АвГуСтИнЧе най-обича да ИгРаЕ и да ТиЧа!

• 17 749
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Анди, дано новия АБ му понесе на Гого и да се оправяте бързо! Praynig Hug  PeaceМного ви гушкаме! А този Зинат мислех, че се води добър за деца, като чета колко много го изписват него  newsm78

# 151
Елфче, незнам, може да е много добър, но на вкус е отвратителен. Досега никога не се е случвало Гого да повръща от лекарство, но и вчера и днес го повърна на фонтан. Когато му дадохме Сумамед-а нямаше никакъв проблем.

# 152
  • София
Елфче, незнам, може да е много добър, но на вкус е отвратителен. Досега никога не се е случвало Гого да повръща от лекарство, но и вчера и днес го повърна на фонтан. Когато му дадохме Сумамед-а нямаше никакъв проблем.
Дано и да му помогне!  Praynig А иначе - въобще не го знам Зинат, но като чета във форума, май често го изписват  Rolling Eyes

# 153
Дано и да му помогне!  Praynig А иначе - въобще не го знам Зинат, но като чета във форума, май често го изписват  Rolling Eyes

Анди дано помогне наистина и се оправи детенцето бързо и нямате проблеми тая нощ!  Praynig Praynig Praynig

# 154
Анди,дано тази вечер да сте по-добре и бързо оздравяване  Peace
Вст,чакам и ти да се похвалиш че вече сте добре  Peace
Дани  Heart Eyes
Кайли,разпускай сега ти се е паднало  Laughing
Относно храненето и Даяна може да яде всичко и по-всяко време  Simple Smile,вече си мисля дори да започна да я ограничавам,не ми се иска да стане някоя дебеланка  Rolling Eyes,все по-често виждам
4-5 годишни деца,доста дебелички и направо да ви кажа са грозна гледка  Cry
И ние днес цял следобед обикаляхме по центъра и утре пак сме там  Laughing
Хайде лека вечер на всички и утре искам да чета само хубави новини  Hug

# 155
Ние се прибрахме, хапнахме и вече спи дЗвера.
Да се похваля - май се видя края на разиграването с храната - днес цял ден го оставям сам зда се храни, нищо не отказва. За вечеря даже си изяде супата с лъжица сам и без да омаже тавана. Направих клипче, но ще го пусна тия дни. Човека се нахрани като че ли го е правил сто пъти преди това.

# 156
  • Sofia
Анди, прегърни Гого от нас и да оздравява бързо.

Аз това не го отварям newsm78

# 157
# 158
  • софия
Анди,много ми е мъчно,като чета през какво минавате  Sad.Прегръдки и от нас .
Ели,що така,бе душко  newsm78...?Елате вкъщи да го гледате  Heart Eyes Hug!
Валка,не се тормози  Hug,ще свикнете и двете и ще се радвате още повече една друга след пет след обяд   remybussi!

# 159
Мацки, zа съжаление и аz имам лоши новини.В понеделник Алекс направи пак фибрилен гърч,а даже не е минала и година от първия. Успях тоzи път по_добре да го преживея,да се овладея и да му помогна максимално да го преодолее. Т му беше 38,3 и е направо смешна,по_скоро стресът него ден много му се събра. За кошмара в болницата не ми се говори. Много се травмира милият, оттогава zапочна постоянно да скърца със zъби,много е отпаднал,на всеки час си поляга и като се иzмори,така се вбесява и стяга,че имам чувството,че пак ще направи гърч. И това не е май_лошото,ами ниски левкоцити има,сега пак допълнителни иzследвания zа неутропения и какво ли още не.Миличкият бе,много му се събра на това добро детенце,а е толкова мъничък. И аz вече не zнам какво да правя като се притеснявам само zа най_лошото си мисля и се побърквам,а като не се притеснявам се случва нещо лошо. Иzвинявайте,че ви натоварвам,но имах нуждата да се иzлея.
Анди постарай се просто да не се напряга много Гого и всичко ще бъде наред  Hug
Бърzо оzдравяване на всички болнички и да ги паzите дечицата  Hug Hug Hug
Смях се и аz с много дечица от албумчето,страхотни са всичките.

Лека нощ

# 160
Дани, благодаря ти мацка  Hug Благодаря на всички ви!  Hug

Иначе не стига, че ми е криво за това което ме чака,  ами и днес се оказа адски гаден ден - разочарована съм много... не ми се споделя...не съм се чувствала така от 10-тина години на сам......колко малко му трябва на човек да му помогнат да се изпьоска здраво на земята.......Днес ми помогнаха да сляза на земята и да видя че Живота НЕ е прекрасен!...за момента ми е с извинение - лайняно  Confused

# 161
Бахи, дано и Алекс се оправи бързичко  HugДано всички болнички детенцата оздравеят - това е най-важното!   bouquet

# 162
  • софия
Бахи,бързо оздравяване  Hug!
Валка,много ми е тъжен аватар ти .... spoko
не е твой тип  Wink

# 163
Бахи, много ми е жал за Алекс, дано се оправя по-бързо. Пиши какво казват лекарите.
Вал, явно са те сринали доста, но съм останала с впечатлението, че си силен човек и ще се справиш. Бързо измъкване от помията.

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 23:14 от Mama_Galia_66

# 164
Благодаря ви от сърце!
...Още един момент от моя живот в който съм адски щастлива, че ви имам! Благодаря ви!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт