Отговори
# 105
Пинит, нямам думи да изкажа съчувствието си. Пожелавам ти да имаш вяра и скоро да си пак в отчетни!  Hug

Бибо, не губи сили - мисли положително и се опитай да се разсейваш с някакви неща вкъщи, за да не мислиш за контракциите и болката. Дано да станат ефективни контракциите и да не се мъчиш дълго Hug Ти при кой лекар беше?

# 106
  • София
Bibo, предполагам, че ако те включат на с-ма по-бързо ще получиш разкритие, отколкото ако чакат от само себе си да стане.  newsm78 Но за болката си права - ще боли...
А инжекция бусколизин мисля, че няма да те облекчи съществено...На мен при второто раждане ми биха - никакъв ефект не усетих. Само  ми остана белег от убождането и до днес.

Стискам палци за скорошно достигане на заветните 4,5 см  Praynig

# 107
Здраейте АПРИЛКИ

Първо да ви поздравя за родените бебета,и да пожелая на всички останали здрави бебоци

Влизам при вас да си търся дружки по квартал

Да има с кои да си общуваме,по квартала,а и да си гледаме бебоците заедно,да си давама взаимно акъл.

Та аз съм от кв Дружба 1 блок 128

Ако има мами,може споко да ми пише на лична и да се видиме.

Чао от мен

Лека вечер

я да се поотъркам в родилите мамчета за късмет  hug fingerscrossed

# 108
  • в илюзия
Пинит много съжалаявам миличка Hug
Бибо айде скоро да ги достигнеш тези 5 см разкритие .
Верчо чакаме новини скоро .

Аз все още нищо нито контракции , нито паднала тапа , нито течащу води.Направо не знам какво става  newsm78 на беба май хич не й се излиза.

# 109
Оказа се че явно съм с много нисък на праг на болка, въпреки че честно казано не го очаквах. 
Bibobibo мила не мисля, че обяснението на ситуацията в която се намираш, е че прага ти на болка е нисък. Така както го описваш не звучи хич безболезнено, кой каквото ще да ти казва... Аз лично не се съмнявам в това, че чувстваш наистина силна болка, за което много съжалявам  Sad Ще ми се да има начин по който да мога да ти помогна!  Hug Но наистина както са те посъветвали и другите момичета, ако въобще ти е възможно, опитай се да послушаш малко приятна музика, или погледай някой веселяшки филм или просто прави нещо, което да ти доставя удоволствие, колкото и да ти е трудно  Peace
Сигурно вече си обезверена и изтощена от толкова безсънни нощи, но потърпи моля те още мъничко, бебчо скоро ще се появи и ще се връщаш към тези моменти с насмешка... Peace Стискам ти силно палци нещата да се ускорят още тази вечер и всичко да свърши бързо  Hug

# 110
На всички мамчета ,които са на един миг разстояние от дълго чаканата среща с бебчо пожелавам много сили и успех !!! Ние сме с вас и  Flowers Four Leaf Clover...

pinit ,каквото и да се е случило никакви думи не могат да те успокоят.Мисли позитивно и знай ,че едно малко ангелче ви пази теб и цялото семейство... People Angel  Скърбим много за непрежалимата ти загуба Flowers Roselove001 и скоро да си отново сред отчетни !!!

# 111
Честито на roska_ps и  stefinka! Да са им живи и здрави бебоците и много да ги радват  На мамите-бързо възстановяване!
Пинит, искрено съжалявам за загубата ти! Flowers Rose
Bibobibo, надявам се съвсем скоро да получиш нужното разкритие и оттам нататък всичко да мине по вода!

# 112
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА МАМИТЕ ася20, stefinka i roska_ps!!!
Да са ви живи и здрави рожбите, а на вас бързо възстановяване!

newsm51  newsm51  newsm51

pinit, моите съболезнования Flowers Rose  Flowers Rose

# 113
Pinit, скъпа - много, много съжаляваме...каквото и да кажем, ще е безсмислено...може би само да ти спомена, че мои познати така загубиха второто си момченце и след...абе след по-малко от година - им се роди момиченце - най-прекрасното момиченце на света:))) Всички ти пожелаваме съвсем скоро една малка принцеска - това е - минало няма:) (спомням си, че ти имаше момченце на около 2) - целувки и кураж от всички!

# 114
Много съжалявам pinit. Трудно да се преживее, не се предавай и гледай напред.

# 115
  • Добрич
Честито на roska_ps и  stefinka!

Пинит мога само да те прегърна виртуално и да ти кажа,че всички сме съпричастни.

Днес на прегледа ми казаха,че поне още седмица няма да се ражда-ни разкритие,ни контракции....ама мен термина ми е след седмица,май не искам да преносвам,ама щом му е уютно на юнака Grinning

Леко раждане на всички мами,които са по болниците и на тези които скоро ще се засилят натам Peace

# 116
mira_max драсни два реда ,че си влязла вече в списъка на заподозрените... Laughing

Вече си мислех че правиш компания на Sisee !!!! Wink

# 117
  • София
Само да ви кажа - мама ВаняМ роди момченце в 23:00 часа днес, събота 5- Април 2008 год.

От щастливия татко и двете каки на бебето Simple Smile

# 118
Честито на ВаняМ и цялото семейство! Да е жив и здрав бебока и да ви носи много радост!

# 119
Да ви е честит малкия мъж на всички и на мама Ваня М !!! Много да ви радва и слушка .... smile3525 smile3525 smile3525

Моля ,пишете име ,тегло и ръст - това за  първата страничка,ако е удобно разбира се  Wink

Общи условия

Активация на акаунт