Music Idol 2 - 9-та тема

• 27 469
  • 598
  •   1
Отговори
# 240
Айде Шанел  Party в нея ми е надеждата за тази вечер  Peace

# 241
оффф...няма да коментирам повече докато не чуя едно изпълнение, което да ми хареса....
и Мария не ми хареса... Crossing Arms

# 242

Мислиш, че е сценарии ли?

Кое в МИ 2 не е сценарий? Като се почне от Иван, мине се през Денислав и Пламена и какво ли още не.

Иван и Андрей може да са водещи с опит, но си личи, кога някой чете от аутокю. Имам опит с това.

# 243
  • София
И Шанел  ooooh! Tired

# 244
Иван и Андрей може да са водещи с опит, но си личи, кога някой чете от аутокю. Имам опит с това.

Peace

# 245
Браво на Шанел! Толкова е млада, а се справя чудесно!

# 246
А според мен по сценарий трябваше да го насолят Иванушка-лигнята. Само леко изменяха текста от ауто-кю-то. Пък и сценаристите им са имали 10-на минутки да спретнат нещо...
Нора пя горе-долу добре; Ясен беше фалшив в низините, но е голяма китка - все се усмихвам като го гледам. Другите (до момента) са ужасяващо фалшиви, Ана и Мария бяха направо страшни  Shocked|

# 247
Стоянчо Фалшивото.

# 248
Алелелелееее, Стоян ме закла с фалшивото си пеене! Особено с това "ааАААааааАААА" ooooh! ooooh! ooooh!

# 249
стоян е супер зле Sickкакво им става на всички тази вечер!

# 250
  • Варна
Шанел ми хареса
Чудя се Иван що им се върза на сценария като цяло

ААААА Стоян как се прецака, супер  newsm48. Незнам защо ама този човечец го свързвам с Ам-Гъл  newsm78

# 251
Оле как се изложи Стоянчо.Да го махат вече Laughing

# 252
Няма по страшен от Стоян, ужас просто. И фалшиво и ужасно. Защо си мисли, че може да пее. Сега ме е още по-яд, че Елена си тръгна, за да остане той и да ни инквизира ушите с фалшивото и скрибуцащо звукоиздаване, наподобяващо пеене.

# 253
Ужасен е! Всеки път се надявам да изпее поне една песен като хората, но не би.

# 254
Майкооооо...тъкмо щях да кажа, че добре се справя, но като чух Аааааааааааааа.............малееее  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
нещо да не е технически проблем....някой микрофон да не бачка

Общи условия

Активация на акаунт