Деца с увреден слух - 3

• 31 442
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Доста трудно открих темата и не знам как другите ще я открият?

# 106
  • Плевен/София
         Ето къде сме били! Вчера ми отне 15 минути с търсачката, по едно време си мислех, че само аз нямам достъп. Но понеже съм инат, успях да победя, с "Маркирай всички".  newsm44
         Ние сме вече на училище, не е плакал, влезе като у дома си, даже вчера ме подмина и отиде при студентките Laughing! Като се връщаме към къщи, е много възторжен, явно му харесва. Като се съберат впечатления от госпожите, ще ги споделя. Бъдете здрави всички!

P. S. Илонка, мерси за съобщението!

# 107
Опитах се да пратя на повечето хора съобщения, за да знаят как да ни намерят. Дано не съм пропуснала някого...

Галя, чудесна новина за Венци! Дано и занапред все така му харесва там!
Не помня вече дали ви казах, че работата с нашата детска градина ще стане. От септември Йоан ще ходи в една градина близо до вкъщи. Сега остава да му намерим и студент за придружител. Дано не се окаже сложна задача... Confused

# 108
Много ти благодаря за съобщението Илонка.Ние от днес пак не сме на детска пак започна да кашля ходи една седмица и пак го спрях. Поздрави на всички.  bouquet

# 109
  • Враца
Здравейте и от нас!
Днес бяхме на настройки в София.Криси както винаги се притесняваше и срамуваше ..неискаше да съдейства...  Sad .Какви ще излязат настройките...не зная...Много се радвам че видях Кати.. 05 направо  ме накара да се зарадвам така,както отдавна не бях...първо да я поплювам.. пфу...пфу... казвам ви ,че ако не знаех ,че е с имплант,нямаше да разбера.Тя е едно нормално две годишно момиченце..бърборещо всичко и разбиращо...Много съжалявам,че нас системата ни забави и се имплантирахче чак на две годинки.. ..  ooooh! много си личи..колкото и да ми е болно да си призная...
Гале, съжалявам ,че не можахме да се засечем и с вас.Но при вас времето е разпределено..Но разбрах,че и Венци върви добре..само това да се чува..  Praynig
Нещо ме е натиснала апатията... но дано и при нас нещата потръгнат..на всички желая от сърце само много..много.. добри резултати..  Peace

# 110
Вижте нещо интересно, което открих днес:

Котка, пет месеца след кохлеарна имплантация. Simple Smile Обръща се на името си и се държи като чуващите си себеподобни.
Лони ако знаеш колко се  радва Хари на това коте как си го намерила не знам  Hug

# 111
Мила Марги, не се натъжавай! Ще се случат нещата и с Криси! Вярно е, че нашите дечица не са имали късмета да ги имплантират толкова мънички, но все пак не е малък шанс и този, който имаме. Йоан е дори още по-голям имплантиран. Едва сега започва да проговаря по бебешки - думички, прости изречения, едва сега започва да разбира реч, но колко хубаво е всъщност това... Бавно и с много търпение, но ще стане работата! Ходете по-често до болницата с Криси. Нека не му е толкова чужда тази обстановка, така ще е по-лесно и на лекарите да си свършат работата. Той как е, впрочем, оздравя ли най-сетне?

FEN, ми случайно я намерих тази котка. Ровех се за снимки, които бих могла да ползвам за темичката ни и ето на! Simple Smile

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 22:51 от Ieppe

# 112
Лони, като я гледам тая котка и се чудя нещо  newsm78 . Дали там където живее имплантите са много евтини, или стопаните й са много богати.  Laughing

# 113
А, не, не, това е някакъв експеримент, не е имплантирана от стопаните си. Simple Smile Впрочем белите котки със сини очи винаги са глухи. Някакъв генетичен проблем имат.

# 114
Лони забравих да ти кажа-Вики е на антибиотик от вчера  Cry Сигурно няма да отидем в София скоро. Днес правих теста за който ми каза вчера. Взех една тенджера и един черпак, влязох при него докато спи и ударих няколко пъти по тенджерата. Но нищо не се случи. Аз ли не видях, но изобщо не трепна  Sad После като се събуди пробвах друго. Пусках една играчка на земята, но така че да не ме види. Пет пъти я пуснах, само последния път реагира  newsm78

# 115
Много съжалявам за антибиотика, дано скоро му мине все пак!
А за тези тестове - аз ти казах, че не съм ги правила на Йоан, защото имах чувството, че полудявам и без тях, а с тях вече съвсем щях да откача... Може и нищо да не означават, а и вие така или иначе вече сте тръгнали на истинско изследване - няма какво да гадаеш. Сега си го гледай, че и без това е болничък, пък ще му мислим после. Hug

# 116
Здравейте и от мен ! Лони ,благодаря ти за съощението !Аз напоследък нямам много време да пиша, но от време на време чета по нещичко.Ходих на конференцията .Най- впечатляващи бяха дечицата ,които направо ме шашнаха с говора си и разбирането на речта.Хареса ми новия слухов апарат на "Славина".Ние не носим слуховия апарат ,но  пробваме понякога, а и трябва да му се направят нови настройки .

# 117
Поздрави и много здраве на всички! newsm10 Two Hearts

# 118
  • В една Дупка.
Здравейте, Лони благодаря ти за съобщението  bouquet, но аз и без това не влизам често  тук.(от известно време)
И аз бях на конференцията, но се наложи да изляза по спешност, та стоях само един - два часа. В петък.
Марги, не се притеснявай , и Иления е имплантирана на 2г4м. (2003г), а чак сега почна да говори и разбира повече неща. Чак сега започнаха  и околните да я разбират. Това , че чуваше не значи , че проговри навреме. Търпение и кураж. Не го сравнявай с другите, всяко дете е различно. Преди една седмица, чух по скайпа едно детенце, което го имплантираха дори след Иления. Говори перфектно, не може да и се разбере, че  е с имплант. Невероятен говор. Ето виждаш ли....в никакъв случай не мога да кажа същото за моето дете. Но това не ме натъжава, а напротив радвам се, защото все някой ден и ние ще говорим така. Макари по-късно. А той нищо ли не говори? Какво разбира? Кой се занимава с него, чии начини на обучение следваш....
А.... най вяжното - от колко време е имплантиран(изв ако си г описала, но не ми се чете назад темата)

# 119
Момичета напишете за конференцията по-подробно какво интересно имаше?

Общи условия

Активация на акаунт