АвГуСтИнЧе най-обича да ИгРаЕ и да ТиЧа!

• 18 002
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте,днес ходихме на частно при едно педи д-р Димова,много готина лекарка,тя каза че караме вирусна пневмония ,но по добре да сме вкъщи,антибиотика бил подходящ но ни извиса Вентолин и още едно за отхрачване ,както и някакъв сироп с витамини за апетит.У нас станахме аптека,накъдето и да се бърна лекарства  ooooh!
Като цяло каза, че щом вече не вдига температура ,най вероятно се влияе добре от лекарствата но се изисква време.Видя и Ники ,той е на капки за нос и таблетки за отхрачване ,но като цяло е най здрваия вкъщи.Аз много кашлям ,пия Мукосолван на хапчета ,наливам се с чай ,ама май няма много ефект,но поне ще орелефя корема ,голямо напъване става  Wink

Блан браво за куража с отбиването ,а гърдите ти свикнаха ли?
Аз кога ще се навия не знам... Rolling Eyes,може би защото имам много раширени вени все отлагам  Sunglasses
Нинтендо е електронна игра ,доста скъпа в БГ към 150 лв,а отвъд океана 50 $.

Днес Никито я приспа ,и така ми спести едно дълго кърмене.Вчера и купих едни каши ,някакви лечебни и за моя най голяма изненада май и харесаха.Иначе тя отказва почти всяка храна,пие само чай и сокчета на ХИП.

pepejeans аз май не съм много в час,защо е на градина в друг град ,не може ли в София ? Embarassed
adrianska да ме пипнеш за късмет в София преди да излетим за да ми е на късмет в Канада а?  Wink
dani777k и аз това се чудех ,ама че реклама  Shocked
Тони М честит рожден ден на патерица и от мен!Много здраве за теб и тези до теб и много хубави моменти!   bouquet

# 46
Mama margo, чудесно е че докторката не дава антибиотик на детето.дано мине бързо.Ти може да пресечеш с рематадин, те са за противогрипни състояния.
За нашата ясла сме подали документи за тук, защото и ние с баща му сме тук и Дани искаме да е с нас, но класиранията са чак края на май, а евентуално може юни да има прием, ако ли не, чак септември. 
иначе се вмъкваме в броиките на две ясли и имаме някакъв шанс

# 47
Разбирам,да много кофти тогава че ще сте разделени,но пък е само временно  Hug Heart EyesНие пием антибиотик Фромилид ,още 5 дни ще го пием  Rolling Eyes ,а това Рематадин какво е ,сипоп ли е ?Хомеопатично ли е ?

# 48
 Леле,Марго,голямо изпитание ви е на гърба.Дано бързо се оправи Еличка
Пепеджинс-браво ,че с таткото сте тук заедно и сте уредили работата.Стискам палци и за градината и скоро да си вземете малкият.
Блан-надявам се в този час вече да си поседнала за малко... Wink Браво  и на двете ви за новата адаптация.А вечер с какво я приспиваш-пие ли АМ или кисело?

Велмар-от къде взе диванчето?Дай да го видим и да ти е честито.И кажи как се казваше клик-клакчето?
Днес си взех Марти от бабин дом и много е пораснала и научила за 3 дни.Дори е кръстила котето на баща ми,което до сега си нямаше име,нищо че е женско и е на 4 години-казва се ньо-ньо и Марти нонстоп го вика. Joy hahaha Научила се е съвсем сама да се качва и спуска по пързалката и още доста неща. Crazy
И мен ме викат да се връщам на работа,сестра и има огромна нужда от помощ ,а и ще трябва доста да се пътува,а кой ще гледа Марти изобщо не знам.Пък и в никоя ясла не сме се класирали,нито пък имаме връзки.Гледачка изобщо не мога да си представя как ще я избера и как ще си поверя детето на нея. newsm78

Сега си пийвам Блъди мери и ще изчета края на предишната тема.

# 49
  • гр.София
  JoyМилена,стърча пред компютъра.Мързи ме да си обърна стол.Всички столове вкъщи ги вдигам по леглата и масите нагоре с краката,понеже София види ли свободен стол веднага се покатерва, изправя се и започва да държи речи.
 С. яде кисело мляко Герма, а понякога и прясно купешко Верея (за ужас на джипи-то)

Мисля,че ВСТ наистина ще се наложи да отвори една ясла заради нас.

Забравих да пожелая на Марулка успех в прекрасното начинание Peace

# 50
  • София
  JoyМилена,стърча пред компютъра.Мързи ме да си обърна стол.Всички столове вкъщи ги вдигам по леглата и масите нагоре с краката,понеже София види ли свободен стол веднага се покатерва, изправя се и започва да държи речи.
Представих си ви и двете  Joy Hug
Марго, не помня писах ли - Ивчо пи миналата година същия АБ, след първото даване още му подейства и спря да кашля, дано и Еличка се оправя! Ремантадин е антигрипно л-во, не е хомеопатично. По-добре залагай на Осцилококцинум в този случай.
Пепеджинс, привет!
Ние утре сме на прощъпулник на братовчедчето. Като го споменах - Блан, как е вашия юнак?  Grinning Нищо не си казвала за него, той скоро ще стане на 1г май.
Навита съм за яслата на Вст! Simple Smile

# 51
  • гр.София
 Елвинг,расте младежът,расте.С което ме подсещаш,че и ти си теле Mr. Green.
 Кога мина цяла година ooooh!
 Лек път утре с Ивчо.

