АвГуСтИнЧе най-обича да ИгРаЕ и да ТиЧа!

• 17 749
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
  • софия
Блу,ще мина след малко и ще оставя картата в Барбарони  Peace!

# 241
  • София
Привет!
Минавам да ви почерпя, днес моят татко има рд, да ни е жив и здрав!  Hug

Помня, че Елена празнува на Марти пък имен ден днес - да са здрави и щастливи всички, носещи това хубаво име!   bouquet Heart Eyes Hug
Мимс, браво на теб, аз още не съм правила това и не ми се захваща, ама трябва...
Нана, дано бебенцето се стабилизира!  Praynig
ВалкаHug

# 242
Elwing, да е жив и здрав татко ти още дълги-дълги години.   
Vst_80, наистина имаш страхотни работи.Заслужават си отделеното време  Peace.
Валка, радвам се, че си се поуспокоила малко. Само така  Peace  Hug.
Днес водих Сашко да му вземат контрален секрет от носа, да видиме дали сме излекували бактериите. На мене ми остават да събера още четири мечета за жирафа. Валка, карта мисля, че може да си вземеш от някой Хипермаркет  newsm78.

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 13:02 от adrianska

# 243
Здравейте  Hug
Елфче,да ти е жив и здрав баща ти и все така да се разбирате     bouquet  bouquet
Вст,много хубави неща си направила  Peace,недей да скромничиш  Hug
Ади,дано с нослето на Сашко вече всичко да е ок  Peace
За заспиването Даяна заспива между 22.00 -22.30 и сутрин към 8.00 -8.30 е станала  Laughing

Мис, и аз съм на твоите килограми,като 2 от тях качих последните две седмици,откак спрях да кърмя (странно!). На мен пък ми виси Д-то Mr. Green.

hahaha Бланк на мен също,но реших да си замълча,ама факта си е факт и незнам как ще си го повдигна  Embarassed (не говоря за пластики),ако имате други идеи давайте  Flutter

Спинки,пиши как сте  Hug
Днес в Пловдив е едно мрачно,а сега започна и да вали,много ми е подтиснато в такова време  Sad
Дано някои да се включи,малко лаф да става  Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 14:29 от miss_74

# 244
  • у дома
Блу,ще мина след малко и ще оставя картата в Барбарони  Peace!

мерси, мацка  Peace Hug тъкмо имах задачки към лагера и кр.село, та ги съчетах  Mr. Green ама не беше толко спешно  Wink   bouquet

val, ако си намериш карта, свиркай, май ще ми останат мечета и може да ти ги изпратя Wink  Hug

айде да се оправя това гадно време, болничките да оздравяват, за да си правим по-чести сбирки и разходки  Hug

Elwing, да е жив и здрав татко ти  Hug  bouquet и Честит празник на тези, които празнуват   bouquet

# 245
Здравейте от мен.
Преди малко се прибрах мокра като кокошка,понеже реших да не вярвам на синоптиците днес и не си носих чадър. Crossing Arms  Сега съм се настанила пред компютъра с топло чайче.

Елфче да ти е жив и здрав таткото  bouquet
Нана наистина е хубаво да се излезе по женски и без детето. Wink Ще идвате ли към Пловдив по Великден? Да организираме една среща. Hug
miss_74 може да организираме една среща в парка на центъра и с вас.

Ще взема да се завия в леглото и да се позагрея, че да не настина.

# 246
  • гр.София
 ЧРД на Ивчовия дядо Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover!
 Имам 6 мечета,след 10-ина дни още 2,ако не й потрябват на Блу ( нея запомних,когато Дани изброяваше какви армагани носи от Варна Simple Smile) ги давам на който иска.
 Мис, програмата ми "минимум" е -гимнастика и разреждане на шоколадите поне през ден Mr. Green.

# 247
  • софия
Ние пък ходихме до педката,че положението е вече нетърпимо  Confused!Такива сополи не съм виждала  Shocked!Като кихна днес и една жена направо спря и онемя пред количката,а Найа имаше сополи до брадата.Кашля зверската.
Педито каза,че гърлото и гърдите са о.к и според нея е или от зъби,или наалергична основа...
Утре сутринта,ще ходя да и вземат секрет от гърлото.Трябвало да е на гладно,жадно  Rolling Eyes....
Предписа ми Алергодил да и пръскам в носа.
Ади,дано резултатаите са о.к,а аз съм ти събрала още 3 мечета.
ЕЛФЧЕ,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !

# 248
  • Някъде там...
ДАНИ според мен тези големите сополи са от минаването на кашлицата вече, чисти се сега Наичката Simple Smile Поне от моя скромен опит с кашлиците си мсиля, че е това  Peace Айде оправяйте се вече  Hug И всички други болнички.

# 249
Дани, ще видиш, че сополите на Найа са от зъбите  Peace. Мерси за мечетата, дано се оправи времето, та да се видиме, останаха ми още 2 или 3 и ще изпращам и аз писмо  Laughing.
Дупета се повдигат най-добре с вдигане на краката, ама не по гръб  Joy. Лягате по корем или заставате на колене и започвате махове. А също и с клякания  Peace.

# 250
ВСТ, творенията ти са прекрасни Hug Бебчето на приятелката ми е по-добре, но тя не е. Каката в къщи била с гнойна ангина и много висока Т, та се притеснява и за нея Confused
И при мен основното чистене е на дневен ред, но кога ли ще стане newsm78 И аз съм ограничена във времето и ми стига да почистя, да просна, да сготвя нещо и евентуално да игзладя. Кога ще пера пердета и ще мия прозорци не знам ooooh! Аз обаче се оправдавам с лошото време, а като пекне слънцето Thinking
Елфче, Честит празник на татко ти  bouquet
Деница заспива около 21.30 и спи до към 8.00 и още спи по два пъти през деня, доволна съм Peace  Изключение е да се събуди, само ако е болна.

# 251
  • София
Кайли идвамееееееее Laughing Даже днес кумата ми донесе лятна количка за Калоян да не мъкнем голямата Wink С удоволствие ще направим една среща, че и повече. А и другите мами да се включват, много ще се радвам.

Аз съм дежурна до 23 часа, а Калоян така се е разиграл. От една страна много ми е мъчно, че си измъчвам детето да стои, но трябва да работя Sad А от друга пък той не дава признаци, че му се спи...
Както и да е, малко остана.

# 252
  • София
Elwing, да ти е жив и здрав! Мерси за пожеланието  Hug
Почерпете се за здравето на Марти  beer3 Wine Glass

# 253
Здравейте  Hug
Ние сме на антибиотик  Sad - така както се оправяхме, кашлицата беше почти спряла и изведнъж днес като се разбуха, като тръгнаха едни сополи ooooh! за капак вдигна и Т. Оказа се, че нещата са се задълбочили и лекарката каза, че вървим към бронхит и трябва да почнем антибиотик. Трябва да правим и инхалации, но не намерихме уредчето, че беше много късно, та ще го търсим утре. Лорката почти нищо не е яла днес, но лекарката каза, че е нормално, да не се притеснявам, само да внимавам да пие повече течности.
Да е жив и здрав дядото на Ивчо   bouquet
Албенче, Нана много стискам палци и се моля скоро да ни се похвалите с добри новини  Praynig Нана, а Калоян с теб ли е на работа  newsm78 или аз пак се излагам и не съм схванала нещо.
Дани, дано наистина да е от зъбките  Hug
Аз пък по темата с кг няма да се включа  Embarassed

# 254

Честит имен ден на Марти!

/аз както винаги пропускам важни неща  Embarassed/

Общи условия

Активация на акаунт