АвГуСтИнЧе най-обича да ИгРаЕ и да ТиЧа!

• 17 747
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
  • Някъде там...
Ехх , какви са тези лоши новини пак  Cry

Анди дано Гого се оправи бързичко и никакви температури вече! А наистина Пулмекса не се прилагаше при температури и гърчове, защото загрява. Слага ли му чорапчета с оцет и компреси на челцето и ръчичките. Много помага.

Бахи и  Алекс бързо да се оправя и изследванията да са му добре!  Hug

Валка много си тъжна , я се стегни и не се депресирай така!

А на Кайли направо й завиждам , че си прави разходки без дете  Mr. Green Аз не мога да мръдна никъде свободно сама, без Вики Sick. Трябва да отида на преглед при гинеколога ми и това не мога да свърша  Crazy

Айде лека!

# 166
  • гр.София

Валка,много ми е тъжен аватар ти .... spoko
не е твой тип  Wink
Тъкмо да напиша,че много ми харесва. Не знам,не го възприемам като тъжен,а като почивка.
 Валка,дано се разсеят облаците Hug

Бахчо и Анди,милички,не си представям какво ви е на главата. Силни момичета сте и се справяте. Стискам палци гърчовете да останат само лош спомен.

Прегръдки и на Марти, и на Лори, и на Найа.
 elen@, и твоят аватар е страхотен!

Люлинки,надявам се след две седмици,когато започва една дълга ваканция за учениците,да ви засека на някоя от разходките ви.

# 167
Ох, миличките ни Гого и Алекс  Sad Много ви прегръщаме с Лори и дано по-бързо се оправите  Praynig Heart Eyes
Валка  Hug Hug Hug

Лоринка продължава да буха  Sad Утре ще я водим пак на преглед да я чуе лекарката. Да видим какво ще излезе. Иначе милата явно вече е толкова изтощена, че много бързо се умаря, плаче често за незначителни неща, абе лудницата е пълна. Тя не боледува често, ама тоя път ни се разказа играта  Sad

Ади, аз нали съм отнесени от вихъра, та явно съм забравила да ти кажа за лекарката  Embarassed - в Панталеймон ходим при д-р Аламурова - страшно съм доволна  Peace Вие май бяхте при друга  newsm78

Днес купихме един надуваем басейн с топки на Лори - занесохме го при наште, че при нас няма място  Laughing. Няма да ви разправям каква игра падна, едвам я измъкнахме от там.

# 168
  • София
Бахи, гушкам ви много! Дано резултатите са добри и всичко лошо остане зад гърба ви!  Praynig Praynig Praynig
Валка, много  Hug и за теб! И ще чакам скоро пак да напишеш "Животът е прекрасен"  Heart Eyes Praynig Peace
И Лори, и Найа да спират да кашлят вече!  Peace
Блан, имаш ни с Ивчо  Peace  Grinning

# 169
Ужасно болно ми стана да прочета колко много дечица минават през нашия ужас с Еличка  Sad, а при някои и по зле ,имате най силните ни прегръдки! Hug Hug Hug Heart Eyes ,мисля ви всичките.

Валка не се давай на "отровните" хора ,не си заслужава ,на знам за живота ,но ти си прекрасна майка ,жена,приятелка и сестра и ней вече човек ,не го забравяй ! Hug

# 170
Момичета благодаря ви много  Heart Eyes Аz уж каzах лека нощ,ама май няма да спя скоро.

Валка какво стана бе мила? Ти си страшна мацка,имаш най_прекрасните дете и съпруг и не мога да си представя как ще се оставиш на някой да те срине така  Tired Я си гледай zдравето на семсейството и да не ти пука zа нищо друго.
елен@ много си напреднала вече, юнче ли трябваше да бъде? Прилича ми на момче.
Мадонке много ви мисля вас,направо потъна вдън zемя.
Много  Hug Hug Hug zа всички ви.

Беz малко да zабравя,че утре са реzултатите от екографа и ви моля да стискате палци да е само гърч.

