Отговори
# 120
ЧЕСТИТО НА СТЕФИНКА, РОСКА И ВАНЯ М! ДА СА ВИ ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ, А НА ВАС-БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!   bouquet
Бибобибо, стискам палци всичко да свърши по-бързо,с един щастлив финал в ръцете ти!
Пинит, прегръщам те силно!!! Hug Hug Hug

# 121
ЧЕСТИТО МЪЖЛЕНЦЕ НА ВАНЯМ И НЕЙНОТО СЕМЕЙСТВО  bouquet  bouquet  bouquet!!!
Да ви е живо и здраво новото попълнение,много да ви слушка и да ви радва!!!
Hug Hug Heart Eyes
Мен съня рано-рано ме напусна,  Rolling Eyesта за това кукнах във форума.....
Иначе съм ОК Peace.Днес с малкия сме на " WinkБабиндом" и мисля чааак до вечерта да сме там,така че мога да пожелая на тези от вас,които ще са на педал към болниците днес-много,много късмет и прекрасни резултати с пелени и памперси Laughing Hug!!!!!

# 122
Аз да се запиша и да се опитам да ви прочета- ама май второто е невъзможно Simple Smile

Честито на всички новоизлюпили се  newsm51

Хайде скоро пожелавам на всички това щастие да им се случва и да видите че тогава болката е само тъмно петно в спомените ви , а и да прекръстваме темите - примерно - "Априлско човече съм аз, с колики на всеки час "  newsm62

хайде и аз да полегна преди да са минали 3-те часа , че то докато се обърнеш, и пак станало време да сменяш памперса и да се храните Wink

Хубав ден от мен   bouquet

# 123
Честито нa МАМА BBUB !!!
ДА сте живи и здравеи ,мила Деси и малка София !!!  bouquet

# 124
Браво на мама ВаняМ newsm74!!!!  newsm51
 Ами че тя е с термин почти накрая на месеца........дали е било планирано секцио, иначе бебето много бърза бе  Laughing!
 Аз съм болна-що пък да не се разболея на финала, вечер че не спя-то се знае, ама и сутрин (пък и целият ден) съм като парцал, носът ми е запушен, гърлото ме боли и е цялото в нещо като налепи, главата ми ще се пръсне.....абе екстри от всякъде! дали тази настинка може с нещо да ми попречи на раждането (аз вече тръгнах и да раждам, като гледам тоз моя малък мъж от сега се проявява с характер, пък за по-нататък не ми се мисли!!!!)  newsm78?
  Иначе се чувствам малко (много) виновна, защото ......абе мисля си, че не съм направила всичко възможно за да се подготвя по най-добрия начин за идването на малкия човек, има толкова много информация и в нета и по разни книжки, а аз чета, чета, ама взе да ми втръсва вече!!! Изнервям се повече дори и си мисля, че няма да съм добра майка и от незнанието си ще взема да му направя нещо на това бебе......
 Айде стига ви толкова негативизъм като за неделя сутрин!!!! Въпреки мрачното време ви пожелавам един приятен ден! И искаме бебетаааааааа........поне 3! (що пък точно 3????)

# 125
ЧЕСТИТО НА МАМА ВАНЯМ!!! Hug Hug Тя как до последно си писа във форума и без никакви признаци - хоп - бебче Joy Браво, Ваня - дано да ти е било лесно раждането, чакаме да разкаваш Hug

Емма, недей така - най-важното е не да си изчела един тон книги, а да си спокойна Peace Освен това в книгите пише, че най-добре е да се водиш по инстинктите си, така че ако се вслушваш в себе си и си спокойна - си почти готова Laughing А книжките са ти бонус! Peace

# 126
Добро утро и от мен! Честито на мама ВаняМ за дългоочакваното момченце!!! Да им расте здрав и силен мъж!
Емма, много гадно е това с болестта, но гледай да се лекуваш, защото миналата седмица и аз бях така и доки ми каза да оправям тая хрема, че ако взема да раждам с нея ще съм в изолатора Sad Пих Колдрекс и един ден си слагах капки за нос. Вече съм добре. Това май е някакъв вирус, пазете се момичета.
Ние вчера накупихме всичко за бебка, каката беше толкова сладка - избира и ританки, лигавчета, после вкъщи пра на ръка няколко гащеризончета, простира дрешки. Много мило ми стана. Heart Eyes
Пожелавам на всички много хубав ден Simple Smile

# 127
Здравейте мамчета Simple Smile Бъдещи и настоящи Simple Smile

На всички родили, да са ви живи и здрави рожбите  Hug Hug Hug И много много радост да носят в живота ви  Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

Ние още сме 2 в 1. Не съм писала защото имах доста тежки дни и нощи. Контракции, контракции с болки без болки и накрая нищо. Спират все едно не са били. Даже по време на контракции ми потичат гърдите, пък после спират  Crazy Онзи ден бяха болезнени на 2 минути по 45 секунди. След 4 часа и едно но-шпа взеха че спряха. През нощта пак започнаха на 15 минути по 30 секунди, цяла нощ, сутринта пак спряха  #Crazy Откачена работа  Crazy А честно казано с дечко ми е много много притеснено, защото сме сами по цял ден.

Киселините се появяват всяка нощ към 4 часа и всяка нощ си пия сода.

Иначе във вторник сме на мерене на тонове Simple Smile Ще го видим какво ще го правим бебока. Докторката каза че ако не се появи до термин ще ме реже. Ако тръгне дотогава ще ме пробва за нормално раждане.

Мамчета с бебчовци, не знам дали направихте тема в Отчетни / Родени 2008, но ако има нещо питайте без да се притеснявате. Ще помагаме с каквото можем  Hug

Желая ви един прекрасен дъждовен ден Hug

# 128
  • Добрич
Добро утро момичета! ЧЕСТИТО НА ВАНЯ М!!!

Ние имахме спокойна нощ и сега ме е обзел мерак да се вихря в кухнята,да видим колко бебоци ще  има докато опека кекса(истински кекс,другия татито не го тачи) Laughing

# 129
Честити ви бебчета мили мами Hug На другите момичета леко раждане Hug Гледах ви албумчето и като си помисля че и нашите януарчета бяха толкова мънички Simple Smile се разчуствам Grinning

# 130
  • в илюзия
Честит бебок на мама ВаняМ , много да ги радва и слушка.  bouquet  bouquet  bouquet

Ние сме си 2в1 и това е , не ще да излиза малката госпожица.
Емма не се притеснявай , според мен е нормално да се чувсиштваме несигурни , когато става въпрос за първото ни бебче , но ще видиш , че ще се справим.

Нали ходенето до тоалетна по много пъти на ден беше знак за скорошно раждане е при мен даже от 2 дена никакво го няма това ходене Embarassed Кажете какво помага newsm78

# 131
  • Пловдив
Честито на мама ВаняМ и щастливите татко и каки на бебчо! Да ви е жив и здрав юнака!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 132
Здравейте мамчета Hug!!!
Честито бебче на ВаняМ,да е живо и здраво и много да слушка,а на мама скорошно възстановяване smile3525!!!
Тя наистина до последно си е писала във форума без никакви признаци,или може би си е траела... newsm78???
Емма,теб май те е хванала предродилна депресия newsm78!?Спокойно,и аз понякога имам чувството,че нищо не зная,че не съм готова за това бебе,но то е временно!!!Бъди сигурна,че в момента в който си гушнеш малкото човече и всичко ще ти дойде от вътре/аз не че съм го изпитала,ами така съм слушала/.
Приятен ден от мен Hug!!!

# 133
Честит юнак на ВАНЯ М, да е жив и здрав !  Grinning

# 134
newsm51 ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА ВАНЯ М! ДА Й Е ЖИВ И ЗДРАВ ЮНАКА, САМО РАДОСТ ДА ИМ НОСИ!
newsm51
Радвам се, че раждането е минало успешно, че тя милата напоследък много се беше притеснила...

Аз съм болна-що пък да не се разболея на финала, вечер че не спя-то се знае, ама и сутрин (пък и целият ден) съм като парцал, носът ми е запушен, гърлото ме боли и е цялото в нещо като налепи, главата ми ще се пръсне.....абе екстри от всякъде! дали тази настинка може с нещо да ми попречи на раждането (аз вече тръгнах и да раждам, като гледам тоз моя малък мъж от сега се проявява с характер, пък за по-нататък не ми се мисли!!!!)  newsm78?
  Иначе се чувствам малко (много) виновна, защото ......абе мисля си, че не съм направила всичко възможно за да се подготвя по най-добрия начин за идването на малкия човек, има толкова много информация и в нета и по разни книжки, а аз чета, чета, ама взе да ми втръсва вече!!! Изнервям се повече дори и си мисля, че няма да съм добра майка и от незнанието си ще взема да му направя нещо на това бебе......

Емма и аз се влача с една настинка от горе-долу седмица и вече започвам много да се дразня, че не минава...  #2gunfire Една хрема, гърлобол и главобол направо ми омръзна...  #Cussing out Каквото и да правя, нищо не помага... Така, че споко, не си сама  Peace
А за четенето, все едно аз съм го писала  Wink Даже тая сутрин се събудих с болки в яйчниците и се притесних, че ще тръгна да раждам, а още не съм оттренирала техниките на дишане дето ни преподаваха миналата седмица  hahaha
И аз се старая да прочета колкото се може повече от нета и книжки, ама това си е mission impossible .... просто не можеш да прочетеш всичко и това е. Ама да ти кажа аз не се притеснявам, че няма да се справя, защото като гледам около мен колко невежи бременни има  ooooh! на които въобще и не им пука, а и като слушам от майка ми как едно време не е имало толкова информация за отглеждането на деца пък е отгледала и възпитала две, та затова, както ти е казала и Верчо, книжките са си книжки, но в крайна сметка всичко май става по инстинкт и вътрешен усет  Peace
Лек ден мами!  Hug Бързо, леко и безболезнено раждане на тези, на които днес им предстои....
Дано при Bibobibo нещата са се ускорили тази нощ и скоро да получим благата вест за нейното бебче!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт