Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е програмата Son-rise и някой използвал ли я е лично?
Какви са мненията относно задължителното посещение на училище за деца на 6 години?
Как да помогнем на децата си да преодолеят липсата на апетит?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е програмата Son-rise и някой използвал ли я е лично?
-
Какви са мненията относно задължителното посещение на училище за деца на 6 години?
-
Как да помогнем на децата си да преодолеят липсата на апетит?
-
Какви са мненията за програмата Son-Rise и има ли някой личен опит с нея?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени родителите на деца с аутизъм?

Като гледах клипчето, толкова се развълнувах!
Аз пък си мислех, че е някоя актриса за която не се сещам коя е 
Точно на нея ми прилича. Абе знаех си, че на някоя популярна личност е приликата и затова си помислих, че е актриса 

.
.Още веднъж се потвърдиха думите на психоложката ни, че аутистите могат да се научат на много.Заека Шошу има аналог - снощи Мишо каза, че е заек - морков /мисля, че не е име, защото като го питах "Как се казва?" отговори - морков автоматично визирайки с какво храни зайците
.
.Като види заека и казва - заек - яде морков.Крава - дава мляко.Кокошка - дава яйца.Ама като го питам как ги дава и блокира.Вероятно си представя че ни ги носят на вратата.Сега са ми дали инструктаж да търсим крава за да види как се дои и откъде точно идва млякото.Къде да търся крава не ми е ясно.И май ще си остане невежа по въпроса