Вродени сърдечни малформации - тема 2

• 42 298
  • 332
  •   1
Отговори
# 225
ani^to-Как е Ива ? Чакам новини от вас .Моля  се всичко да е наред и скоро да сте си в къщи и да се видим.

alex08-Как е Александра?Желая и от все сърце бързо възстановяване и скоро  мама да си я гушне  здравичка.

Целувки на всички от мен и Хриси. lovekiss lovekiss lovekiss

# 226
Аз съшто не мога да я намеря заштото влизам в старата и от там в тази новата къде я търсите нали влизаме в хронични заболявания и от там търся вроден порок но не го откривам къде е точно  newsm12

В чисто новия подфорум - Теми по заболявания.    ooooh!
днес Алекс отиде на най доброто място за нея!

# 227
  • Варна
??? Какво значи това???

# 228
Току-що говорих с Албена - майката на Алекс.  Cry Cry Cry
АЛЕКС Е ВЕЧЕ ЕДНО МАЛКО АНГЕЛЧЕ!!!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

На по-добро място е отишло милото детенце!!!
ПОЧИВАЙ В МИР МАЛКА АЛЕКС!!!

# 229
  • Русе/ София
Албенка, Слави, моите съболезнования за дечицата ви.
Ще запалим свещички за Теди и Алекс и ще се молим за вас. Praynig А те наистина са на по-добро място, на място, където живота е по-справедлив. Нека почиват в мир!
Албенка, да аз наистина родих, една малка Теди- на 11.06 и вече сме в къщи, но на фона на новините които прочетох в темата когато се прибрах, нямам желание да ви се похваля. Не ми е радостно. Плаче ми се, защото вашите деца са ми скъпи и от това което преживявате ми се къса сърцето. Съжалявам.

# 230
  • Варна
Нееееееееее това вече не е истина!!!
  Господи, стига толкова невинни дечица!
  Албенка, ти даваше кураж на мен, мила! Дано се справиш по-добре от мен с мъката мила майчице!  Hug
  Мъничка Алекс, малка нова звездичка, спи спокойно ангелче! Както винаги и тази вечер ще запаля свещичката у дома. Нека пламъчето освети и твоя път скъпо дете, там вече има много другарчета... Flowers Rose Flowers Rose

п.п. Честито бебче на Елида! За мен това име е още по-скъпо! Желая на малката принцеса единствено здраве, другото ще го дадат мама и тате!

# 231
Господи защо....?
Защо толкова мъка......?
Моите съболезнования на семейството на  Алекс!
Почивай в мир малко ангелче! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 232
 Cry Cry Cry
Ужасно тъжно...много съжалявам.

# 233
  • София
Съжалявам мили майчета, много ми е мъчно, искам да ви дам сили, а това никак не е лесно, ако ви е по-леко споделяйте си болката с нас, ние ще ви подкрепим!

# 234
Моите съболезнования,Албенка smile3518

Почивай в мир малко ангелче Flowers Rose Flowers Rose

# 235
Зашто трябва такъв да е живота  smile3518.Моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Roseда почиват в мир тези малки Ангелчета.На всички им е мил живота но зашто няма ред за там тези дечица не са видели ништичко от живота.Много ми е мъчно Господ да помага и ако нешто има все си казвам докато е в корема да падне, а не като се роди да го гледаш как страда а си безсилна и ништо не можеш да направиш как съм се молела на мен да са тези болести а детенцето да ми е добре като всяка майка, а колко се ядосвам когато гледам по телевизията дечица пребити от родители здравички а ние им треперя ме зашто е толкова несправедливо.Извинете ме но много се разстроих и ми е мъчно.
Албенка,Слави мъката е голяма няма никакви думи за това.

# 236
 Cry Cry Cry Съболезнования.

# 237
Съболезнования на родителите на малката Алекс.Нямам думи за случилото се.Почивай в мир малко ангелче!

# 238
аз нямам думи.мога само да кажа моите съболезнования. newsm45 Да ви се оплача моето детенце преди два дни беше много зле с много тежък спазъм не можеше да диша и ходих ме на специалист за белодробни заболявания и ни праща на кардиолог да си каже мнението за помпичка и за инхалатор в къщи.За 1м. три  пъти ми се разболя и последния път изпаднах в ужас така се притесних че направо  знаете как е.Сега е по добре  и в понеделник сме в Пловдив да видим какво ще каже кардиолога сега е малко по добре има спазъм но е по лек.Да ви се похваля за зъбките ходих на специалист за челюстни изкривявания и ни каза че има подобрени от както махнех ме бибата.това е от мене  пожелавам на всички Ви много много здраве.

# 239
Васе,здравей!Мисля,4е няма проблем да ползвате инхалатор,защото и Плами през последните 2 месеца постоянно се разболяваше и правеше спазми и тогава се обадих на Д-р Маринов и той ни изписа инхалатор.Бързо оздравяване и дано няма ве4е болести и лоши новини,нека ве4е да пишем и 4етем само хубави новини. Praynig

Много здраве и целувки на вси4ки от мен и Плами!

Общи условия

Активация на акаунт