Деца с увреден слух - 3

• 31 438
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Здравей те на всички ние за сега сме добре ,раничката на Криси вече заздравя от операцията/херния/.Чакаме да дойде края на месеца и ще зван им до ИСУЛ да видим да ли сме в списака за имплантиране.Марги пак сте преживяли някакъв ужас ,питам се не ви ли стига тези лошотии а ми и още докога, направо те съжалявам горкичката как се справяш.Бъди силна сигурна съм че и при вас ще грейне слънце дано всички лоши работи се махнат.Илонка много се радвам за вашите постижения

# 196
Марги дано вече всичко е наред и с Криси и с каката че много си изпатихте.Молим се за вас всичко да е добре Praynig

# 197
Марги, добре, че с импланта не се е оказало нещо сериозно! Аз пък, четейки разказа ти, повече се притесних за каката. Много й се насъбра на милата! Дано вече се успокоят нещата около вас! Поздрави на всички! Hug
Velina81, защо чакате края на месеца, за да се обадите в ИСУЛ? Те ли са ви дали някакъв срок?
Бубе, направо и на мен ми настръхва косата, като те слушам за училището! Ама, всъщност, няма ли да оставите Иления още една година в предучилищна?

# 198
Здравейте!
Знам, че темата е за деца, но имам нужда от помощ. И много се надявам да ми помогнете!
Моята свекърва е с увреден слух от дете. Ползва слухов апарат, които периодично се подменя. Сега отново има протокол за смяна на слуховия апарат, но не е доволна от предишния (на който не му знам марката и модела), а е много доволна от попредения, които е Сименс. Беше взет от София, но когато сега отиде да потърси фирмата - тя отдавна не там. Молбата ми към вас е дали нямате информация къде може да се намери фирма, която предлага слухови апарати Сименс с протокол. Моята свекърва е изключително добра жена и много искам да й помогна!

# 199
Здравей, dididi!
В И-нет излиза като официален представител на слуховите апарати на "Сименс" фирма "НТВ Медикал" с адреси:
София, ул. „Бузлуджа” 1, 02 954 94 20;
бул. „Христо Ботев” 147, 02 931 03 72

Ако това е тази фирма, за която ти казваш, че вече не съществува, кажи, пак ще потърся инфо.

# 200
 Embarassed Не съм много запозната с града, но знам, че беше на гърба на ИСУЛ. Но ще проверя и тези координати. Много ти благодаря!

# 201
В официалния сайт на "Сименс" има контакти с централния им офис, който се намира в Пловдив. Може просто да се обадиш на тях и да попиташ къде се намират в София. Ето координатите:

НТВ Медикал ЕООД
ул. "Белград" 8
Пловдив 4000
Тел.:032 967 475
Тел.:032 967 606
Факс: 032 967 475
E-mail:
Офис: office@novumholding.com
Поддръжка: admin@novumholding.com

Пак в И-нет видях, че по едно време са откривали офис на "Джеймс Баучър" 77, но доколко е актуално... Всеки случай нито един от всичките адреси не е около ИСУЛ. newsm78

# 202
Ieppe да от ИСУЛ ни казаха да звъним след 19 май  и аз попитах не е ли късно , те ми обясниха че щяло да има някакъв търг и тогава ще определят кои деца ще оперират сега май и кои на есен.Какъв е този търг не ми стана ясно.

# 203
Здравейте отдавна не съм влизала в темата  Hug

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 10:46 от FEN

# 204
Какъв е този търг не ми стана ясно.
Две са фирмите които предлагат КИС и те участват на този търг,прави се договаряне м/у фирмата, болницата и здравна каса (доколкото знам) ,който спечели негови апарати се поставят на децата .
 #Crazy съжалявам ,не знам защо двапъти излезе поста ми  newsm78
затова втория го изтривам

Последна редакция: чт, 22 май 2008, 13:33 от FEN

# 205
 newsm03

Последна редакция: чт, 22 май 2008, 13:33 от FEN

# 206
FEN благодаря за тази информация ,днес същото ми каза и моята братовчедка от София.Някои знае ли няма ли да стане късно за операциите тази година те нали се правят през пролетта,миналата година кога са започнали.

# 207
Велина, по всяко време на годината правят операции. Йоан го оперираха в края на август, а познавам и дечица оперирани през зимата. Не се тревожи. И ние чакахме търга, който тогава се провеждаше за пръв път и бая се забави. Ще се наредят нещата. Ти само бъди спокойна!

# 208
Здравейте !Отдавна не съм писала , но големият ми син има матури
(ІV клас) и познайте.........Добре дошли на всички нови и много целувки и поздрави на всички , които са празнували!Ние с Емката ходихме да пробваме новия апарат на "PHONAK" - NAIDA, струва ми се , че на Еми му хареса.Отначало не го искаше , после сложихме и импланта и той отвреме на време сам си го махаше и се вслушваше в това ,което му пускаха. Ще ходим на още проби и ще видим.Малко е скъпичьк....
Илонка как върви бремеността ? .Виждам ,че Йоанчо е добре и много се радвам.
Марги , много ти се събра.Надявам се нещата да се оправят! newsm10 newsm62

# 209
  • В една Дупка.
Здравейте пак.  bouquet
Лони, тя сега е трета група, нея повтаря. Предучилищна не може да повтаря, не знам защо, тогава директорката на яслата ми обясни нещо подобно. И ако погледнеш реално, добре , че взех такова решение, децата са жестоки и щяха да и се подиграват.  А пък и аз исках все още да затвърждава и увеличава речника, просто не беше готава за предучилищните занимания. А повярвай ми, много са сложни. Много мои, познати родители и на нормално чуващи деца, се оплакват постоянно и непрекъснато, колко е сложен материала. А представи си как ще се справяме ние????
Има ли някъде ,  някакъв вид протест против този, толкоз сложен материал в начална училищна възраст?   Peace

Общи условия

Активация на акаунт