АвГуСтИнЧе най-обича да ИгРаЕ и да ТиЧа!

• 17 744
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Дани, благодаря ти мацка  Hug Благодаря на всички ви!  Hug

Иначе не стига, че ми е криво за това което ме чака,  ами и днес се оказа адски гаден ден - разочарована съм много... не ми се споделя...не съм се чувствала така от 10-тина години на сам......колко малко му трябва на човек да му помогнат да се изпьоска здраво на земята.......Днес ми помогнаха да сляза на земята и да видя че Живота НЕ е прекрасен!...за момента ми е с извинение - лайняно  Confused
Валка,прекрасно си описала вчерашния ми ден Sad При мен нещата се стекоха горе-долу по същия начин,но предполагам,че е в по-лека форма,от колкото при тебе. Дано се оправиш бързо Hug
Анди, Бахи, освен искрено да ви пожелая никога повече да не минавате през това нищо друго не ми хрумва Praynig
Искам вече да чета добри новини за всички болни,които се връщат от лекари. Като знам как ми се обръща стомаха като чуя Ина да кашля много се надявам Найа и Ели вече да спират и всичко да е само остатъчна реакция от отвратителния вирус.
Вст, днес май трябва вече да е третия ден от болестта на Лори,дано поне вие да вървите подчертано на добре Heart Eyes
Мадонка,стискам палци всичко да мине по мед и масло(пиша го сега,че може и да не се разпиша пак докато родиш Embarassed)
С две думи за нас - нищо ново,играе, дивее,расте и ме радва безумно много. Заведох я на фризьор да й оформи косата,за да почне вече да расте нормално и с някаква посока. Иначе сте прави,че за доста кратко време й поникна косичка. На мен работа, изпити, домакинство и дете вече определено ми идват много в повече и ако не ми оставах 3 изпита (първия е в събота) до края на магистратурата сигурно нямаше да имам сили да я изкарам. Както и да е...Петъка преди Великден заминаваме за Сандански и мисля да си стоя с Ина там чак до 6ти май Crossing ArmsИ двете имаме нужда определено. И така, намрънках се и аз и сега ще хвана да го заработвам,че мене си ме чака Confused

# 181
  • София
Добро утро на всички!

Валка злато, не обръщай внимание на малките, подли, нелицеприятни гномчета. Те винаги ще си останат такива. Просто отговори по същия начин, колкото и това да не ти е в характера. Аз нали съм грешна, затова не си подавам никога втората буза Naughty Много  Hug

Дано всички болни оздравяват бързо.

Искам да ви помоля да се помолите с мен за бебето на една мама, което се роди вчера само 1200 грама в 29-та седмица. Момиченце е.  Praynig

# 182
Здравейте!
Нана, ще се моля за малкото бебенце, да има сили да стане гОлямо момиче  Praynig.
Бахи, Анди, силно ви прегръщам и вас и дечицата ви  Hug. Бахи, ще стискам палци днес за вашите резултати  fingerscrossed. Всичко ще е наред  Peace
Валка, надявам се скоро да се издигнеш пак нагоре и никога повече да не падаш така и да не обръщаш внимание на нищо и никой  Hug. Както казаха и другите момичета, ти си силна жена.
Мадонке, радвам се, че сте добре. Дай снимки да видиме и ние това голямо коремче  Wink.
Кайли, отива ти новата прическа  Peace.
Дани, по принцип ако има някакви гадинки в нослето, сополите щяха да са й гъсти и зелени. Дано гърлото да ви е чисто  Praynig  Hug.
Vst_80, чувала съм и от други добри отзиви за Аламурова. Може и ние да минеме към нея  Peace.
На всички болнички - прегръдки и бързо оздравяване  Hug  Heart Eyes.

# 183
  • софия
Ади,вие ще ходите ли на кафето?

# 184
  • София
Валка  Hug, горе главата! Колкото и банално да звучи- такъв е животът! Важното е да можем да се изправим и да продължим напред!
За всички болни дечица- скорошно оздравяване!
Мадонка, радвам се, че сте добре.
Бахи, момченце е, 100%. Heart Eyes Живи и здрави го очакваме в началото на юли.

# 185
  • у дома
val, ще се справиш  Hug

# 186
  • София
Привет!
Дано нощта е минала по-леко при болничките!
Времето хич не съвпада с прогнозите за днес  newsm78
Мадонка,  Hug радвам се че пишеш!
Бахи, стискам палци и аз! Praynig Hug
Нана,  Praynig се за бебенцето!
Бубче, дано и при теб се оправят нещата! Peace
Кайли, наистина ти отива новата коса! Peace

# 187
Мами, благодаря ви за подкрепата. Наистина сте супер! Heart Eyes

Валка, как да не е прекрасен животът - имаш красиво и здраво дете и мъж, който те обича. Всичко останало е само част от пейзажа около теб. Hug
Бахи, много силно ви гушкам и стискам палци изследванията да са ОК. Дано повече не ти се наложи да виждаш подобно нещо. Hug
Мадонка, Бубче, разписвайте се по-често, че ни липсва шаренкото в темичката ни.

