АвГуСтИнЧе най-обича да ИгРаЕ и да ТиЧа!

• 17 733
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
Включвам се набързо,после ще чета  Laughing

Днес моята кума в 9.00 часа роди момченце -казва се Станислав и тежи 4 кг.,да им е живо и здраво  Peace -много съм щастлива  newsm44

Почерпете се за тяхно здраве

до после  Heart Eyes

# 271
miss_74, прекрасна новина! Да им е живо и здравичко!   bouquet  bouquet  bouquet

# 272
  • софия
miss_74, прекрасна новина! Да им е живо и здравичко!   bouquet  bouquet  bouquet
Grinning  bouquet!

# 273
  • София
Мис, честита радост на кумовете ви! Hug Да е жив и здрав! Брей, че голям мъж е родила  Laughing

# 274
  • гр.София
 Мис,честито на кумовете ви! Здрав,красив и умен да е момъкът!
 Честити обички на Найа!
 Вст, бързо да оздравява слънчицето ти Hug

Нана,а може ли да ставаш от компютъра,като си дежурна вкъщи?И как Калоян не докопва и не затрива ако си писала нещо?

# 275
  • София
Мис,честито на кумовете ви   bouquet
Вст, много ми е мъчно,че Лори се е влошила Sad Нали вече всички болнички трябваше да са оздравяли!!!
Момичета,аз не се стърпях да не ви покажа ето
ТОВА.Толкова много съм се заблявала и радвала вчера,а да не ви обяснявам Ина колко се хареса и с колко зор и свалих роклята и обувките,за да я изкъпя и сложа да спи Mr. Green

# 276
  • София
БубчеHeart Eyes Hug за калинката! Сладурана!

# 277
Мис,честито на кумовете ви   bouquet
Вст, много ми е мъчно,че Лори се е влошила Sad Нали вече всички болнички трябваше да са оздравяли!!!
Момичета,аз не се стърпях да не ви покажа ето
ТОВА.Толкова много съм се заблявала и радвала вчера,а да не ви обяснявам Ина колко се хареса и с колко зор и свалих роклята и обувките,за да я изкъпя и сложа да спи Mr. Green
Bueno!!!! Joy
Честито и от мен!   bouquet
А на болничките много  Hug

# 278
miss_74, да е жив и здрав малкия юнак!
vst_80, дано Лори вече напълно да е оздравяла! Praynig

Сега разгледах снимките и наистина дечицата са страхотни...а коремчето на Елена направо ме разчувства Heart Eyes

Браво на смелата Найа - вече е истинска мадама! Hug

# 279
  • софия
Мацки,сега хванах края на Горчиво и виждам бижута Велмар  Grinning!Ани,нещо да имаш да казваш  Whistling Hug?
Найа в момента яде втори кренвирш.Със сигурност не е най-читавата следобедна закуска,но воя който надава е толкова проницателен до като не и дам,че скоро може и до кило да стигнем  Wink!

# 280
Мис, много се радвам  Hug Да е живо и  здраво малкото мишленце   bouquet И ние чакаме нашата кума скоро да роди  Laughing
Бубче, Инката е убиец  Peace
Дани, и аз все се чудех защо в работата ми им дават толкова често кренвирши. Ама децата страшно ги обичат и много се радваха като ги видеха.  А като казах работа - днес ми се обади шефката да ме пита дали ще се връщам, че има нужда от хора. Май е крайно време да седна и да реша какво ще правя  Rolling Eyes
Май нещо и аз се разболявам   Tired

# 281
  • софия
Вст,сериозно помисли ,за твоя дет.градина!
Вижте това:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234377&photo=58

# 282
  • софия
Предложение,за нова тема  Wink:
Кръвното скача ни на 200 от АВГУСТовския младеж или невеста !
Кръвното вдига ни с 200 АВГУСТовския младеж или невеста!

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 18:12 от dani777k

# 283
  • гр.София
 E-E-е,какви чепици има Ина Peace!!

И при нас кренвиршите са много вървежни.

Гласувам за първото заглавие,Дани.(Как ви хрумват само?! Евалла!)

# 284
Мис, честито бебче на кумата ти. Да е живо и здраво!  Hug
Честити обички на Найа, дано да й зарастне бързо дупчицата и да направят по-добра и дано й е чисто носленцето  Peace. Идеите за заглавие са готини  hahaha.
Vst_80 и Лори бързо да се оправя, а ти пий нещо да го пресечеш. Например Upsarin  Peace. А за връщането на работа, май всички ни това ни очаква в скоро време. Аз лично нямам търпение  Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт