Март дойде и отмина и расте си ДЕКЕМВРИЙСКАТА дружина!

• 17 828
  • 302
  •   1
Отговори
# 30
Браво на малката бърборана на Вержи!
Венета казва 10-тина думи, някои от тях по-ясно, други не чак толкова. Изречения още не правим. Иначе знае всичко, голяма хитруша.
Мисля, че най-добре е да се видим в четвъртък. Събота и неделя много хора не влизат във форумчето и няма да могат да се организират за понеделник. Така че предлагам СРЕЩА в ЧЕТВЪРТЪК, където кажете!
Магеста, като гледам вече хич не се лъже младежа, само ти така си мислиш! Joy

# 31
Не искам да дразня никого, но Лазар от седмия месец ползва гърнето по голяма нужда като сам предварително казва с изразително ръмжене и ме чака да го донеса. Ако сме навън и няма наблизо гърне стиска магарето и чака да се приберем, което не е много хубаво, ама... Все пак искам да уточня, че до този успешен резултат стигнах след смяната на 5 вида гърнета. Когато го сложа за пишкане му казвам - Хайде чишай и във 99,9 % свършва работата и става. По едно време беше започнал да казва и за пишкането, но ми се струваше рано да го изпишквам всеки път, че често още пишкаше и ме беше страх да го разголвам. Сега не знам дали не съм изпуснала момента с пишкането, че той вече не казва, но се надявам като махна скоро пампите съвсем през деня бързо да влезе в час.

Иначе приказва много...разбираме се, но външен човек има нужда от преводач.

Днес го ошамарих и беше много мазен след това, чаровен до немай къде...не разбирали, не на мен тия...даже се оплака на баща си като си дойде, първата му работа, още не стопля че и аз съм там - Тате, тате, мама бам-бам пам-па и показа как точно е станало. Баща му като го попита защо се е стигнало до този неблагоприятен резултат той с вдигнати вежди каза: Не нани...Цял ден го приспивам, навън, в офиса, у нас и преди час заспа...и по-добре щото вече...нямаше да е само бам-бам.

Иначе имаме други проблеми - не дава да забелвам чишката и не дава де се режат ноктите на краката, като лази дере паркета, толкова е зле, но се дере и забаква все едно месо късам.

# 32
Аз като на всяка манджа мерудия  Embarassed ... чакам някой вече да ми направо забележка за спама .... ама не можах да се въздържа  Laughing

..... Лазар от седмия месец ползва гърнето по голяма нужда като сам предварително казва с изразително ръмжене и ме чака да го донеса. ..

Joy Joy Joy
Иначе и Георги приказва на негов си език  ..... аз го разбирам , знам кое какво значи .... ама не са истински думи  Thinking
А за разбирането - факт  Peace
Аз като бях болна изпадах в пристъпи, в които крещях неистово като идиот в безпомощмост / белким , някой ме чуе от съседната стая и дойде да вземе детето за малко поне  Confused/ и резултатът беше .... 2 дни Георги не щеше да остава насаме с мен и искаше да заспива с баща си  Mr. Green
Жалко само, че не продължи така с желанията си след това  Wink
От тон също много разбира диването ..... баща му като му ревне / което става, когато очилата му бъдат грабнати със светкавично движение или когато му се натисне копчето на PC то, докато е в райд  Mr. Green/ ...... бяга като попарен в другия край на стаята и не смее да пристъпи обратно, докато не го убедя, да отиде да се сдобрят.
Също така, когато сме само двамата , аз съм в кондиция и много благоразположена ... почне ли да прави някоя беля и кажа ли му твърдо не , той се мръщи , кима с глава, маха  с пръст и не повтаря .....
Но истерясала ли съм и скапанджосана ... ела да видиш  Party .... няма по-голям кеф да ме дразни  Twisted Evil
И смях, смя-я-я-х  ви казвам  Mr. Green

# 33
  • Vaudreuil Canada
алексатор - чибуратор  Hug  bouquet

# 34
Добро утро!Кафе?

Ние вчера бяхме пак на среща с хомеопатичката ни.Сега ще спираме млякото със Соня.Има подозрения, че това нежелание на Сонка да яде мляко е свързано с непоносимост към него и стои в основата на АД.Но, за да сме сигурни, трябва поне 10 дена да не го яде и да наблюдаваме промяната в обривите.

Аз като на всяка манджа мерудия  Embarassed ... чакам някой вече да ми направо забележка за спама .... ама не можах да се въздържа  Laughing

Аз пък ти се радвам като пишеш. Hug

# 35
  • София

Какви ги говориш, ако не си ти ще ни умре темичката Hug

За анкетата отговорих 5 думи - мама, тати (на двата езика), гол, баба, папу...бе май това е, слаба работа. Иначе напоследък се е научил и ми вика Ирка Shocked (което звучи Ика)....като чува сестра ми, че така ми казва и се научил...
Аа, вчера по телефона каза Ало, кажете....ама може и да ми се е причуло или пък е съвсем инцидентно Laughing

За среща съм ЗА - харесва ми и идеята за зоопарка, както и за другите места де, нямам претенции. Много искам да се видим Hug

Я кажете - правите ли някакви масажи на дечицата??

# 36
Бебо казва около десетина думи: мама, тата, баба, дядя, да, не, дай, айде, ам-ам, папам, на.
Иначе всичко разбира, ама така да се отпусне да говори: не още. Ами като си реши и като му тръгне да говори, ще ги приказва едни  Joy. Ще пада голям смях.

# 37
Привет и от мен! Hug
За среща съм навитак, в Борисовата или зоопарка предпочитам, за час - към 13-14 часа, че в 12 вземаме храната от кухнята, а и предполагам повечето хлапета обядват. Wink
За анкетата - около 10 думи.  Peace
Алексатор, бравос за темата!  Hug
Mимак, пиши по-често, че и на мен са ми интересни приключенията ви.  Simple Smile
Инче, дано ти мине бързо!
Елиелибг, всеки път се втрещявам като чета какво сте преживели.  ooooh! Надявам се вече само хубави неща да имаш да споделяш!  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 11:56 от tini-mini

# 38
Мерси, че ме търпите  Hug
Ами хайде зологическата тогава ? 
И да наистина по-късничко  и аз ще дойда също, че храна, спане ....  Peace
От 14ч. натам сме на линия .... за четвъртък ли говорим твърдо  ?

# 39
Запис и от нас  Peace
Митака яко си плещи на неговия език,ама смислени думи не повече от пет Simple Smile

# 40
Magesta, много се забавлявам на твоите постове  Hug
Мимак, Бойко толкова е пораснал  Crazy да го нацелуваш от нас двете  Hug
За гърнето - още не знаем какво е това  Confused Последната седмица няколко пъти се опитах да й взема урина за изследвания с онези пликчета, които се лепят - е, всеки път неуспешно  Rolling Eyes Затова си мисля да я сложа на гърнето и ако се изпиша да взема от там  Embarassed Ще си разболея детето да я държа все разголена, заради тези изследвания ooooh!
За анкетата - казва повече от десет думи  Peace А от тази седмица почна да повтаря това, което й казвам  Shocked Много е забавно  hahaha за сега  Rolling Eyes
Вчера ходих на гръден хирург, преди два месеца ми беше казал, че имам нещо на лявата гърда и трябва ехограф  Rolling Eyes Оказа се, че е масно образувание  Whistling Обаче имам капчици кърма (спрях да кърмя преди 3 седмици) и ще трябва да отида пак след два месеца на преглед. Ако има още кърма - хапчета  за спиране трябвало да се пият  Rolling Eyes Вие ходили ли сте на такъв преглед?

# 41
  • сто акровата гора
Здравейте, ние днес тотално объркахме режима, стана много рано, спа един час от 11 до 12 и сега пак спи, час стана вече, ще си играем по нощите-
За гърнето понеже вече няма против да си седи на него я слагам на някакви интервали, по моя преценка когато сме в къщи и става работата, ама това тя да даде сигнал не се случва още. За акането я разбирам и я слагам веднага, даже й харесва така, вика си браво после, надявам се да започне да казва, но пишкането не се получава още, нооо бавно и славно ще се научат, няма страшно  Heart Eyes
di_ аз след 3 неуспешни опитав с пликчетата взех една стерилна чашка от по широките и с нея, като започна да пишка я подложих и каквото се събра това, ама понамокрихме пода, признавам си  Crazy но просто луда бях станала с тези пликчета, дърпа ги, става й интересно, те се отлепят ...  ooooh!

# 42
  • Варна
ди аз не съм ходила още ама трябва да отида Rolling Eyes джипката като и казах че ми е спряла кърмата да ми даде направление , ми каза "ааа нищо ти няма, стягай си гърдите и не пий течности"  Shocked и аз реших че ще отида без направление ама стана една година се каня  Embarassed

Лора вика на баща си Наине ( явно и се е набило в главата в последствие от постоянното ми крещене НАЙДЕНЕ!!!! като сгафи нещо голямото дете  Joy ) и на кумичката вика Майе (Мая) и на баба-леля си вика Жече, абе наборската го раздава детето  Joy
на себе си вика Лула (не знам как да го напиша, малко като коуеуо идва, нещо като Уу-уа  hahaha)  за боя вика пет-пет или бо-бо (бой бой) и показва с ръката.
иначе "ако" си казва ама след свършен факт  Rolling Eyes

спирам вече че Магеста ще почне да измъчва Жижи докато изтръгне някоя дума  Joy

# 43
.... спирам вече че Магеста ще почне да измъчва Жижи докато изтръгне някоя дума  Joy

Няма, няма  Laughing .... за днес толкоз  Stop Grinning
Заспа Георги вече ..... след като заедно открихме токущо "комунизма"  Wink
Нали ви се оплаках, как не ще от известно време кисело мляко в "нанята" да пие ....
Та мен ми дойде гениалната идея  Wink да сипя малко сок от компота на дядо в млякото ... стана доста вкусно  Peace
И най-вече и той беше на същото мнение .... преди минути го намерих легнал по гръб, подпрял някакси шишето да тече, дигнал ръце нагоре със затворени очи : спи и пие  Party
Днес грогясах кански .... до такава степен, че на вечеря ... насред обичайните ни припирни , кой на кой стол да седне  Crazy / явно и той изморен/ .... се сгромоляса доста неприятно пред очите ми върху конекторната печка ....
Поглеждам аз удареното място, виждам червено петно, което ми се струва , че всеки момент ще почне да кърви и в ужас почвам да го налгам със студени компреси ....
В един момент, хвърлям пак поглед на раната ...... и разбирам, че се опитвам да излекувам пъпката от нахапалия го комар от онези дни  Mr. Green  Thinking
Ди , капчици кърма след 3 седмици от последното кърмене ми звучи съвсем нормално  Peace
Доколкото знам хапчета пият жените които имат много кърма ..... не съм капацитет де, но мисля , че нямаш основание да се притесняваш .
Аз след като спрях да кърмя не съм ходила на лекар , бях на апарат точно когато спирах ... имах проблеми с едната гърда / затова и реших, че му е дошло времето/. Кърмата ми спря постепенно без медикаменти за около 2-3 седмици съвсем.
А сега гърдите ми изглеждат толкова празни, че и не ми е минавало през ум да се опитвам да проверявам има ли , мляко още  Confused

# 44
 wavey
Роси пак е с кашлица и сме на Тусавит и капки за нос. Направо не ми е до писане Cry.
Целувки

Общи условия

Активация на акаунт