Деца с увреден слух - 3

• 31 759
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Здравей, мими17!
Ще ти пратя координати на лекари в ИСУЛ в лично съобщение. Успех!

# 181
здравейте на всички отново и на sirta благодаря. Моята дъщеря е 10 г., не чува с едното ухо около 75%, а с другото си чува нормално. Ядосвам се, че тя така се роди с по-малка ушна мида и ми казаха, че сама канала е по-тесен, а сега като я заведох на лекар ми казаха, че канала е тесен и не стига до тъпънчето, за това е със по-слаб слух с него ухо. за това препоръчват операция за разширение на канала и стигане до тъпънчето

# 182
Здравейте! Искам да ви почерпя виртуално за рожденния ден на Вики, който днес става на три години.  bigdance2 party023 bdbaloni
Да ни е жив и здрав и скоро всички проблеми да останат зад гърба ни newsm51

# 183
Честит рожден ден на Вики да е жив и здрав и да радва много мама и тате  bouquet nbirthday  bigdance2 Tada Tada  costumed034

# 184
добре дошли новите мами.
честит рожден ден на вики да радва много всички
  Gift nbirthday  bigdance2 newsm59

# 185
Здравейте, мами.
Искам да ви следя темичката. Аз съм с неврит. А уж не се предава по наследство. Лошото е,че моята дъщеря като че ли недочува и тя. След 3 м. ще стане на 6 години. Правихме й аудиограма, лекарката оттук ни прати в София за второ мнение при една доцентка /забравих как се казваше/. тя пък казва, че според нея Люба няма неврит. Детето е доста разсеяно и не можем да преценим чува ли добре или не. Много често чува някоя дума различно, най-често римувана. Ще се радвам за съвет. Благодаря.

# 186
Здравей Радост Ина добре дошла при нас.Незнам какво да ти кажа ние също мислихме че Марти е разсеян обаче се потвърди това което може би и ние не искхме да повярваме.Обаче сега си даваме кураж няма как.Дано наистина детето да няма никакви проблеми  Praynig.

# 187
Честит имен ден на всички именници   bouquet  bouquet  bouquet и да ви почерпя виртуално днес имаме годишнина от сватбата.   newsm38

# 188
Здравей, radost_ina!
За пръв път чувам за проблем, като вашия. Няма да съм ти полезна с инфо, но поне да ти пожелая да са напразни тревогите ти.
Ти би ли обяснила малко повече за този неврит?

# 189
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, НОСЕЩИ ИМЕНАТА ГЕОРГИ, ГЕРГАНА, ГАЛЯ, ГАБРИЕЛА И ДРУГИТЕ  ИМ ПРОИЗВОДНИ. ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

За неврита - ами характеризира се с шум, бучене в ушите. Също е характерно, когато се говори тихо - чува се че нещо се говори, но не се разбира.

# 190
Ехо, къде сте всички?
Ние с Йо сме си у дома днес, макар да работи градината. Той рисува ли рисува бебета, майки бащи, себе си...  Grinning Научи се да си пише името, а освен това пише и "бебе" - кога правилно, кога "ебеб", кога "бееб", но с голям ентусиазъм! Laughing В последно време започна най-сетне и да казва по-правилно някои думи. Освен това казва по много симпатичен начин "с", "ш" и "ч".
Имаме напредък и с детската градина. В понеделник имам среща с една студентка, която евентуално да го придружава. Ще видим какво ще излезе...
Надявам се, че всички сте добре и не пишете, защото сте заети да се разхождате и да си почивате. Wink
Поздрави!

# 191
Ieppe и на мен ми прави впечатление, че нещо пустее темата последно време  newsm78 Ама това може да значи само едно-всички са живи, здрави, ходях по разходки, никой няма проблеми и затова.  smile3521

# 192
Здрвейте на всички ние ходихме 3 дни на детска и пак започнахме да подсмърчаме иначе сме добре госпожата започна да хвали марти каза че започнал да пее когато пеели в групата и  когато играем пред блока с децата сяда до тях вижда  ги че те приказват и той започва да приказва или като иска да каже не нещо пак обяснява  ли обяснява иначе вече се дразни и ми вика мама е бебе тия по лесните двусричните думи са му много лесни повтаря иначе брои до десет и сега когато слизаме или се качваме в асансйора брои напред и назад всичко му е много интересно постоянно пита мамо ту кой .Айде стига съм писала че много ще ви  досадя аз и без това не смея много да пиша   да  не ви досаждам.

# 193
  • В една Дупка.
Здравейте.
 Лони, чак сега погледнах че ти остават едва 75 дни Blush, а аз все си знам, че си в началото Crossing Arms
Може би пустее форума, защото всички сигурно са били някъде за празниците, ту при баби, ту на почивки.
При нас нищо ново, онзи ден имахме родителска среща..... ooooh!леле като гледам колко е сложен материала, направо ми настръхва косата. Плаша се.

# 194
  • Враца
Зравейте!
Аз не писах,защото мисля ,че ви досадих само да се оплаквам..но какво да правя ..при нас проблемите винаги ги има и то в двойни дози.Сега ще ви кажа...Преди празниците установихме ,че Криси не чува и то при включен имплант....ужас... и си показва програмата  батерий сменяхме...не не реагира.Нямам думи да ви опиша какъв ужас изживяхме 2-3 дни докато не дойде 7.05 първия работен ден за да дойдем в София....Слава богу Боби.../страхотен човек/ за 5 минути намери пробема и го оправи...някаква буксичка...  ooooh! а на нас какво мисли ни минаха през главата...не искам да ги изговарям даже..По същото време каката ни вдигна 39,5 Т и отидохме в спешния център.Аз след нощна..едвам се държа от умора на краката си...Чакахме един час..докато тя взе да трепере..пожълтя.. а устните и ноктите и станах сини..ама толкова сини..направо лиляви..обърна очите и се свлече  ръцете ми...Направо я включиха на системи ..и инжекций..и никой не ми каза от какво колабира...Доктора излиза с теорията ,че те младит им е ниско кръвното...но да чакаш и с висока Т един час..как няма да колабираш.Сега е по-добре.оказа гнойна ангина...гной чак до ларинска и в носа гной и тръгнал към ушите...На два вида инжекций е и колко хапчета... Whistling тя си не беше дебела..но сега е.... ooooh!...Затова не писах...това трябваше да ви кажа..Но трябваше..защото нямаше на кой да се оплача...Някой път се чудя на себе си...колко сили ми трябват...и работата ми е много трудна  тежка...Но най-страшното беше с Криси....гледам импланта работи ,а той не чува..това не го пожелавам и на врага си..Но стига толкова..дано вие сте добре и само хубави новини да чувам..   bouquet

Последна редакция: чт, 15 май 2008, 21:58 от margi_vr

Общи условия

Активация на акаунт