Вродени сърдечни малформации - тема 2

• 42 293
  • 332
  •   1
Отговори
# 90
ВО ИСТИНА ВОСКРЕСЕ!

# 91
Има ли мами с подобен проблем?
Синът ми е опериран от Тетралогия на Фало декември 2007г.Преди това си вадеше зъбите без температура,но след операцията-излиза му новия зъб и на следващия ден е с температура.

# 92
Дъщеря ми се разболя преди няколко дни, тя е на две години и 2 месеца, педиатърката ни препоръча да направим рентгенова снимка да не би да се окаже някоя пневмония. Рентгенолога написал бронхит, и сърдечен проблем. Педиатърката каза че възможно това да е от бронхита, но след като оздравее трябва да се направи нова снимка и да се установи. Много съм притеснена. По нищо не е показала че има някакъв проблем. Има ли някой с подобен случай?

# 93
Здравейте и от мен!
При нас всеки зъб излизаше различно, къде без температура, къде с по-височка, но като му дам панадол и се успокоява. newsm78
Понякога и от вадене на зъб слюноотделянето се увеличава и се задавя, получава и разстройство. Всеки път е различно при нас.

# 94
Момичета, на последния преглед на Теди и спряха всички лекарства!!!
Казаха че е добре и ни чакат като мине 1 година от операцията.
Като се прибрах първата ми работа беше да изхвърля останалия фурантрил и  калий на боклука - така ми олекна! newsm44

# 95
Браво Сандидани нека само такива чудесни новини се пишат тук.
  bouquet
Май много майки спряха да пишат, къде изчезнахте всички. Само май по гости сте тръгнали тези дни cheers : Wine Glass

# 96
Зорница29,честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав! Hug newsm59  bigdance2 bdbaloni

# 97
Благодаря Татяна, тъкмо влизам за да пиша, че имам рожденик и изскам да ви почерпя виртуално,  и да си пожелая да бъде здрав и силен за да можем успишно да изкачим и да преминем през предстоящото ни изпитание. cook beer newsm38 Почерпете се мили приятели.

# 98
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КРИСИ!!! ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ И ДА РАДВАШ МНОГО МАМА, ТАТИ И КАКА!!!

# 99
  • София
Честит рожден ден на Криси и от нас с Виктор   bouquet. С пожелания да е жив и здрав, да радва всички покрай себе си и да слушка повече  newsm59

# 100
# 101
Благодаря от сърце на всички за пожеланията.  bouquet

# 102
Здравей те от много отдавна не съм писала.Малко сме настинали с кашлица и сополки.Откриха ни аномалия на зъбите на челюстта.Ходих ме на зъболекар за баткото и малкото беше с нас и понеже зъбите са му криви  не са  излезнали правилно един по отгоре др.по отдол един по къс един по дълъг и така и реших да попитам  зъболекар защо са така и той ми каза че  има аномалия и трябва да го водя на специалист по челюстни изкривявания.Много съм разстроена.Личната ми д-ка ми каза да не си притеснявам,че той е още малък и като порасне ще сменява зъбките и има скоби след това ,каза още та той толкова тежка операция изтърпя ти за едни зъбки се притесняваш.Ами нормално е да се притесня.

# 103
  • София
Васе дано новите ви зъбки да израстът правилно и да го немислите и този проблем. А като знам, че повечето деца ги е страх от зъболекар, дано следващите зъбки да си израстът както трябва. Послушай личната си лекърка и недей още от сега да се тормозиш, може всичко да си мине от самосебе си. Но все пак като го водите на заболекър (аз бях писъла и преди за това) се дава антибиотик. Сега като бяхме в болницата питах лекърите и всичките казаха, че се дава, но едни казаха 6ч. преди манипулация, други 1ден, други 2 дни. И се дава и един ден след манипулация. Казаха лекърите,че това важи не само за оперираните деца, но и за всички с вродени сърдечни пороци и дефекти. Една от лекърките каза, че ако е само за пломба, без лекарство, може да не се дава АБ. Това е пожелавам ви всичко да мине и отмине без проблеми.

# 104
zornica29 da ti e ji  i zdrav sina  i cialoto semeistvo.s mnogo lubov i 6tastie i celuvki   ot nas.malko  sam zakasniala   ama tova e ot  birata   i nadeni4kite  deto ni  po4erpi.   love001 Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт