Март дойде и отмина и расте си ДЕКЕМВРИЙСКАТА дружина!

• 17 718
  • 302
  •   1
Отговори
# 240
  • София
И аз вчера за пръв път се изкъпах за същото време като Чибуратора Joy
Спи си Евка, аз направих малка тренировчица и приятно запотена влизам да си се избаням и още намокрих косата и тя се събиди(банята е залепена за детската и се чува душа) Mr. Green
Какво да правя, излизам, обличам я и пускам детското да гледа, а аз набързо да се довърша- тя обаче дойде при мен и си поплака малко гледайки ме зад някаква завеса, под душа....аз обаче пробвах да попея, да правя малко маймунджулъци, та се успокои и ме изчака, ама вече не ми се повтаря Wink

Все забравям да кажа, че уредихме плащането по колата, вече си е наша, друго си е Wink

Браво на Зори, като порасне ще пращам Евка при нея за кредити, че в Борисовата ни срещна една баба и пита коя зодия сме-викам Стрелец, а тя вика: -5лв. ще има, 10 ще дава, на баща и все няма да му стигат #Crazy....та така, хуваво е да имаш другарче банкерче Wink

# 241
Честито, Мацко, за колата- да е здрава и да ви вози все на хубави места Peace
Аз да се опитам да вкарам едно мъжко въпросче към момчешките мами- значи януари извършихме гадната манипулация по забелването на пишката на младежа.Докторът каза при миенето всяка вечер да дърпам пишлето и хубаво да се измива.Дърпам аз ,дърпам, но гледам кожичката пак залепва и под нея едни бели мизерии се събират.Да не говорим, че Томи като усети, че наближава процедурата надава един вой и стиска краката.Как е положението при вашите момчета и как ги чистите тия неща?

# 242
Ехооо, добър вечер и от нас с Еленката Hug
Най-накрая да се включим и ние Joy
С Еленката и татито сме добре (пу-пу-пу), тя тича, беснее по цял ден и вече се надявам времето да се оправя и да стоим до късно навън, че не само нея не я свърта на едно място Mr. Green
Вече сме с 10 зъбчета и чакаме и останалите Peace
Вчера купих памперс-гащи на Памерс. Много са удобни за преобуване, не стягат и не изпускат Peace.....през деня караме с тях с идеята по-често да сядаме на гърнето, а през нощта слагам памперси.  Peace
Момичета, хайде да си направим среща в петък в Борисовата градина (ако искате на голямата площадка с детските пързалки и люлки). Аз съм почивка в петък и много ще се радвам да се видим Hug, а пък и времето го дават да е топличко Praynig

Лека нощ и целувки от мен и Елена  bouquet

# 243
Момичета, хайде да си направим среща в петък в Борисовата градина (ако искате на голямата площадка с детските пързалки и люлки). Аз съм почивка в петък и много ще се радвам да се видим Hug, а пък и времето го дават да е топличко Praynig

Аз както винаги съм ЗА  Peace
Вмиткова , чакаме да поразкажеш  Peace / ох а и аз чакам да се видим за онези бурканчета  Praynig, ако реша да мина на държавна кухня от другия месец /
Нещо Ози много се излагат напоследък  Thinking
Фифи , не би трябвало да залепва, ако на 2-3 дена миеш и дърпаш  Thinking Нормално е да има малко смегма / демек белите мизерии  Wink/ ... ама малко . Нали не дърпаш човека за пишката на сухо ?  Rolling Eyes ... /пиши ако искаш на лични да обсъдим тая деликатна тема  WinkPeace
Споделете, които я ползват .... само Георги ли е станал много капризен или има нещо гнило  Confused
Поли, що на латиница , бре булка  Wink ..... преместихте ли се с бат'Данчо ?  Grinning
Мацко, лекувайте се бързо и успешно, чакаме ви на срещата .... демек скоро , когато е  Peace
Алексаторче, споделяй по-често подобни истории като тази с мечката  Peace  Joy

Малко ретроспективно от мен , поне по-малко място заема  Wink
Спокойна нощ и сладки сънища  Grinning

# 244
  • Vaudreuil Canada
Много благодариме за поздравите  Hug
Аз съм се ошашкала нещо, че другата седмица съм работник ама ще ми мине.  ooooh!
Отивам да браня печката от нашественика - че удря с каквото му попадне по стъклото ...  Tired пълен хаос.
Ей да не забравя да се похваля че и при нас се постопли - ще има лято и тази година   Mr. Green

# 245
Добро утро!Днес имаме годишнина от сключването на гражданския ни брак.Почерпете се по случай повода ни!

# 246
здравейте и от вас с Лори.Ние бяхме селянчета тези три дни и подготвяме почвата за оставане за по дълго.Вече си имаме люлка,от която почети не слезнахме и огромен пясъчник,който трябва да се боядише и напълни с пясък.Най ме умори-качването на стълбите,Моята девойка се впечетли от парапета и постоянно ме разиграваше нагоре на долу.Запозна се от близо с всички селски животни и беше много впечетлена.Но от рекламата на Мюзик Айдъл,пиленцето казва "брррррррррр" а не "пи пи" За Великден и първомайската ваканция пак ще зачезнем към село.Много ми харесва,след ядене и измиване,отварям врата и Лори е навън на разходка сред тревичка и цветенца.От три дни не спира да бърбори на бебешкия си език,но нищо не разбирам.Това е от нас,засега.
Ние ползваме новите памперси-Sleep&play и засега ми харесват.

Мацко,да оздравява Евка по бързо.

За среща в петък!

Поздрави на Марти,за именния ден. Hug

# 247
Фифи, не трябва да оставяш да залепва.Бъди постоянна и отвори-забели-отново залепналото и почиствай смегмата!В началото мажехме и с реванол и някакъв мехлем, че Мите прокърви при манипулацията, а ме беше страх от калиев перманганат-да не стане силен разтворът и да не го изгоря.Бъди внимателна и не се отказвай, защото другото е да го забелва отново лекар, а понякога се налага и хирургична намеса.Не искам да те плаша, а да ти внуша да не се отказваш, макар и на детенце да му е неприятно.Ще свикне.Ние вече на Митко съвсем на сухо я отваряме.И не се събира смегма, като се подмива всяка вечер.Това е само в началото.
Хубав и усмихнат ден!

# 248
Мацки, тръгваме с Инес в клубчето на НДК/подлеза/, ако има и други полудели вече в къщи ще се радваме на вашата компания  bouquet
Ще се раздвам да се видим с някой от вас Peace
После ще пиша и чета Wink
Хубав ден!

# 249
  • Варна
един гол запис от мен, че имах разправии с ЕОН  #Cussing out и бяхме на гости при свекитата и току-що си активирах ADSL-a newsm44 вече няма да е тука има,тука няма Sunglasses

# 250
За пишките - хубаво са казали мамите - трябва постоянство. На нашия батко я отворихме на 6 месеца и оттогава почти всяка вечер при миенето си я отваряме. Не се събира смегма, наистина е само в началото. Свикват момченцата, няма страшно.
Аз в петък не мога, но ще се радвам да направим среща И другата седмица, сряда или четвъртък. Така че сега може в Борисовата, пък другата седмица срещата да бъде на Народния театър.
Били хлапето, честита годишнина! Да сте живи и здрави, много щастие и любов!

# 251
  • Под Сините камъни
Здравейте и от нас.Ние нашата пишка я забелихме още на 4 месеца.От тогава само веднъж беше започнала да се залепя пак че и набра малко,но аз я отлепих отново след баня.Миро също не дава да му я пипат,когато наближи тая процедура и започва да плаче и да ми бута ръцете.Така,че трябва постоянство ще не ще така трябва да е.Така благородно ви завиждам за срещичката.Искам и аз  Crossing Arms              Ауууууу че съм отвеяна. Честита годишнина на  Били хлапето. Много дълги и щастливи години ви желая.

# 252
Мерси за отговорите, момичета  Hug
Тая вечер пак ще се мъчим, пък дано има успех!
Честита годишнина и от нас, Били!   bouquetОще дълги години любов и разбирателство!
За петък сме на линия, ако не изникне нещо непредвидено, като някой дъжд или вятър, примерно  Confused

# 253
Честита годишнина на Били    bouquet
Честит празник на Марти на шеметчето  Hug със закъснение  Embarassed
Много се чувствам отпаднала напоследък  Rolling Eyes Снощи докато съм приспивала малката и съм откъртила с нея в 8 и нещо  Shocked и сутринта станах с нея в 8 без нещо  Whistling

# 254
Шемет да ти е жив и здрав именника със закъснение!  Heart Eyes
Честита годишнина на Били хлапето!   bouquet
Ние 3 дена нямахме нет. Като иде реч да го платиш са много стриктни, като се развали се мотаят 100 часа. Тука силен дух и дъжд, ама и в къщи се свиква. Днес ходих при батковата шефка за 5 дена по семейни причини. държа се така, сякаш ги вади от джоба си или от друго, по-тъмно и забутано място! Трябваше краката да и целувам едва ли не за нещо, което ми се полага по правилник. Ама като съм честната Калудка кой ми е крив. GP-то ми каза:"Колкото дни и когато кажеш!" Ама аз-не се връзва преди и след ваканцията да го разболявам. На ми сега унижениЕ!  Sick

Общи условия

Активация на акаунт