Отговори
# 135
  • Варна
Честито момченце на мама ВаняМ! Да е здраво, кротичко и много щастливо! Поздрави на цялото семейство! Чакаме подробности за бебчо - колко е голям, как се казва и т.н.

mari_rus Ох, тази Даная е такава кукла. Пу-пу да не й уроки!

Емма спокойно, ще видиш, че всичко ще се нареди!

Другата седмица ще бъде едно прекрасно пролетно време - слънчево и топло. Тъкмо за раждане на малки априлчета. Аз лично смятам да се класирам за към края на седмицата. Засега обаче никакви признаци няма, което хич не ме обезсърчава де.  Grinning

# 136
  • Popovo
Честито на всички родили майки, да сте живи и здрави и вие и дечицата ви.

# 137
Туууук съм! Аз два дни бях на режим активно хайманосване и съвсем бях изостанала с бебешорските новини! А те колко бебчовци са се родили само! Сега се обадих на Сиси, че снощи като научих беше вече много късно, тъкмо се хранеха, Дани бил много кротичък и в понеделник на обяд ще ги изпишат. Аз в понеделник сутрин съм на преглед в Окръжна болница и ще опитам да ги видя двамката или поне мама! Хайде, изчезвам аз да разхождам бебка, че тя така се е кротнала и няма никакво намерение да се размърдва!
А, щях да пиша за козметиката-и аз съм накупила на Бюбхен, но на едната лекция също не се изказаха много положително за нея! Едната лекторка ни препоръча Seba Med-била немска медицинска козметика, след това говорих с една позната - фармацевт, която също ми я похвали.
А за кремчетата против подсичане-сестра ми ползва за племенника ми едно кремче, което го приготвят в аптеките, било много евтино и ефикасно-мисля, че си се казва просто крем против подсичане.
Вече наистина изчезвам!
Честито на всички щастливи мами и слънчевите им пухчовци! Да са им много здравички, лакомички, добрички!

# 138
Айде и аз да съобщя, за първото Русенско бебеееееееее.....

Днес, 06.04.2008г към 10ч, SUNI_22 роди нормално и без упойка, своят СИН - АЛЕКСАНДЪР!!!!Това е изненадата на годината, можеби! Бебо тежи 4кг и е 52см!
Да й е жив и здрав малкия - голям Александър! Тя да се възстановява бързо и да се връща в нашите редици!
 bouquet

# 139
Честито на всички новородили мами, да са ви много здрави дечицата и много щастливи семействата !

Bibobibo , аз съм в твоето положение от петък вечерта. Имам много болезнени контракции през 10 мин., но не зачестяват. Снощи ходихме до болницата, но за беля те точно тогава ми спряха и апаратът отчете само една. Нямам и никакво разкритие, не са ми изтекли  водите, главичката на бебо е още високо. И на мен ми казаха, че това били подготвителни контракции и можело да си карам така до термина. Ако тези са подготвителните не искам да си мисля за същинските!  ooooh! Момичета, притеснението ми е друго обаче: тези толкова чести контракции, които продължават вече трети ден не са ли изтощителни и опасни и за бебето? Всичко ще изтърпя, но тази мисъл ме побърква. Shocked

# 140
  • в илюзия
Честито на мама Suni_22 , наистина изненада , да й расте здрав и послушен малкия мъж.
  bouquet  bouquet  bouquet

Искам и аз Crossing Arms

# 141
Честит син на мама Ваня М!!!  newsm51

Честито и на Suni_22!!! !!! newsm51

Пожелавам много здраве и късмет на бебоците ви,
на вас и на семействата ви!

# 142
Чесито на SUNI_22!!!Да е жив и здрав малият Александър и много да радва мама и тате Simple Smile
Аз съм от юнските мами,извинявайте 4е нахлух в темата ви ,но съм мн щастлива 4е Съни най накрая роди.И за мен беше голяма изненада 4е е мом4енце  Hug Да са живи и здрави.Аз преди малко говорих с нея,тя е добре ,родила е мн бързо.В 6ч са и изтекли водите,отишла е в родилния ,след 4ас и половина са и поставили система и в 9:40 се е появил Малкия бебо Simple Smile
Честито и на вси4ки други обебили се мами ,а на 4акащите късмет и търпение Simple Smile   bouquet

# 143
  • Добрич
Честито на мама Съни!!!

# 144
Честито на Ваня М !!! Браво мила да ти е жив и здрав малкия принц ,много да ви радва и слушка !!!
Тя си беше толкова спокоина ,че дано поне багажа си е била стегнала  Joy така ме е яд ,че не мога да ида до ТК  да ги видя  Close

Честито на мама Съни !!! Нейната мома голяма изненада им е  направила  Joy Да им е жив и здрав Малкия голям мъж !!!

# 145
честито на съни и на ваня ,да са им здрави и послушни бебчетата Hug
аз да се отчета отднешния дългоочакван преглед при док при който ще раждам. имам три сънтиметра и половина разкритие.уговорихме се за сряда сутринта да бъда в болницата с багажа . каза ,че в осем ще ми даде някакво халче и до три ще съм родила.но каза също и ,че мога да не изкарам до сряда и да лежа,защото него утре го няма.много ми е притеснено дано да устискам до сряда. звъннах на леля ми ,която е пенсионирана акушерка и според нея няма да изкарам до сряда.има ли някоя друга мама с подобно разкритие ?
иначе контракции имам постоянно но не са някакви болезнени и постоянни.пък и те са ми от шести месец и не им обръщам много внимание.

# 146
Честито момченце на Stefinka – малко се измъчи, мила, но пък даде светъл пример на всички мами как трябва последните дни да не се свиваш и плашиш, а да си даваш кураж и да се живееш така, както ти мислиш, че трябва!!!

Roska_ps – да ти е жив и здрав Живко – най-голямото бебе в нашия априлски отбор – и само да те радва!

ВаняМ – април май наистина Шегобиец се оказа Дано наистина поне чантата си си приготвила. Надяваме се всичко е минало ОК и чакаме новини и подробности!!! Засега се радвай на малкото сладко момченце

Suni_22-честит ти Александър!!! Само приятни изненади да ти носи в живота (тъй като той самия е една изненада

Хайде скоро дано хубави новини от Верчо, Акварел и Бибобибо Laughing

Целувки на всички!!

# 147
ЧЕСТИТО НА МАМА ВАНЯМ И МАМА СЪНИ22!!!СТРАХОТНИ ИЗНЕНАДИ ИМАТ И ДВЕТЕ!!!ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА!!!! невсм44

Стискам палци на мамаите в очакване - Верчо, Акварел и Бибобибо.

Криси дано да издъриш до сряда, за да си по-спокойна с твоя доктор, но в края на краищата е най-важно всичко да мине ок - така че здраве да е  Hug

Аз във вторник или сряда ще ходя на преглед в Шейново - дай боже да мога да посетя нашите мами Акварел и Верчо!!!

за себе си нямам какво да кажа - освен, че продължавам да се шашкам, че още не см ннапълно готова и с татито сме под пара да стягаме къщата.

Много благодаря на вече родилите мами, че макар да са толков заети, не ни забравят и се включват да драснат по някой ред  Laughing

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 14:37 от Vanyivan

# 148
  • Пловдив
Чесито на мама SUNI_22!!!Да е жив и здрав малкият Алекс!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 149
ЧЕСТИТО НА СЪНИ 22! КАКВА ИЗНЕНАДА САМО! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, И МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ ЗАЕДНО!   bouquet

При мене-нищо ново,чакам си реда! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт