КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 14

• 19 362
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
С гледането на децата и Кекс сигурно ще поискате да забъркаме.  Joy Joy Joy

# 121
  • София
Ама Зиче, то с децата е по опасно да ни нападнат батковците  Mr. Green Те знаеш ли как си падат по млади майки... Почват да се увъртат първо около детето "оооо много си сладък" "на колко си годинки" "как се казваш" "слушаш ли мама" "красив си почти колкото майка си" и така..... Докато се усетиш, вече те е "налазил"  Naughty

# 122
  • Пловдив
Ама сте лисицииии знаете че сме меки марии и айдееее на главите ни . Joy Joy Joy Joy

# 123
Ама Зиче, то с децата е по опасно да ни нападнат батковците  Mr. Green Те знаеш ли как си падат по млади майки... Почват да се увъртат първо около детето "оооо много си сладък" "на колко си годинки" "как се казваш" "слушаш ли мама" "красив си почти колкото майка си" и така..... Докато се усетиш, вече те е "налазил"  Naughty

Joy Joy Joy Joy с две думи - НеМАМ ДУМИ. hahaha

# 124
Естествено е че ще си гукаме двете как мога да оставя Фронтовия в тоз град сама Naughty Naughty Naughty

# 125
  • Пловдив
Аз също нямам  ooooh! ooooh!думииии Whistling Whistling Whistling Whistling

Хайде лека нощ на всички и да спите спокойно тази вечер.

# 126
Айде наиграхте се , придумахте ни за децата , а са марш по леглата.  Joy Joy Joy Joy
В понеделник ще си поиграете повече.  Whistling

# 127
  • София
Ама какво се смееш така е!  Naughty  Нещата са сериозни!  Crossing Arms После си показваме снимки на мъжете инече утърване нЕма!  Rolling Eyes А някой път пък ти се прииска и да не се утърваш!!!  Sunglasses

Естествено е че ще си гукаме двете как мога да оставя Фронтовия в тоз град сама Naughty Naughty Naughty

Е, това е вече приказка! хахаха Ако се загуба,а? А? Жабкеее, кво ще чиниш ти тогава не те знам! хахаха А и да взема да избухна в некой мъжки клуб, направо не те знам как ще се  прибираш! хахаха  Joy Joy Joy

# 128
Ич нЕма и да се прибирам.  Joy Joy Joy

# 129
Лека нощ мамета

Лека нощ Фронтови и да пазиш поведение до понеделник че виж какво става  Joy

Лека нощ на всички

# 130
  • София
Хайде лека на всички и аз лягам....

Само ме интересува тази обява важи ли за Пловдив  Joy

# 131
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Много яка обява ама виж че и скъсани листчета има  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Важи разбира се

# 132
Айде на лудехте се , а и ние покрай вас и сега спокойно , тихо и мирно към креватите. hahaha

Оооо и обявление имало. Важи , важи , може и за по морето да е, знае ли се. Joy Joy Joy Joy Joy

ЛЕКА , МЕКА и ЕРОТИЧНИ СЪНИЩА.  Heart Eyes

# 133
Ха Добрутро.... ooooh! ooooh! ooooh!
Ама какви сте ги надробили снощииииииии....Мани,мани  Joy Joy Joy
И кай ще гледа дЯцата така и не разбрах  newsm78  Зиче,Жабче....ама не се давайте толкоз лесно бе......Свга ви е паднало да се поразходите(къде после ще разказвате.... hahaha hahaha).Амчи тъй де!

И като гледам Янчето ви е обяснила,че от семе чушките няма да станат.Требе разсад да има..... Joy Joy Joy Joy Joy

И въпреки кексовата тема и каламбурите и лудориите ни не сте ни изгонили и си ни обичате.Аз лично - МНОГО ви благодаря

# 134
  • Пловдив
Добро утро момичета!
Хайде погрижих се за кафенце и закуска.Да не кажете че младите ни слогуват smile3503 smile3534

Общи условия

Активация на акаунт