Вродени сърдечни малформации - тема 2

• 42 296
  • 332
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро на всички.julieta-23 благодаря за мнението я ми кажи колко време сте го ползвали инхалатора?На нас ни казаха че поне 1г. е лечението.Ще видим какво ще е. newsm17

# 241
Искам да ви питам когато се разболеят малките увеличава ли им се черния дроб заштото при нас от най малка инфекция дори оште да не е почнал да кашля и да киха аз знам че ште се разболява заштото напипвам черния дроб увеличен.А краченцатата пак почнаха да го гъделичкат и само вечер обясниха ми че е от липса на витамин Б но сега му давам Неурубекс.
Да ви споделя Божидар smile3504 за разлика от батко той все е гладен поне за сега е и спокоен.Но малко ни беше трудничко да преодолеем ревността че мама обръшта внимание и на друг.  love001 Flowers Four Leaf Cloverна малките.

# 242
За какъв инхалатор става въпрос ние ползваме Бейби Халер, а спрея ни е Фликсотит това било като се разболеем да не слиза на доло и ни казаха че може продължително време към 2 години да пръскаме от него.

# 243
Нашия инхалатор е Бейби халер а спрея ни е Вентолин,около месец пръсках на Плами,но Д-р Маринов каза,4е има деца който с години го ползват взависимост от състоянието.

# 244
Здравейте момичета! Съжалявам , че нямам време да влизам във форума. Много се радвам, че има толкова добри новини покрай вас.Пиша с молба ако някой има координатите на д-р Маринов / тел., e-mail / или информация, кога е в Стара Загора , моля да пише.Предварително ви благодаря Peace smile3501  love001

# 245
Моите съболезнования на Албенка и Слави ! Снощи когато писах нямах време да прочета всичко написано и затова се получи така. Успях да хвърля само един поглед отгоре отгоре на темата, съжалявам за малките ангелчета. Боби прави вече 3-та ангина за два месеца и затова съм притеснена,затова и ми трябват и координатите  на д-р Маринов . По близо ми е да го потърся в Ст. Загора.
 newsm17 newsm17 newsm17

# 246
Влизам и прочитам че малката Алекс е вече ангелче. Господи та аз го държах това детенце и ми беше толкова приятно, защо трябва да става така, Албенка мила толкова много съжалявам постоянно съм мислила за вас. Искам да те прегърна ти беше такава оптимистка и вярваше че нещата ще се оправят, а сега я няма Алекс. smile3518 smile3518 smile3518.
Страшно много ми е мъчно. Нека да почива в мир малкото ангелче Flowers Rose Flowers Rose
Извинявай мила но нямам просто сили да ти се обадя.

# 247
Васе моят син от декември месец е с Бейби халер, като лекрствата които ползваме са Бекотид и Вентолин. Вентолина го пръскаме когато е болен а Бекотида в момента го спряхме от началото на месец юни, защото лятото не се налага да се ползва. Но есента преди началото на вирусите ще го почнем наново. Нашият личен лекар ми каза че тия проблеми децата ги израстват.

# 248
  • Варна
Позволявам си да кажа добрата новина : Ивелинка на Ани^то от днес си е вкъщи. Чухме се по телефона. Тъкмо мислех да ги изненадам утре в болницата (що ходим да си вземем урничката  Cry), а те ме изпревариха с новината, че си отиват. Ако имаме време ще идем у тях да нагушкам Ивка. Нали в реанимация лежаха един до друг с Теди, че снаха щеше да ми става.

# 249
Много хубава новина,много се радвам за малката Ива нека да расте ве4е здрава и щастлива!

Много здраве и целувки на вси4ки от мен и Плами!

# 250
zornica Бекотида за какво го праскате?Аз като прочета нешто от форума и се съветвам с нашата докторка дали става за нас.Мамчета ползвали ли сте на др.Таис Ехинацея заштото нашата докторка каза че не било много хубаво,а аз за имунната система искам нешто за подсилване заштото само някои да кихни и ние сме с зачервено гарло smile3511вече незнам какво да правя и какво да му давам.

# 251
Аni^to -много се радвам ,че сте си вече в къщи.Ще чакам да се обадиш някой ден за да се видим .

Целувки на всички от мен и Хриси!  lovekiss

# 252
Мама Деси Бекотид е кортикостероид който лекува бронхиална асма. Но зада има резултат трябва да се ползва по продължително време.

# 253
Значи и нашето е подобно,на мен ми обясниха да го ползвам повече време то предпазвало като се разболее да не прави спазми и да може да не се натрупва в белия дроб заштото ми прави много бързо пневмонии,а при вас слизали бързо на доло докато е зачервено и вече е слязло на доло и е пневмония и болница после  smile3515а тои вече не иска даже и на контролен преглед да иди да не го вкарат в болницата толкоз е наплашен а отделно, че се пазим много не се е наиграл с деца. Weary

# 254
Здравей те хубави новини прочетох и се радвам.Мамо Деси как е бебчо да го щипнеш от мен.
Така  за нас малко, ходих ме при нашият кардиолог и той ни каза че,белият му дроб много повреден следствие от операцията,а и преди това също не е бил добре където го е затлачвал с мръсна кръв.
От вчера вече сме на помпички с инхалатор,ще правим инхалации 3-1 с винтолин при нужда и  2-2 пръскания 1м.Фликсотид и после 6м по 2-1 пръскане.Дали ме разбрах те newsm62 само дано да свикне,че каква е борба нямам думи.Дави кажа ходих при хомеопатична лекарка тя ми каза,че ще го оправи само с хомеопатично лечение,така говорих с моята докторка и тя ми каза ,че при Марти е малко по сложно.Хомеопатията е добро лечение ми обясни лекарката но при нас са по сложни нещата защото докторката по хомеопатията ми каза да не му правя инхалациите и бях много объркана не знаех какво да правя.Сега да Ви попитам понеже ние се водим с  астматичен пристъп с епекриза може ли да отида на ТЕЛК?Благодаря предварително за отговора.

Общи условия

Активация на акаунт