Гого пак беше с 38-38.7 Т цяла нощ и само с Хаксалгин успявам да я сваля. А от сутринта е и с разтройство. Sad

Целувки на болничките ни сладурчета! Heart Eyes

# 188
Мацки,благодаря ви,ама не стискайте повече палци,zащото вече 4ти ден няма никой 5мин време да погледне една графика и да каже какво вижда. Така че реzултатите ще се zнаят не се zнае кога.

Мадонкеее много се радвам,че се раzписа и сте добре  Heart Eyes

Бахи, момченце е, 100%. Heart Eyes Живи и здрави го очакваме в началото на юли.

Радвам се.Бременни мацки,давайте снимки да ви кажа какво ще е  Laughing
Цветиаб блаzе ти.Ние тук обикаляме площадките като луди и единствените,с които се zапоzнаваме там са тинейджъри,пушим цигари и пием бира.Бубче успех на иzпитите,стискам палци и си вzеми малко почивка после,че ще се скапиш съвсем.Нана  Praynig Praynig Praynig
Анди дръж се мила,ще се оправи всичко. ВСТ ходихте ли на лекар?
Каили честита прическа,отива ти. Искаш ли на лс да ми дадеш телефона си,че скоро ще идваме в Бс и можем да се видим. За тинтин и Ирка важи същото. Ирка нищо,че ще си в К_т, все ще се иzмисли начин да се видим,а си ми обещала да ни водиш на новото клубче.
Други бургаzлийки имаше ли?
Все zабравям, хубава среща сте си спретнали,ама аиде да напишете и никовете под снимките, че гледам яки мацки,а не мога да ги поzная

Много целувки на всички болнички мъничета, бърzо да оzдравяват.

# 189
Здравейте  Hug
Днес е много тъжен ден за мен, а като гледам и времето навън не ми помага. Само с вас от време на време се разведрявам. Днес моето прекрасно кученце си отиде  Cry Извинявайте, че ви натоварвам за хиледен път, но ми е страшно тежко. Сега се опитвам да намеря място където да го погребем  Cry Cry

Бахи, на лекар сме след няколко часа - ще пиша после.

Дано всички болнички да се оправят бързо. Гушкаме ви много.

Ставам, че Лори така е свършила работата, че оставя дири след себе си  ooooh!

# 190
Бубче много прегръдки и от нас с Еличка!Една лъвица не се дава лесно,нали!  Hug
Кайли много ти отива така  Flutter
Надявам се всички скоро да се похвалим със здрави дечица1
Нана ще стискаме палци и за малката госпожица,ще се оправи сигурна съм 1200 гр не е малко  Peace

# 191
vst_80 ,имаш едно голяямо гуш от мен Hug.Знам колко  е мъчно.... Cry
Съжалявам да чуя и за многото болнички дечица... Sad.Днао бързо всички се оправят Praynig
Валка..ще се справиш Heart Eyes
Аз нещо нямам настроение да пиша, че ме занимават разн идруги неща и там троша нерви #Cussing out Желая ви хубави почивни дни , и нека всичко лошо остане зад гърба ни Praynig

# 192
vst_80 ооо много съжалявам,наистина ти толкова го обичаш ,не знам има ли кучешки рай ,но си мисля че то поне беше едно много обичано същество!  Hug
Бахи съжалявам за тревогите ти ,но как така никой не ги поглежда ,лекарите какво правят !
Цвети радвам се за Марио че е свикнал в яслата и че му харесва надявам се и че при теб носталгията не е голяма ,дано бързо му мине ушенцето! Hug Heart Eyes

# 193
  • Sofia
ВСТ, много съжалявам Hug Hug
Валка, Бахи, ВСТ специално за вас и всички на които им е тъжно и криво.
Хайде и аз да се оплача, след няколко месечен запек, сега Димана е с разтройство и най-вероятно е вирус, придружено с болезнени смазни на корема. Милото като й дойде да се иззака, стиска, свива се и реве. Сутринта в 7 беше поредния напън и ми скъса сърцето. Сега пак е продължила и казах на баба й да й даде Хидрасек, по съвет н агастроентролога. Довечера ще дойде педито в нас. Вече направо е получила страх от акането. Довършвам каквото има да работя и отивам да я гушна.

# 194
И вие ли,милото Диманче,какво беше това чудо ....

Общи условия

Активация на акаунт