като баща си - прилича на него!!!! Той разбира се си умря от кеф Thinking Нека се кефи поне за това, че ще прилича на него Peace

# 83
А от кинетиката било значи абе аз се чудя как ги прави тия моми то кинетика било аз за малко да го обявя з курвар....А то просто инерцията слаба на мъжките сперматозоидчета ясно. hahahaТои и моя уж не ходи по жени но знаеш ли каде ходи.Другия месец ще ида пак там да ми кажат още веднъж какво е да порасне малко и ако пак мома ясно инерцията слаба.....Да ми е жива и здрава душичката

# 84
Бобито за пола наистина понякога грешки стават,но според мен все по рядко!
С тази напреднала медицина,а и ако лекаря който гледа е специалист невярвам да е сгрешил!На мен с Ивайла ми казаха пола на обикновен апарат, и след това само ми потвърждаваха,купих си всичко за бебето предварително за момиченце и ето резултата е на лице!
Сега ми казаха на 3д,ме ще е момче обаче аз като си бях въобразила,че пак ще е момиче и неможах да повярвам,като чух,казах на лекаря да не се бъркате да не е пъпна връв между краката,а той вика,че му виждал пишлето и тестисите,каза,че е категоричен за пола даже го карах няколко пъти да се връща да види,абе човека се шашна с мен.
После и моя лекар където ходя на ЖК пас с хубавава апаратура ми потвърди същото,така,че ако преди съм се съмнявала вече мисля,че не е останало място за съмнение!

# 85
  • Бургас/Пз
Момичета, Оставих ви за няколко дни, а вие вече сте в следващата тема и то чак на пета страница.
Аз бях за четири дни на Боровец. Мноооого добре ми се отрази. Че и на таткото и на каката същото.
Сега чакаме ФМ на 15 април и вече ми се иска да е дошъл деня, но нищо че почакаме още малко, то не остана.
Коремът ми расте много бързо, което ми е странно защото първия път не беше така. Килограмите вече са ми +5, но ще взема да ги поовладея малко, че тепърва идват месеците в които се качва повече.
С венците съм много зле, кървят ужасно много. Оправия няма - но помага паста за зъби Пародонтакс и капки Сандрил - разтварят се във вода.
От мен за сега толкова. Другата седмица повече, че трябва да разопаковам багажа и ме чакат поне 3 перални Sad

# 86
И ние се пооправяме .Започна с хрема и естествено последва затрудненото дишане .Имам инхалатор и веднага започнах инхалации с Ventolin и Mucosolvan през устата.А витамин С на ампули няма никъде.Давам на прахчета .Той е по приятен на вкус.

Само да кажа, че да се дава витамин С е остаряла практика - в целия свят няма нито едно изследване, което доказва, че от конски дози витамин С наистина има смисъл. Затова пък има изследвания, които доказват, че прави камъни в бъбреците. И да предупредя, че Вентолинът трябва да се дозира много внимателно, особено за инхалации, защото има куп гадни странични ефекти. За въпроси - както винаги на лична Wink

# 87
Здравейте  Hug
Извинявам се, че нахълтвам така  Rolling Eyes аз съм от августинки 2007  Blush Малкото ми диване току-що заспа,а аз разглеждам първите му снимки и ми стана малко мъчно колко бързо минава времето. Та реших да вляза малко при вас и да си припомня малко емоциите  Flutter Ееех, спомени, спомени Blush Heart Eyes Mr. Green

# 88
И аз бях събрала доста парфюмчета, но сега вече си ги изпръсках и ми останаха само 3. Долче Габана - лайт блу, Гучи - eau de parfum, Channel 5.  Като видях темичката и се сетих, че е време за свеж, летен и нов аромат.

# 89
Хааа, още спя и сега виждам че обърках темите Hug
Мислех си че съм в красива мама, а съм писала в отчетните.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт