Благодаря на всички ви! 
Иначе не стига, че ми е криво за това което ме чака, ами и днес се оказа адски гаден ден - разочарована съм много... не ми се споделя...не съм се чувствала така от 10-тина години на сам......колко малко му трябва на човек да му помогнат да се изпьоска здраво на земята.......Днес ми помогнаха да сляза на земята и да видя че Живота НЕ е прекрасен!...за момента ми е с извинение - лайняно
При мен нещата се стекоха горе-долу по същия начин,но предполагам,че е в по-лека форма,от колкото при тебе. Дано се оправиш бързо 
Анди, Бахи, освен искрено да ви пожелая никога повече да не минавате през това нищо друго не ми хрумва

Искам вече да чета добри новини за всички болни,които се връщат от лекари. Като знам как ми се обръща стомаха като чуя Ина да кашля много се надявам Найа и Ели вече да спират и всичко да е само остатъчна реакция от отвратителния вирус.
Вст, днес май трябва вече да е третия ден от болестта на Лори,дано поне вие да вървите подчертано на добре

Мадонка,стискам палци всичко да мине по мед и масло(пиша го сега,че може и да не се разпиша пак докато родиш
С две думи за нас - нищо ново,играе, дивее,расте и ме радва безумно много. Заведох я на фризьор да й оформи косата,за да почне вече да расте нормално и с някаква посока. Иначе сте прави,че за доста кратко време й поникна косичка. На мен работа, изпити, домакинство и дете вече определено ми идват много в повече и ако не ми оставах 3 изпита (първия е в събота) до края на магистратурата сигурно нямаше да имам сили да я изкарам. Както и да е...Петъка преди Великден заминаваме за Сандански и мисля да си стоя с Ина там чак до 6ти май
И двете имаме нужда определено. И така, намрънках се и аз и сега ще хвана да го заработвам,че мене си ме чака
Много
. Всичко ще е наред 
.
Извинявайте, че ви натоварвам за хиледен път, но ми е страшно тежко. Сега се опитвам да намеря място където да го погребем

Желая ви хубави почивни дни , и нека всичко лошо остане зад гърба ни