АвГуСтИнЧе най-обича да ИгРаЕ и да ТиЧа!

• 17 742
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Вст, и аз много съжалявам за кученцето ти!  Cry
Елиона, да се оправяте и вие! Praynig Peace Знам колко е гадно така да се мъчи детенцето Sad

# 196
  • София
Забравих - днес се запознахме с мама Галя и Митето, който е невероятен чаровник още от сега - една какичка се лепна за него и не го остави на мира  Flutter Ивчо пък му научи името и когато майката на Митето го викаше, той повтаряше след нея - "Мити, Мити"
Сега малко да ви развеселя - Ивчо сутритна направи първия си опит в гримирането - докопал ми е отнякъде една спирала, отворил я и се мажеше по носа и очите.  hahaha Обаче явно не се хареса, щото рева като се видя в огледалото Crazy и вика - "акан, акан"  Laughing

# 197
  • Някъде там...
ВСТ  Hug, много съжалявам за кученцето  Tired

Много болни , много нещо  Tired Всички да се оправяте бързо.

Анди тя Т щом е 38 не е толова страшно, но знам че не е хубаво хексалгина да се дава често, от Нурофен не спада ли поне на 37? Аз от една лекарка знам, че по-добре дете с температура, отколкото да е болно и да няма. Така се бори с болестта и е придобил някакъв имунитет. И като сваляме Т да е сваляме постепенно с 1 градус и да не е навлечено много.

Елионка какви са тези запеци толкова дълго  Shocked, горкичката Диманка  Hug, с някакви плодове не й ли действат за запека. При нас ако Вики не е ходил примерно 1 ден и му взимам 1 круша и се оправя веднага и сок от праскова също.

Мадонке, Цвети, Бубче ми пишете по-често деее  Crossing Arms
И Мадонке дай да ти видим корема де  Mr. Green, стига са крий Simple Smile

Айде до после Simple Smile

# 198
  • София
Бахи  Hug , дано всичко да е наред.

Гого, Димана, Найа и Марио - стискам палци бързичко да се оправят и кураж на мамите.

ВСТ съжалявам за кучето, аз съм губила котка и знам, че е много тежко  Hug

Нана  Praynig за малкото момиченце.

Валка - винаги може да се случи черен ден, важното е да е по-нарядко и по един  Wink , горе главата семейството и приятелите са най-важни.

Кайли готина прическа

Приятен  уикенд на всички ви желая, ние отиваме на Язерото в Костенец и вече ще сложа снимки от там.

# 199
vst_80, съжалявам и аз миличка!  Hug
Бубче, прегръдки и за теб!  Hug
Нанче, дано всичко с мъничкото бебче е наред  Praynig
Elion-ка, мерси миличка, много подходящ поздрав! Always look on the bright side of life! Hug
обичам ви!   bouquet

А днес сутринта или вчера, не разбрах точно тук в квартала намерили 4 месечно момченце изоставено, та обикаляха по блоковете да издирват "родителите"  Tired

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 20:09 от val_stef

# 200
Ей къде видяха днес 27 градуса синоптиците.  Crossing Arms На мен ми беше студено и потиснато.

Валка има и такива моменти, но погледни малката принцеска и си я гушни.Важното е любимите хора да те подкрепят. Hug за теб.
Бахи с удоволствие бих се видяла с теб като дойдеш в България,но аз съм в Пловдив. Така че ако направите една разходка насам ще организираме една срещичка. Simple Smile
Елфче решил е да пробва все пак какво е това,но добре че не се е харесал. Laughing
Бубче  Hug и за теб. Наистина с много задачи си се захванала. Порадвай се на Инката по празниците.
ВСТ съжалявам за кученцето ти.   Sad
Нана ще се моля за малкото момиченце да има сили и да порасне здравичко. Praynig

Hug за всички болнички и дано бързо да оздравеят.

# 201
  • софия
Здравейте,муцуни  Grinning!
Аз днес реших,че ще изчакам още малко преди да тръгнем по болници пък дано до понеделника да ни е разминало  Praynig!Иначе си е същата фурия ядане,пакости не спира с нито едно от двете.Порадвахме се час на компанията на Ади и Саши и си тръгнахме след,като Найа заседна в една локва до глезени  Laughing!
Валка,всичко се преживява мила  Peace Hug!Мацките,тук са ти написали,че важното е татито и малката да са до теб,но аз ще ти кажа,че най-важното е детенце да е живо и здраво,а на всички други принципно може да кажеш Май........ти!
Дано скоро да започнеш да пишеш по начина по който ме кара да се усмихна и дори и аз скептика да повярвам,че "живота е прекрасен!".Горе главата,красавице и който и да те е накарал да се  почувстваш така,само го погледни съжалително и го подмини с лееееекинка усмивка!Целувки от нас  Hug!
Вст,съжалявам,за загубата ви  Sad!Ние имаме зайче,което е вече на почити 6г.,а когато го купувахме ми казаха,че живеят до 6,7 г. и само,като си помисля,че не е много далече,когато и Бела ,ще си отиде ми става  от сега  Cry.....
Прегръдки и бързо оздравяване на Лори  Hug Heart Eyes!

