Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е програмата Son-rise и някой използвал ли я е лично?
Какви са мненията относно задължителното посещение на училище за деца на 6 години?
Как да помогнем на децата си да преодолеят липсата на апетит?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е програмата Son-rise и някой използвал ли я е лично?
-
Какви са мненията относно задължителното посещение на училище за деца на 6 години?
-
Как да помогнем на децата си да преодолеят липсата на апетит?
-
Какви са мненията за програмата Son-Rise и има ли някой личен опит с нея?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени родителите на деца с аутизъм?

Готино облечен, с маниери, постоянно гледаше в очите, поддържаше разговора, питаше дори за неща като дали не ми липсват близките в БГ и показваше съпричастност. Ако не знаех, че е аутист, никога нямаше да повярвам. Единствено което може би не беше в реда на нещата беше, че все заставаше така, че да е на поне 2 метра от мен. Обаче иначе ми подаде чаша с кафе в ръката
А и може и да реши, че не иска да е различен като почне училище и да се научи да носи униформи "
.Трябваше някъде да споделя - простете.

Обеща да работи с него, да изчакам да ми звънне.Още я чакам
.Отне ми два месеца да спра да рева и да спра да гледам към терасата с едни особени мисли.