Вродени сърдечни малформации - тема 2

• 42 302
  • 332
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, нямам време да пиша но когато мога ви чета.
Честит рожден ден на патерица на Алекс nbirthday nbirthday nbirthday
Ние също предната седмица бяхме болни  и пихме АБ, направихме ларингит.
А относно ТЕЛК на нас ни обясниха че при всяко дете е индивидуално защото пороците са различни някой тежки други по леки, в нашия случай поне до навършването на 18г. трябва да имаме над 95% инвалидност.
Е хайде успешен ден!

# 136
Здравейте,оплаках ви се ,че Плами е 20 дни с влажна кашлица и хрема,която не минаваше.Оказа се,че лечението е било неадекватно и за пореден път се обидих,че в Ст.Загора не мога да разчитам на педиатрите.Благодарение отново на Д-р Маринов(детски кардиолог в НКБ)Плами се оправи от два сиропа за 5 дни.Не знам как да изкажа благодарностите си към този лекар,които освен,че е страхотен професионалист и е изключителен човек.На този лекар пожелавам от сърце много здраве,цялото щастие на света и все така да помага на дечицата,които имат нужда от него.

Надявам се всички да сте здрави и усмихнати!Целувки на всички малки съкровища нека са ни живи и здрави!

# 137
julieta-23 искам да те попитам д-р Маринов преглежда ли в Ст. Загора и ако е възможно да ми дадеш неговите координати.
Предварително ти благодаря.
Целувки на Плами от нас.

# 138
Здравейте на всички майки!Малко ми е трудно да споделя какво се случва с мен и моето семейство но само тук намирам утеха.Наскоро на 7 месечната ми дъщеричка откриха доста сериозен сърдечен проблем беше ми мн трудно да го приема и сега ми е доста трудно.Аз дори и не подозирах че това малко и жизнено човече се измачва тя не е давала никакви признаци да страда от нещо  освен че беше дребничка и малко по-слабичка от дечицата на нейната възраст.Мисля че ако знаех по от рано какво е на детенцето ми щях да съм може би по-спокойна но всичко стана изведнъж.Аз не бях подготвена да стана майка отново но приех бременността си с радост все пак имах две деца вече големи но се случи.Дъщеричката ми се роди в Стара Загора със секцио тогава на 3 ден 4уха някакъв шум на сърцето и бе насрочен преглед със специалист чакахме "специалистката" да пристигне от 4ужбина и след консултацията с нея се установи че детето уж няма никакви вродени сърдечни аномалии.Всички се успокоихме детето в къщи се развиваше мн добре храешесе нормално наддаваше нормално правихме консултации с личния лкекар слагахме и ваксини водехме я при педиатър всички казваха че детето е нормално е се развива нормално,до деня в който се разболя от бронхит беше мн тежко и за мен и за детето доста се измачи ж болницата в Стара Загора имахме доста проблеми с лекарите там.След като напуснахме болницата и погледнах епикризата останах шокирана лекарите бяха написали такива уйасни неща че аз изпаднах ж силен шок.Пишеха че детето ми е Със синдром на Даун и със сърдечен проблем открит от същата "спецялистка"която в началото категорично го отречегледано в лоши семейно битви условия нещо на което мн хора се смяха и бяха също в шок.Поради тази причина решихме да дойдем в София без да сме разговаряли с никакви лекари дъщея ми откри болницата и така след дълго чакане пред кабинета в 3-та градска малката ми дъщеричка бе прегледана и й бе поставена следната диагно свръхтежка клапна и над клапна пулмонална стеноза,веднага бяхме приети в отделението благодарение на доктор Маринов който реагира светкавично.Бяхме консултирани и от другите лекари в отделението след което ни бе насрочена операция за петък 16 Май.Малката бе оперирана от дп.Лазаров сега е в реанимация и се бори за живота си.Незнам като чета вашите истории някакси се зареждам със сили и с надежда че Ива ще се пребори и че аз няма да се побаркам и ще си изгледам детето и ще се радвам на всяка негова усмивка.Благодаря предварително на всички майки които ще прочетът моята история и ще пожелаят да споделят информация с мен защото чувствам че вече съм на ръба на силите си имам нужда от подкрепата на някой човек вече минал през това който ще ми вдъхне надежда и кураж!Благодаря пожелавам успех на всички майки и деца дано Бог бъде с тях да ги закриля и пази  Praynig

# 139
Здравей,ani^to.Първо искам да ти кажа,че сте попаднали на правилния лекар.Д-р Маринов е просто нямам думи,направил е толкова много за Плами,че нямам думи да изразя благодарността си към него и възхищението което изпитвам към такива големи професионалисти.Бъди спокойна,не се превожи,малката е в наи-добрите ръце,докторите от реанимация са много опитни и ще се грижат добре за твоята Ива,само бъди спокойна,защото тя усеща и вярвай силно,че всичко ще бъде наред и ще е така.Аз сам минала през това зна какво е,но трябва да имаш само положителни мисли.Стискам палци и се моля малката кукла бързо да се възстанови и ти скоро за сия гушнеш.Аз също съм от Ст.Загора и въобще не съм доволна от лекарите тук.Ако искаш ми пиши на лични,коя докторка не ви откри порока.Успех на Ива!

