Music Idol 2 - 9-та тема

• 27 455
  • 598
  •   1
Отговори
# 255
Мале колко фалшиво беше ... Стоян направо се оля...

# 256
  • гр.София
 Защо пеят толкова фалшиво?!
 Сякаш и аз гледам друг концерт ooooh!
 А Шанел единствена ми хареса и звучеше естествено.
 На Иван ме е яд ужасно.

Струва ми се,че със всеки изминал концерт пеят по-зле и по-зле ( да не би проблемът да е в озвучаването и в микрофоните? Или се спичат,що ли?)

# 257
  • Варна
Между другото докато представяха Иван, отзад иззад кулисите се чу самият Иван. Извика "Най-големия". Само аз ли го чух?  newsm78

# 258
  • somewhere over the rainbow
Ще гласувам за Ясен и Шанелчето в анкетата, другите бяха ужасни Sick

Почувствах се като глупак, че гледах този МА! Пълна боза! Дано Иван /изгонен или не/ никога не се върне там повече. Определено не му е мястото Stop

Приятно ми беше да си чеша езика тук с вас!  bouquet

# 259
На мен пък Ана точно днес ми хареса. Изпя добре песента, отделен е въпроса, че не е много подходяща за нея. Ясен и фалцетът му ме разсмяха Laughing. На Денислав изпълнението ми беше някак си обикновено, можеше и повече Rolling Eyes А и според мене вече му е писнало всяка втора дума да е "Пламена" или "влюбените гълъбчета" и да се нищи тази любовна история Sick

За Иван нямам повече коментар... повече от възмутена съм. Освен, че не уважава екипа и останалите участници, които се трудят като грешни дяволи, той не уважава и нас, зрителите. Просто нямам какво повече да кажа.

# 260
Аз се чудя- ако наистина това с Иван е сценарии, той какво всъщност печели от тая работа- ето пропусна песента...а нали все пак е дошъл в МА да пее  newsm78

# 261
Деница пя ли?

# 262
Между другото докато представяха Иван, отзад иззад кулисите се чу самият Иван. Извика "Най-големия". Само аз ли го чух?  newsm78

това коментираме в съседната тема - че всички го чухме.

# 263
Браво на Иван. Ако това не е сценарий, разбира се.
Трябваше да направи това миналия концерт. Не той е изплашения. Дони да има много здраве. Изплашиха се всички други, но не и Иван. Дано не се върне в тази пародия. Беше и Е голяма конкуренция. И стига с това "дупене". Всички видяхме, че беше поклон. Ай сиктир на продуцентите.

# 264
Аз се чудя- ако наистина това с Иван е сценарии, той какво всъщност печели от тая работа- ето пропусна песента...а нали все пак е дошъл в МА да пее  newsm78

Той нищо не печели, това не е неговият сценарий. Това е сценарий, целящ пълен сеир, следователно по-висок рейтинг, следователно повече смс-и, следователно повече парички.

# 265
  • somewhere over the rainbow
Споко, всички го чухме Peace

# 266
Тъкмо щях да пиша, че Шанел ме разочарова, защото развали хубавата песен и Стоян гракна Shocked . Падаха му се хубави песни досега и все успяваше да ви заблуди, че е добър, но аз си знаех, че не става  bowuu

# 267
  • София
И аз мисля, че проблемът главно е в озвучаването  ooooh!

# 268
  • Варна
Споко, всички го чухме Peace
Що ми се струва, че накарая на предаването ще се появи  newsm78
Айде да видим Деница .....

# 269

Той нищо не печели, това не е неговият сценарий. Това е сценарий, целящ пълен сеир, следователно по-висок рейтинг, следователно повече смс-и, следователно повече парички.

Добре де, ама той няма ли право да откаже?

Общи условия

Активация на акаунт