# 171
Стискаме  Hug Peace Всичко ще е наред!

# 172
Бахи, с вас сме  Hug Ще чакам  с нетърпение да се включиш с хубави новини  Praynig

# 173
Здравейте, мацки и аз много ви мисля, много май сме се сдухали всички тези дни. Ужасно мъчно ми стана за мъниците, които ги нападнаха болежки. Бахче, стискам ти палци за изследванията за Алекс, също и на Гого, Найа, Лори, Ели и всички останали сладурковци, изтървах им броя.
Валка, злато не се давай, с теб съм мислено и не се вързвай за глупости. Каквото и да е, ще изгрее слънце отново на твоята улица. На такъв позитивен човек като теб, не може нищо лошо да му се случва. Разкошни снимки от съседите.
При мен нищо интересно. Дебелея си доста, вече влязох в 8-мия, че и почти го преполових. Много бързо минава времето. Нори е голяма щурачка, като всички августинчета. Като застане под корема ми и не я виждам  hahaha
Много позитивни мисли на всички ви и целувки.
Марулче, много драго ми стана за опитите ви за втора щерка (или каквото дойде). Успех.
Толкова много исках да пиша в моя си стил, поименно, но бременния ми мозък нещо изключва.
До скоро...

# 174

Нори е голяма щурачка, като всички августинчета. Като застане под корема ми и не я виждам  hahaha

Много се радвам че се разписа и че сте добре ,а това искрено ме разсмя  Joy

# 175
Мадонка, така се радвам, че се разписа и че всичко при вас е ок  Hug Hug Hug

На ранобудниците казвам Добро утро
а аз отивам да дремна малко  smile3524

# 176
Здравейте момичета! Много мъчно ми става като чета за толкова болнички от нашите дечица, много целувки и прегръдки от нас, макар и от далеко, дано бързо се оправят! Hug Heart Eyes Валка а теб не съм те виждала такава, ти си страхотен човек и имаш прекрасно семейство, надявам се бързо да си възвърнеш оптимизма! Hug
 Аз да ви се похваля, че днес се запознах с една българска и румънска мама, на детската площадка а предната седмица с две украинки, ама съм си общителна Mr. Green , така че вече не ми е толкова скучно! Марио имаше инфекция на ухото, пи антибиотик,но аз имам съмнения че е от това, че в яслата климатика яко духа и спят на едни матраци по земята кой където намери и с дрехите и обувките, ужас ooooh! но всичките им ясли са така само в стаята за бебета имат кошарки. Вчера бяхме на доктор и каза че се оправя, иначе на яслата много му харесва добре ги забавляват и имат много играчки, рисуват, пеят. Проговаря на 3 езика някои думи ги казва на български други на испански а 3ти на английски, горкото ми дете ooooh! иначе български и испански разбира на 100% английски чат пат ама те и учителките са латино и май много не им говорят на английски. Айде стига толкоз от мен, скоро ако не ме мързи много пак ще се включа!  Heart Eyes Hug  bouquet

# 177
Добро утро от мен.

Наистина доста болнички има и се надявам бързо да се възстановят и да са готови за разходки навън.
vst_80 благодаря за кафенцето. Твоето за приспиване или събуждане пиеш? Wink
cvetyab браво на малкото полиглотче. И мен минаги ме е изумявало по филмите като легнат с обувките,а явно наистина така си живеят.

Нори е голяма щурачка, като всички августинчета. Като застане под корема ми и не я виждам  hahaha

Много се радвам че се разписа и че сте добре ,а това искрено ме разсмя  Joy

hahaha Много мило ми стана като си ви представих двечките. Наистина не остана и скоро ще чакаме новите попълнения. Hug

Пожелавам ви лек ден и да оздравяват болничките.

п.п. Ето и новата ми прическа. Simple Smile

# 178
  • софия
Добро утро.
Ние хапваме и ще ходим до педито да и чуе пак гърдичките и ще искам направление,за посявака от носа и гърлото.
Тази нощ никакво спане  Confused!Скъъъъъъса се да кашля  Cry

# 179
  • София
ох, дечица мили, болнички Hug Hug Hug много ми стана мъчно, за всичките,  вярвам , че скоро ще са отново изпълнени с енергия, здрави и пакостливи Hug Hug

не помння какво щях да пиша Cry

Общи условия

Активация на акаунт