Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е програмата Son-rise и някой използвал ли я е лично?
Какви са мненията относно задължителното посещение на училище за деца на 6 години?
Как да помогнем на децата си да преодолеят липсата на апетит?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е програмата Son-rise и някой използвал ли я е лично?
-
Какви са мненията относно задължителното посещение на училище за деца на 6 години?
-
Как да помогнем на децата си да преодолеят липсата на апетит?
-
Какви са мненията за програмата Son-Rise и има ли някой личен опит с нея?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени родителите на деца с аутизъм?

в Сандански
обаче малкото диване продължава да се буди по няколко пъти на нощ. И понеже се редуваме с таткото кой да става, като е ред не таткото редовно го намирам таткото заспал с него на леглото му...иди обеснявай, че всичкия ми тормоз да го уча да спи не включва лягане с него на леглото
като е мой ред ставам по 999 пъти да го връщам в леглото - това между 2 и 4 сутринта...
обаче до следващата вечер, когато таткото пак ми разваля "дисциплината".... немога да му се сърдя, защото и той е скапан, работи по 18 часа на ден и ако и съня му отнема ще се поболее... В началото следваше всичко обаче сега сам не се усеща кога е станал да го върне в леглото и е заспал там...
- защото картинките са според мен за по високо ниво на функциониране.