Искам да си намеря хубав филм по тв-то,но  са затрили дистанционното ( даже бяха две) и сега по неволя гледам сем-во Адамс по детския канал.Много забавен сериал.

И аз искам да видя диванчето на Велмар,ама явно занапред тези неща само на лични ще си ги пращаме Confused

# 52
Ох, милички, много си ви обичам да знаете, и страшно ми липсавате  Hug  Heart Eyes

Давайте ги насам всичките ни сладури - какъв купон ще настане само  Laughing А аз ще бъда най-щастлива от всички - хем няма да се връщам на работа, хем ще се занимавам с нещото, което обожавам  Peace

Марго, много ви прегръщам, дано бързичко преборите болестите  Hug Praynig
Тони, честит рд на патерица   bouquet
Елфче, весело изкарване  Hug

За съжаление не помня другото  Embarassed пак му изпуснах края  Sad

Hug Hug Hug

# 53
  • гр.София
 Днес една августинка с два ника  Sunglasses! има РД !

Албена Влади, Честит Рожден ден! Весел празник,хубави подаръци,много здраве и любов!     

Вст,внимавай какво си пожелаваш . Като чета тук за нашите "херувимчета"-горката ясла,горките госпожи Mr. Green

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 00:47 от blanc

# 54
Честит рожден ден на Албена Влади!

blanc точно с такива деца обожавам да работя - огън-деца.С тях е по-интересно, нямаш време да скучаеш  Laughing Така си мечтаех Лори да е такава  Rolling Eyes

# 55
Здравейте мацки,
Наистина се zагубих по немско и то по немските бюрокрации.Цял месец бягам да zаписвам Алекс на ясла и понеже нямат ясли,а само няколко местенца в някои д.г.,ми трябваха раzрешения,подписи и какво ли още не от служби и службички.А пък то тук и zа всеки въпрос си има човек и те препращат от един на друг,докато намериш човека,който пък ти zадава други въпроси,така че и zа тях да търсиш хората.Абе лудница,един месец zаписване zа ясла и не се zнае кога ще се zнае дали ще го вzемат от август.
Иначе Алекс е страхотен,много слуша,голям чистофайник,всичко раzбира,доста говори,почти всяка дума се опитва да я повтаря,ама немският сякаш му е по_лесен. И той като Вики на Ембър пее "Мила моя мамо" _ мамууу, чка (добричка), те чам (обичам) и таят (тая топла стая). А наи_ми е смешен как каzва банан_ бабати. Баба му много ще се zарадва,няма що.

ЧРД на Тони М и Албена Влади.
Блу честита ясла и дипломирване на Ния (велика е снимката). Валка приятна раzходка и много снимки. Честита и на теб ясла. Ще се справиш и с работата и с яслата,само да не ни zабравиш. Мама Марго какви са тия болести преz пролетта.Я да се оправяте бърzо,че няма да ви пуснат в Канада иначе.Велмар чакам и аz снимки. Бланки и Алекс е така 1 ден кисел,1 ден щастлив. Хормони са това,пък и ние да не би да сме постоянно zасмяни я,а те копират сега мъниците. Ади като тръгнем и ние zа Горчиво,ще дойдете ли с нас zа късмет? Елиона така е наистина zа детето повече боли,отколкото zа себе си. Но докато не станеш майка,няма как да го усетиш. Пепеджийнс сигурно ти е много тежко,но поне е временно,дръж се  Hug
Мацки,тоzи път "по_кратичко".Отивам да гледам снимки и да чета старите теми,че много имам да наваксвам и май няма да се спи таzи вечер
 Hug Hug Hug

# 56
  • софия
ЧЕСТИТ РОЖЕН ДЕН НА АЛБЕНА ВЛАДИ!

И аз съм с две ръце ВСТ да отвори една ясличка,за нашите мишлета  Grinning!

# 57
  • у дома
albena_vlady, ЧъРъДъ!   newsm51  ura  Gift

# 58
Честит Рожден Ден на albena_vlady и от мен! Hug

Качвам снимки от Букуреще-Румънеще.
Последно съм ходила през '94 година, но вчера останахмех приятно очаровани...такава чистота, такива паркове, абе красота....
В албумчето ще се постарая да опиша повече от впечатленията ми Wink После ще пусна линк  Hug

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 13:01 от val_stef

# 59
  • гр.Добрич
Честит рожден ден на Албена Влади!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт