Елиона, да се оправяте и вие!
Знам колко е гадно така да се мъчи детенцето
Ивчо пък му научи името и когато майката на Митето го викаше, той повтаряше след нея - "Мити, Мити"
Обаче явно не се хареса, щото рева като се видя в огледалото
и вика - "акан, акан"
, много съжалявам за кученцето 
Всички да се оправяте бързо.
, с някакви плодове не й ли действат за запека. При нас ако Вики не е ходил примерно 1 ден и му взимам 1 круша и се оправя веднага и сок от праскова също.

, дано всичко да е наред.
за малкото момиченце.
, горе главата семейството и приятелите са най-важни.

На мен ми беше студено и потиснато.
за теб.
и за теб. Наистина с много задачи си се захванала. Порадвай се на Инката по празниците.

за всички болнички и дано бързо да оздравеят.
!
!Иначе си е същата фурия ядане,пакости не спира с нито едно от двете.Порадвахме се час на компанията на Ади и Саши и си тръгнахме след,като Найа заседна в една локва до глезени
!Мацките,тук са ти написали,че важното е татито и малката да са до теб,но аз ще ти кажа,че най-важното е детенце да е живо и здраво,а на всички други принципно може да кажеш Май........ти!
!
!Ние имаме зайче,което е вече на почити 6г.,а когато го купувахме ми казаха,че живеят до 6,7 г. и само,като си помисля,че не е много далече,когато и Бела ,ще си отиде ми става от сега
.....
!
.
.
.
.
.
Обаче явно не се хареса, щото рева като се видя в огледалото
и вика - "акан, акан"
миличкият целувки

Това, което пишеш за д-рите там много ме изненадва.
Мани, сега се майтапя, но ако тръгне да се гримира като порасне сигурно няма да ми е много весело
Не можа да ми каже подробности, защото плачеше по телефона. И ми стана едно криво и гадно... Дано поне бебето се оправи бързо, че е на по малко от 2 месеца