Албена, честит рожден ден. Много здраве и късмет ти пожелавам - за останалото са измислени кредитните карти.
Мама Марго, радвам се, че ви се е разминала болницата - аз изтръпвам пред такава перспектива. /пу-пу/ Сега разбирам какво и е било на майка ми, като от 3 месечна възраст е почнала да ме влачи по болници.
Вал, благородно ти завиждам за разходката. Така ми се скитори някъде и на мен. Ама май поне още една година не можем да излизаме с децата - всъщност не съм много сигурна, ще ходя да проверя и ще им направя едно пътешествие до Гърция - да погледат камъни, че аз съм маняк на тая тема.
Кайли, дай снимки на прическата
Бланк, тази идея със столовете от мен ли я заимства - Митко не спира да се катери по всичко възможно - не мога да седна и една минута. Мисли се за безсмъртен, а какво ми е на мен на душичката...
Велмар, диванчето е страхотно - със здраве да си го ползвате.
Митето вече съзнателно казва като го питаш на колко годинки е - "на нана" и най-важното в живота му за момента - "дай бода" - на мама жабчето.
После пак, че забравих какво друго да пиша.

на Албена Влади
.

Аз определено се засрамих - уж това ми е работата, пък честно казано не се занимавам толкова с Лори
Утре ще гледам да снимам готовите неща и ще ви ги покажа щом ви е интересно 
Лори цял ден беше много отпаднала, а вечерта вдигна 38,5. Чак сега успяхме да я свалим. А милото беше толкова изтощено, че не можеше да си отвори очите, непрекъснато се унасяше
, мишленцето ми изглеждаше много зле
еее, ама много умна твойта девойка - браво
..... не знам сега лелята как ще се справи през деня 
!А,мойта показва къде са и ръцете,краката,пъпчето и разни други части
!