АвГуСтИнЧе най-обича да ИгРаЕ и да ТиЧа!

• 17 742
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Дано поне бебето се оправи бързо, че е на по малко от 2 месеца Praynig
Дано и другите болнички се оправят по-бързо Praynig

Praynig Praynig Praynig

и аз ще се помоля за по-бързото оздравяване на всички  Praynig Praynig Praynig

Bebon ти ли си качила още снимки от Барбарони  Rolling Eyes,много са хубави снимките и всички дечица  Peace
На мен днес Даяна ми скоси нервичките  Twisted Evil и накрая към 5 часа вече не издържах и такъв шамар и ударих  Embarassed,сега си рисува нещо с химикал и аз седнах малко на компа да разпусна  Laughing
Кайли,аз пък не те видях с новата прическа  Wink,явно незнам къде да гледам  Embarassed
Дани,все се каня да те питам,качи ли някое килце или все още си толкова слаба  Rolling Eyes
Хайде лека вечер на всички  Hug

# 211
  • София
Кайли,аз пък не те видях с новата прическа  Wink,явно незнам къде да гледам  Embarassed
в подписа й е снимката  Wink Peace

# 212
  • гр.София
 Привет!

И аз от вчера се чудя,къде е снимката на Кайли. Търсих в албумчето ни ooooh!. Кайли,честито,определено ми харесваш Peace

Включвам се към общата молитва за болните дечица-наши и на ваши приятели.Чак се чувствам виновна,че нямам с какво да помогна.
Но  пък е толкова естествено да ни се случват не само хубави неща-да се разболяваме,или депресираме,или да губим любими същества.Животът е такъв. Пожелавам ви търпение и сили Hug

# 213
  • софия
Здравейте в този късен час  Grinning!
Ние преди малко се приспахме,а и се прибрахме всъщност доста късно от живот  Wink!Видяхме с Ели и Димана и беше чудно  Heart Eyes!Найа врътна една бърза любов с някакъв момък  Simple Smile.
Мис,върнах си кг. още преди два-три месеца.Пак съм 55кг.След операцията едва стигах 50.Сега си се харесвам.Много  Mr. Green!Само дето корема ми е супер отпуснат и сега и с тези белези съм чудна,но грам не ми дреме.
Бързо оздравяване на всички малки душички  Praynig Praynig Praynig!
Лека нощ  Hug!

# 214
И аз да се включа с пожелание за здраве на всички, познати и непознати!
Елвинг, Ивчо да не го правите гримьор?! Sunglasses
ВСТ, жалко за животинчето....
Да ви споделя каква страница открих, може и да я знаете де, продават се втора употреба, но и доста нови неща, от които има доста добри нещица www.aukro.bg
Лека и мека нощ!

# 215
  • София
Елвинг, Ивчо да не го правите гримьор?! Sunglasses
Joy може, ама нали уж д-р щеше да става. Като се замисля - по-добре и по-леко ще му е с твоето предложение  Wink Laughing
Девойките, дето се чудите за снимката на Кайли - така става, като четете без да сте си влезнали в профила - тогава не се виждат подписите  Wink
Блан, Пепи нямаше ли скоро рд?  Rolling Eyes
Кристана, вие как сте иначе? Hug

# 216
Пепи май беше на 29 март? Бланк  newsm78
Вст, Блу, Пепърче, съжалявам за любимците ви.
Стискам палци на болничките да оздравяват.
Снимки няма да слагам, щото хич не мога да се гледам в огледалото, камо ли да се снимам с това телосложение. Не ми се мисли как пак ще влизам в релси.
Не помня дали споделих - вече не се кърмим. Издръжах до 8мия ми бременен месец и реших къде на шега, къде не, да опитам, за да разбера аджеба има ли нужда моето чаве от кърмица. Не очаквах, че ще стане от раз. Нито е плакала, нито е търсила, нито сме се разделяли, НИЩО! Единственото ми притеснение беше, когато таткото беше за седмица в София и аз я къпех, дали няма да се присети за нашия си ритуал, аз на компа, заровила очи в августинския ни форум, а тя в скута ми, така яко се прегърбвах от тежестта й, че мани, мани. Сега дори и да ме види без сутиен, не казва АМАМ. Ще видим като се роди мъничето, дали няма да й дойде на акъла да опита отново. Дано не поиска, че ще ми дойде в  повече тандемското.

# 217
  • софия
Дано не поиска, че ще ми дойде в  повече тандемското. [/color]
Joy Heart Eyes Hug

# 218
  • София
Мадона, може и на 29ти март да е бил  Peace Помня че е Овен.
Браво, че девойката не е имала проблем с отбиването!

