КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 14

• 19 361
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Аз останах без думи! Клавиатурата също! Къде ги тез мъжеееее бе, ама на живо, с тея снимки само Очи плакнЕм  Twisted Evil

Миша ей сегИ ше ти отговори : У ПЛОВДИВ.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 106
Да , бе да , аз.  hahaha Аз само споделих , че смукам близалка и веднага почнахте разгонката. Ей , пръст да ви покаже човек и него ще го оприличите за Кекс машинка. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Че то си е достатъчна близалката и както си имаме мръсно подсъзнание направооооооооо става КЕКС тема ама викам да спираме вече щото ще ни изгонят от форума не само от темата  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Фронтови: У ПЛОВДИВ жабка ме изпревари

# 107
  • Пловдив
Миша в понеделник ще е арестувана в тях тъй че ще видите вие мъже през крив макарон .Надявайте се вие... Whistling Whistling Whistling

# 108
Хахах да бе да , това си е нашата тема , бЕбЕшка ли , Кексова ли , ма наша си е. Joy Joy Joy Joy В целия форум нЕма такива като нас. Веселба без спирачки. hahaha hahaha

Айдееее оттекохте девойки марей юбави , наказание има Миша от Зиче , а аз съм солидарна. Peace  Joy Joy

# 109
  • София
Аха у Пловдив.....  Rolling Eyes
Аха, шЪ ни хокат накрая да знаете.... та за какво да говориме в бабешка тема...  Mr. Green Кажете некоя нова плетка девойки!  Whistling Ама аз сега се замислих, какво прават бабите в днешно време? Деца не гледат,  царува принципа "който си има дете да си го гледа", хайманосват по цел ден и чатат, за мъже говорят......  hahaha НЕмам думи!!!  Crossing Arms

И жабкееее, дояде ми се кекс, да забъркаш един в бързината....  Sunglasses

Зичееее, ти внуциии нЕмаш ли,а? Остави детето да се развива!!!  Mr. Green

# 110
 Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Защо да съм арестувана ???????

# 111
Хахах сега или веднага да ти го забъркам Кекса.  hahaha
Айде щерко дай некоя плетка да почваме , налице , наопаки и т.н.  Joy Joy Joy
Не гледаме ли , а?  Thinking

# 112
За теб Жабур незнам дали гледаш ама за Зиче мога да кажа че е удърничка в отглеждането на внуците си , просто няма равна .

# 113
  • София
Ааааа жабче гледатееее, ама то по-Убаво за мъже да си приказвате, отколкото памперси да сменяте!  Laughing Само да не вкараш и баба в кериза, че тогава ще го закъсам съвсем!!!  Joy
А за плетките, аз само на 1 кука ги владееМ!  Rolling Eyes А за кекса.... сега....
Зичето се покри, ама то от некой е взела пример Мишето...

# 114
Оооо от утре убочение на баба ти , как се борави с комп и по-големи зъркели ше и тура да гледа буквите.  Joy Joy Joy Joy Joy
А за кекса утре дорде ме нЕма да си го направила.  Joy Joy
Ми като сме без мъже , за жени ли да си говорим.  hahaha

# 115
  • Пловдив
Мише теб мъжа ти те е поверил в наши ръце и ако стане някой сакътлък незнам какво ще ни прави ooooh! ooooh! ooooh!
Марчице ако се оплачат моите за децата че не ги гледам грях им на душата затова в понеделник си гледате отрочетата а ние с майка ти ще видим де ще ходим smile3534 smile3534 smile3534
Виж за куките не обичам но някое и друго гобленче набръжки ще спретна. newsm78 Peace Peace

# 116
Зичееее , почваме от масажиста и докъде стигнем после.  Joy Joy Joy

# 117
  • София
Ааааа Зичееее, така мило ме покани, а сега се дърпаш! Е, аз за къде да идвам, то камикадзето и в нас си го гледам!  
Вие, като по възрастни и улегнали дами  Flutter, може да ни дадете пример, за здрави нерви, здрав дух и тяло, а ние така благодарско към вас, да миткаме по улиците.  Party

# 118
Ама Зиче и аз имам записан час за масажиста и нЕма как да отсъствам просто апък ние може и с децата да си Одим тук таме вие ако си мислите че те ще ни спрът жестоко се лъжете и чак пък арестувани  newsm78 ха недейте да бъдете лоши не ви е присъщо просто smile3534 smile3534 smile3534

# 119
  • Пловдив
Те си мислят че като сме дърти нямаме и ние нужда  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ама аз пак те каня но ще си гукате с Мишето не с батковците Whistling Whistling Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт