Вродени сърдечни малформации - тема 2

• 42 292
  • 332
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте мами как сте явно времето е повлияло добре не пешите играят децата 1swingпишете как сте че темата изчезва маи. newsm03

# 76
Здравейте Мами
Ние вчера се върнахме от контролен преглед в 3та градска. Резултатите за наше щастие са много добри и вече ни разредиха прегледите на 1год.
Пожелавам на всички деца да се развиват така добре както моето дете.

# 77
Привет и от мен в новата тема!
Такава съм шматка, че си мислех че сте изчезнали всички... чак днес видях новата тема!
 Само исках  да ви се похваля, че на Теди й изби първото  зъбче - сега е като отварачка!!!
Прегръщам и новите майки в нашите редици! Колкото и да ми е мъчно че се увеличаваме като бройка ви казвам "добре дошли" при нас, и ще помагаме с каквото можем!
ЦЕЛУВКИ ЗА ДЕЧИЦАТА!!!

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 15:12 от Сандидани

# 78
Оффф!!! Нас като ни е лепнало едно разтройство - и няма отръвка от него.  ooooh!
Иначе - бяхме на контролен преглед. За сега всичко е наред. Ще ходим чак след около една година, евентуално за насрочване на последната /пу-пу/  Praynig Praynig Praynig операция.
Абе прави ми впечатление, че и другите мами нещо се поизгубиха. Дали и те не могат да намерят темата.  Mr. Green

# 79
Аз съшто не мога да я намеря заштото влизам в старата и от там в тази новата къде я търсите нали влизаме в хронични заболявания и от там търся вроден порок но не го откривам къде е точно  newsm12

# 80
Аз съшто не мога да я намеря заштото влизам в старата и от там в тази новата къде я търсите нали влизаме в хронични заболявания и от там търся вроден порок но не го откривам къде е точно  newsm12

В чисто новия подфорум - Теми по заболявания.    ooooh!

# 81
Днес си имам именник да ми е жив и здрав Цветин!  newsm51
 smile3525 Искам да поздравя всички които днес имат имен ден да сте ми живи и здрави и много щастливи.
Да не забравям и вчерашните именници и вие да сте много здрави и щастливи.  bouquet

# 82
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ЦВЕТЕНЦА!!!

Много, много здраве, щастие, къдмет и сбъднати мечти!!!

# 83
Здравейте и от мен! 

Честит имен ден на всички именници,здраве,щастие,късмет,любов,пари и сбъдване на всичките ви мечти.

# 84
Честит празник на всички празнуващи ! Васе честито ти именник на малкото ти цветенце му пожелавам много здраве и безгрижно детство! newsm51 newsm51 newsm51 baloni  party006

# 85
# 86
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!

# 87
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!
ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ!

easter

# 88
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!

# 89
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Много здраве на всички вас и вашите деца!
 easter easter

Общи условия

Активация на акаунт