# 219
Привет  Hug
Елфче,мерси за разяснението  smile3534,че и аз като Бланк разгледах всички албуми  hahaha
Дани  smile3501 на теб и най-важното е че се харесваш  Peace,той и моя корем е отпуснат,въпреки че съм 58кг.,ама и на мен не ми пука  Laughing
Мацки,вашите деца стават ли още през нощта  Rolling Eyes,Даяна става поне по 5-6 пъти през нощта  Sad  понякога давам бибата и заспива,но понякога реве та се къса и един час неможем да я разсъним,за да спре да плаче и после още час се приспиваме отново  Sad
Днес нещо ме мързи да излизам  Embarassed,мъжа ми отиде на работа и аз смятам да започвам да чистя  Mr. Green
Приятен ден на всички  Peace Hug

# 220
Здравейте  Hug
Милички,  благодаря ви за подкрепата   bouquet

Много се радвам, че имаме пак лилаво-розов оттенък в темичката  Hug

Албенче, Нана, как са малките мишленца - много ги мисля, дано всичко де е наред  Praynig

Дано и болничките ни сладурковци да се оправят вече. Лори е по-добре, кашлицата й намалява, но пък е кисела като за световно  ooooh! По цял ден мрънка, плаче и се ядосва за глупости. И само гледа как да се измъкне навън - нарежда се първа на вратата като види, че някой тръгва да излиза. Голяма скитня си отглеждам  Laughing

А ето и обещаните снимки на за съжаление малкото неща, които успях да направя за базара  Embarassed http://picasaweb.google.bg/vstlis/2008?authkey=b1RT-pULTTg

Мисче, Лори понякога се буди така през нощта и плаче с цяло гърло - не иска биба, мята се в леглото и единственото нещо, което я успокоява е да се сгуши в мен, да й пея любимата приспивна песничка и да я галкам успокоително по гръбчето /голяма е хитруша  Wink/ Иначе не се буди много - отвреме на време си търси бибата и като си я намери продължава да си спинка. Случвало се е няколко пъти да се събуди в 2 през нощта, напълно разсънена и да започнат едни танци, песни на народите ... ooooh!

# 221
  • гр.София
 Привет!
 Наистина,добре че беше Кайли,че да разгледам албума ни детайлно. Откога ли не съм казвала,колко са ни прекрасни децата Grinning Peace?!
 София спи и аз опитвам да чистя,но съм като лисицата с опашката-замитам отгоре-отгоре.Имам купища домакинска работа и ужасно се депресирам,понеже не знам откъде да почна (като имам само 2 чАса на разположение) . После му тегля една... и си оставам с готвенето и прането.
 Мадона,Елвинг,иска ми се да се направя на ударена,но трябва да ви призная-мно-ого сте добри. Приемете,че съм невъзпитана егоистка.

Мис, и аз съм на твоите килограми,като 2 от тях качих последните две седмици,откак спрях да кърмя (странно!). На мен пък ми виси Д-то Mr. Green.
  А, София е развила пристрастеност към голичко-току ми прилепва бузка към краката или корема,ако ме свари необлечена и направо цвърка от радост.(Със същите мераци преследва и брат си и баща си.) Но ,слава богу,не се сеща за кърменето,дори и да съм гола.

И един въпрос към събиращите мечета-колко броя трябва да се съберат за една играчка? Или събирате номера?

Вст, и мойта така -дърпа ме,носи ми якето,води ме до вратата.
 Сега ще видя и снимките ти...

# 222
  • гр.София
 ВСТ,ти на това "малко" ли му казваш? Пак ли само за провинцията правиш? Всичко си заплюх. Особено разните поставки.
 Сега се зачудих,къде изчезна и Ембър?!

# 223
blanc   Hug ще разпределя нещата за София и Пазарджик  Peace Иначе е малко в сравнение с плановете, които имах, но тази сватба просто ми обърка нещата. Здраве да е  Laughing
И аз се сетих тези дни за Ембър - те нямаше ли да пътуват някъде /или пак нещо съм объркала  Embarassed/ А да издам една клюка  Laughing - да знаете само какви прекрасни свещници е направила от черупки на яйца - останаха ми очите и съжалих, че няма да мога да си купя  Sad

# 224
Охххх, много съм зле  ooooh! Исках да ти пиша за точките и забравих  Embarassed

Броят се точки - едно мече от мокри кърпички е 1 точка, а едно мече от памперси - 3 точки. За играчките трябва да събереш 18, 36 или 60 точки. Някой ще праща ли - ако искате да събирам мечета. Между другото Лори много си играе с жирафчето  Peace

Общи условия

Активация на акаунт