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 20:54 от dani777k

# 202
Мда, Найа наистина е голяма фурия. Просто ни скрива шапките на всички, сладурка  Heart Eyes.
Елиона, дано на Диманка и мине бързо коремчето. Ако можеш намери от някъде компот от дренки, има невероятен ефект  Peace.
Vst_80, съжалявам за кученцето ти  Cry  Hug.
Дани, утре ще ви чакаме да преполовите и другите локви  hahaha.

# 203
  • софия

Дани, утре ще ви чакаме да преполовите и другите локви  hahaha.
smile3534  love001

# 204
ВСТ много съжалявам zа кученцето,дано не се е мъчило много. А какво каzа лекарят zа Лори?
Мама Марго не питай,че направо побеснявам от тукашните лекари.Толкова са сити,че единственото,което искат да правят, е да си карат на спокойствие поршетата.
Елионка благодаря ти мила zа поzдрава, макар че се надявах на някое уиски .Много гадно zа Диманка,миличката. И ние имахме нещо подобно,все рано сутрин беше раzстроиството и на пресекулки_2 дни има,2 дни няма. Давах Диаррхое и бърzо се оправи,но zадължително трябва да я види лекар,да не е някоя инфекция.
Пух приятна раzходка
Леле Каили опърках те с Карим, иzвинявай, ама то аz може ли да не объркам някого

Сега малко да ви развеселя - Ивчо сутритна направи първия си опит в гримирането - докопал ми е отнякъде една спирала, отворил я и се мажеше по носа и очите.  hahaha Обаче явно не се хареса, щото рева като се видя в огледалото Crazy и вика - "акан, акан"  Laughing

Joy миличкият целувки
Дани,Ади убихте ме с локвите Laughing

Мацки, мен ме хвана параноята и почвам да ви раzпитвам
Задъхват ли се вашите мъници? Алекс днес качваше стълби и толкова тежко почна да диша,а сърцето му ще иzхвръкне.
И друго,досега го считах zа нормално, като се раzвълнува и zапочва да се смее на глупости и да иzброява всички думички,които zнае беz някаква връzка.Дали е нормално това?

Последна редакция: сб, 12 апр 2008, 01:30 от Бахи

# 205
Добрутро, мацки!

Vst_80
, съжалявам за кучетото ти! Sad
Бахи, за стълбите немога да ти кажа, защото ние се носим и задъхания съм аз, но за смеха е напълно нормално. Опитай се да не се притесняваш излишно за Алекс, сигурна съм че вече всичко ще е ОК с мъника.
Elwing, а да не би просто Ивчо да не е харесал гамата?! Mr. Green

Гого цяла нощ нямаше Т след като вечерта му дадох Хексалгин и 1/2 диазепамче преди сън (скоро може да си имаме нова думичка в речника - пам-пам Mr. Green)
MimSss, наистина не е много висока, дори нали някой смятат че е нормална Т за деца, но нали трябва да го пазим и затова дори и на 38.7 вече ме обхваща паника.

# 206
  • София
Привет!
Анди, радвам се, че Гого е по-добре вече! Hug
Бахи, и аз мисля, че е нормално при физ.усилия да се задъхва - уморява се човечето все пак. Дано всичко е наред и с изследванията! Praynig Това, което пишеш за д-рите там много ме изненадва.  Rolling Eyes
Elwing, а да не би просто Ивчо да не е харесал гамата?! Mr. Green
Може - явно черното не е неговия цвят за грим  Joy Мани, сега се майтапя, но ако тръгне да се гримира като порасне сигурно няма да ми е много весело newsm78 Crazy

# 207
Явно има някакъв лош период  Confused
Утре трябваше с Деница да ходим на РД на голямата дъщеричка на моята най-добра приятелка. С много желание избрах подаръци и за нея и за бебка, която се роди в края на м.Февруари. На обяд  се обади приятелката ми да каже, че с бебето са в МА в София, малката хванала вирусна пневмония Cry Не можа да ми каже подробности, защото плачеше по телефона. И ми стана едно криво и гадно... Дано поне бебето се оправи бързо, че е на по малко от 2 месеца Praynig
Дано и другите болнички се оправят по-бързо Praynig

# 208
  • у дома
Дано поне бебето се оправи бързо, че е на по малко от 2 месеца Praynig

Praynig Praynig Praynig

# 209
  • София
Дано поне бебето се оправи бързо, че е на по малко от 2 месеца Praynig

Praynig Praynig Praynig
Praynig