Отговори
# 75
Здравейте, Априлки! Как сте? Нещо пак сте поспряли да пишете, но то покрай празниците е нормално:) Време е вече за нова темичка, трябва да помислим.
mmagy ( Маги), честито!!! Да ти е жив и здрав юнака:) Надявам се и при мен да мине по- леко второто раждане...
Пращам ви два линка, за тези които имат време да гледат снимки, единия от РД на Алекс, а др. от съседна Гърция, където бяхме по- празниците, за малко:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=244693
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=244705
На всички желая весел и усмихнат ден! До скоро!

# 76
  • София
Маги, честито! Да ти е жив и здрав малкия юнак! Много да ви радва и голям да порасте!

# 77
  • София
Moмичета, ние този път, за ОГРОМНО мое съжаление, ще пропуснем партито. Cry Cry Емко е донесъл конюктивит от градината (че май и Дани го прихваща), а и мен ме наболява гърлото. Много ме е яд, но конюктивитът си е заразен, а децата ще са там в близък контакт.

Дори, малко по-късно ще ти звънна, ако може поне подаръка да ти дам да разменим, тъкмо и да ти върна тавата. Hug

# 78
  • София
Ето вече и първите снимки от 3-тия ни Рожден ден!
Направих албум и качих снимки, но нямах време да ги обработя Confused
Дори, благодаря ти за организацията Hug

Фото моля Hug:

http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=9141&AlbumId=116427

# 79
  • София
ние сме болни и за малко не влязохме вчера във болница и затова пропуснахме за съжаление този рожден ден. предполагам че сте се забавлявали, ще гледам снимки

# 80
  • София
Маги, честито синче! Да ви е здрав, кротък и засмян!  

Dezirela, личи си, че децата са се забавлявали, а вие качествено сте почивали  Peace.

jujka, много си бърза и браво за снимките  Hug. Поиграха си дечицата и си побъбрихме  Peace.

# 81
  • София
Хубаво си изкарахме, въпреки че бяхме в съкратен състав. Grinning
Благодарности на Дори за организацията и на Мими и Велин за подаръка. Hug Мартина вече няколко часа не може да се отдели от него. Лошото е, че не може да се справя сама и само врънка някой да й помага  Mr. Green

# 82
 Здравейте! И на нас много ни хареса подаръка, даже вече можем да редим почти целия пъзел без помощ, а така ще понаучим и числата. На мен лично ми беше много приятно да се запозная с тези, с  които не се познаваме. Много жалко, че не можаха да дойдат всички, пожелавам им бързо оздравяване и до нови срещи...
 За съжаление, не мога в момента да кача снимките, защото мъжа ми преинсталира компютъра и трябва да се качи софтуера за фотото, а аз да си призная не съм много наясно. До няколко дни обаче ще ги добавя в албума. Мисля, че малките доста се позабавляваха, а ние си побъбрихме на воля.
Днес пратих Алекс на ясла, но ще ходим само 1-2 седмици още, след това ни изписват от яслата, ще се гледаме цяло лято. За градината още не знам дали ще имаме късмет.

# 83
  • София
Личи си, че добре са се забавлявали децата, а така като "чувам" и майките. Grinning Много ме е яд, че не можахме да дойдем. Whistling

звездица, кое от децата е било болно, какво беше? Бързо оздравяване! Praynig

# 84
  • София
Това са нашите снимки от партито http://www.snimka.bg/album.php?album_id=245749&photo=3

jujka, както виждаш от смото начало се забавлява Алекс с подаръка ви  Peace. Мерси много  Hug.

Ваня, как са децат? Надявам се добре  Praynig.

Звездица, бързо оздравяване  Praynig.

# 85
  • София
беше болна Дари, правихме снимка и диагнозата на рентгенолога беше лека форма на пневмония. Детето ми беше много отпаднало, нямаше сили за нищо, не искаше да яде и дори да си играе в някои моменти и аз ужасно много се изплаших. сега е по-добре но още не напълно.
Ваня, как е емко, оправя ли се? знам че ако му пръснеш кърма се оправяло, ти пробва ли?
Благодаря за подкрепата. виждам че сте се забавлявали, както винаги! браво! поздрави на всички майчета и целувки на дечицата.

# 86
  • София
Ваня, как е емко, оправя ли се? знам че ако му пръснеш кърма се оправяло, ти пробва ли?
Добре е, само дето им текат сополи и на двамата, но се оправят. Слагаме му Тобрекс, но буквално трябва да го вържем, за да му ги сложим. ooooh!

# 87
  • София
 Алексчо е болничък и ще остане няколко дни в къщи. Поне гърдичките са чисти и му направиха кръвни изследвания, които станаха за 10 мин. Та всичко е в норми.

Ваня, Звездица, добре е, че дечицата ви вървят към подобрение  Peace.

# 88
  • София
Аз не мога да не се похваля колко добре се справя Емко с новото си колело. Grinning Blush Взехме му по-големия размер (16 цола или как там се водеше гумата, абе за по-голямата възрастова група). Снощи за 2ри път го караше (веднъж двамата с баща си излизаха), кара си го човека, взима остри завои, разпознава вече ляво и дясно и ние вървим зад него и само му казваме "сега наляво", "тук надясно". Направо ми напълни душата  Heart Eyes. Само дето като се заклатушка (нали като са с помощни колела и като е неравно особено) и ми настръхват косите ( Whistling нали сме майки).

Дори, бързо оздравяване.
И Емко беше така - чисти гърло и гърди, само очичките и сополи. Този път бързо му се оправиха оченцата, за 4 дни и вече са чисти.

# 89
  • София
Алексчо започна да вдига температура и вчера му направиха снимка. Та вече е на АБ. Поне кашлицата понамалява.

Ваня, браво на малкия, голям велосипедист  newsm39 .

Общи условия

Активация на акаунт