АвГуСтИнЧе най-обича да ИгРаЕ и да ТиЧа!

• 18 002
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
Честит Рожден  на Албена Влади Hug
 МИленка, ето ти диванчето http://ikostil.welga.com/bg/sandra.htm
А на моя диван снимки- по-късно Wink
Абе- каот цяло ще се включа адекватно по-късно, защото още дремя пред кафето Tired

# 61
Албена, честит рожден ден. Да си жива и здрава и много щастлива!

# 62
Честит рожден ден на една прекрасна майка и приятелка !Бени пожелавам ти щастливите мигове в живота ти никога да не свършват!

# 63
Елфче мерси за лекарството ,ще го имам предвид.  Hug Весело изкараване на прощъпулника.
Бахи радвам се че се разсписа ,липсваше ни  Heart Eyes
Валка не ни мъчи ,пускай снимките  Mr. Green
Велмар супер е диванчето  Peace И като гледам тези дивани са на много прилични цени  Thinking(не че ми трябва диван точно сега де  ooooh!)
Вст на мен пък ми харесват спокойни деца ,прати ми Лори в Канада ,хем езици ще научи ,а аз ще родя още един дивак и ти го подарявам  Mr. Green

JoyМилена,стърча пред компютъра.Мързи ме да си обърна стол.Всички столове вкъщи ги вдигам по леглата и масите нагоре с краката,понеже София види ли свободен стол веднага се покатерва, изправя се и започва да държи речи.

ох и аз се смях доста ,и ние сме така ,като дойдат гости и им казвам ,момент да ви сваля стол  Crazy
mmilena браво на Марти за новостите  Hug ,сега и ако едно  едно фото с пързалка  качиш...

# 64
Аууу Велмарче много е хубаво! Да ви е честито!  bouquet

MamaMargo, м/у другото си мислех за вас - вие от къде ще летите? Нашата разходка всъщност се осъществи покрай карането на една позната до едното от летищата им - Baneasa, за да си хване директния полет за Валенсия, цените на полетите спрямо София са много по евтини. Тя на лято ще пътува за САЩ и пак ще хваща самолет от Румъния. Тъй че се сетих за вас те имат три летища второто е Otopeni, но третото не го знам...ако не е късно може да проверите как стоят нещата там   Hug

Иначе ето ги снимките  Mr. Green
http://valstef.multiply.com/photos/album/57

# 65
Валка, това не е нашето диванче Grinning.Бях обещала да изпратя този модел за Миленка.Нашият е мнооооооооооого голям Crazy Ама снимки имам вкъщи Blush
А сега отивам да гледам снимките от румънеще Joy

# 66
  • софия
Валка,мерси,за разходката  Hug!

# 67
  • гр.София
  Ох, а тази снимка видяхте ли я?!?!

http://images.valstef.multiply.com/image/30/photos/42/500x500/1/1g.5m.jpg

TiredЛошо,нищо не излиза. Снимката е на Али от албума на Валката.

Страхотни снимки от Букурущ.( А уж ги обиждаме на цигани...)

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 13:53 от blanc

# 68
Честит рожден ден на Албена!  bouquet

Днес и аз вече съм с нова прическа. Grinning Направих си кичури и леко подкъсих дължината. А моя мъж ме чака 2 ч. във фризьорския салон да приключа разкрасяването. Simple Smile

Сега ще поразгледам малко снимки и после пак ще пиша. Hug

# 69
Здравейте!

Честит рожден ден на albena_vlady ! Бъди здрава, весела и засмяна!

Благодаря на Бахи и mmilena от сърце.

MamaMargo, макар и късно да включвам компютъра, да, Рематадина е противогрипно лекарство, което пресича навреме,и Елфчето ти отговори. Скорострелно оздравяване!

val_stef невероятно красиви снимки. За магнолията си напълно права, ако е в България, какво ще и се случи.

velmar чудесно е!Да ви е честито и да го сефтосате както подобава!

# 70
Много хубави снимки наистина,почти като в Русе е   Wink

Такива магнолии мъжа ми сложи на няколко свои обекта ,но са все частни къщи и понякога ходя да им се радвам.А лаленцата и зюмбюлите ,които грижливо купихме и насадихме редовно се обират от една "селянка" дъщеря на един уж доста заможен мъж тук ,но нито пари нито образование и пречи да ги бере  Twisted Evil
Валка ние ще си летим от София,вече сме купили билетите с Аер Франс сме ,така че поне за малко ще съм в Париж (една моя мечта е да се разходя по Шанс е Лизе,но следващия път може би  Party)

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 17:10 от MamaMargo

# 71
ЧРД,Албена Влади.  bouquet
Момичета,а това виждали ли сте го.Аз направо съм Shocked  #Crazy,егати хлапето,аз и половината не мога да покажа ,сигурно. ooooh!
http://www.youtube.com/watch?v=r43yCiKlbCo

# 72
  • Sofia
ЧРД,Албена Влади.  bouquet
Момичета,а това виждали ли сте го.Аз направо съм Shocked  #Crazy,егати хлапето,аз и половината не мога да покажа ,сигурно. ooooh!
http://www.youtube.com/watch?v=r43yCiKlbCo

Миленка, това изобщо не трябваше да го пускаш. Егати комплексите ми породи. Само моето дете ли не може да прави толкова смислени неща Shocked
Поне знам, че прилича на майка си Joy Joy

# 73
Уаууууууу какво направи това Лили  #Crazy Направо ми скри шапката  ooooh!

MamaMargo, точно за това си говорихме и ние, тук дори и да се направи нещо хубаво се разрушава на следващият ден  Confused
Айде после ще разказваш как е да се лети с Аер Франс, да знаем и ние някога като ти идваме на гости да знаем какво да очакваме  Mr. Green  Hug

# 74
 оооооо- от самолетите на еър франс хич не съм очрована... Sick Видях как са кърпени с ...нитачката Crazy ooooh!Мислех си че няма да стигнем   Joy
Еййййй- умрях от скука днес. А и  тук няма никой ...... Rolling EyesОще малко и ми приключва работната смяна Party

Общи условия

Активация на акаунт