# 140
 newsm51Честито на всички именници, да сте живи и много много здраве много късмет в живота.
Ние вече сме добре,напълно здравички.Пожелавам на всички много здраве.

# 141
нека някоя от вас скъпи майки ми пише за реанимация,много дни ли се стои. моята дъщеричка е вече 5 ден .побърквам се  Crazy .мисля ,че само с мен е така.чакането от 11  до 5 е убийствено.казаха ми че има някаква инфекция-това нормално ли е?

# 142
  • Варна
Миличка ani^to, в момента и сестра ми е в твоето положение  Cry Племенника ми Теди, за който много форумски майчета се молят също е в реанимацията в 3-та градска. Може би дори се виждате с нея, когато чакате информацията в 11 и 17ч. 
Теди  беше опериран на 10.05 и все още е там. Има и инфекция...незнам доколко е нормално, но разбрах, че всички на апаратно дишане са с инфекция  Confused
Моля се и твоето детенце да се оправи  Praynig Praynig Praynig
Успех и пиши как е малката  Hug

# 143
да виждаме се и си говорим тя е мн мила и аз също се моля за малкия ти племенник за моята кукла и за всички дечица които са болни  Praynig мерси мн за подкрепата и нека всички дечица бъдат закриляни от Бог и да всичко за тях да приклиучи благополучно не е честно никоя майка и невинното и детенце да страда по този начин но животът е труден нека Бог да е с нас и дечицата ни  Hug  Praynig

# 144
Миличка ani^to   Hug Hug Hug.
Като чета написаното от теб, оставам с впечатление, че си силна жена. Това ще ти е много нужно. Вярвай, че детето ти ще се оправи. Много силно ще се молим за него.  Praynig Praynig Praynig То е в най-добрите ръце. В реанимациата ще се грижат добре за него. Само трябва да вярваш, че ще се оправи. Така можеш ти да му помогнеш, докато е там.
Стискам  палци. Пиши каквото те интересува и притеснява. Ние сме насреща.  Hug
Amar дано и твоята племенничка се оправи.  Praynig Пиши ни как е. Какво и е на сърчицето?

# 145
Благодаря ви мили майчета в тези тежки дни за мен и за детето ми освен семейството ми вие сте моята утеха наистина ви благодаря за позитивните неща вие сте изклиучителни.Бъдете йижи и здрави и вие и вашите слънчица  Hug   Praynig

# 146
  • София
Мили момичета стискам много палци за вашите слънчица. И моя Лъчко беше с инфекция в реанимация, но се пребори сам и се справи с нея, дано и вашите го последват. На апаратно дишане са, за да може всички сили на детето да се включат в борбата с инфекцията, по-често е тази причината. Дано скоро минат на собствено дишане и да са добре и щастливи до милите си майки! Целувам ви!

# 147
  • Варна
Ramzy, аз съм сестра на Slavi_Yo. Тя вече е писала в тази тема. Племенника ми Теди, замина за София с диагноза Дилатативна кардиомиопатия, но впоследствие откриха друго заболяване. Доколкото разбрах е Синдром на Бланд-Уайт-Гарланд. Направиха му операция на 10.05 и досега е в реанимация  Sad
Казаха, че заради забавената диагноза, детенцето е получило масиран инфаркт  Cry и сърчицето му е с изчерпан лимит.
Уж след първите 3-4 дни имаше подобрение, но от вчера е много зле Tired
Ох, надявам се да има сили да се пребори  Praynig
ani^to, моля се и за твоята принцеска  Praynig
Дано дечицата да преминат успешно през тези изпитания и да ни радват дълги години  Praynig

# 148
И ние стоях ме някъде към 7 дни че имаше инфекция и после в интензивно пак толкова дни. Praynig Praynig Praynig newsm17 newsm17 newsm17дано на този празник дечицата да се оправят да се преборят с всичко дона господ бъде с тях и да им даде силички на малките душички.

# 149
Здравейте и от мен!
Стискам палци на малките Теди и  Ива,  дано скоро да са по добре и да можете да си ги гушнете  Praynig Praynig Praynig Кураж!

Общи условия

Активация на акаунт