Отговори
# 150
Здравейте , момичета !!

Благодаря ви за милите думи.Честито на всички мами !!!

Ние си прибрахме преди няколко часа.Аз съм добре и бебо е добре.

Искам да кажа на всички мами 2 в 1 .Ако усетите, че ви тече нещо като вода , не се чудете какво  , а бегом при док.
Док щеше да ме убие , като разбра, че съм отишла в болницата 14 часа след като е започнало изтичането.Аз всъщност не знаех , че са води.

Моето раждане мина кошмарно , защото отидох в болницата без контракции и трябваше да ми сложат система , за да ми ги предизвикат.От тази система се получават зверски контракции , които не съм имала с първото раждане.Ако ми бяха казали , че ще изтърпя такива болки 6 часа , щях да си искам секцио.Най-хубавото беше , че в момента ,в който се роди бебето , се почувствам адски добре , все едно не съм раждала. Даже се обадих на мъжа ми , докато ме шият.

С Кали родихме в един ден и в една и съща болница , но не разбрах в коя стая е , защото това не и е истинското име.Много ме е яд.
Можехме да се видим.

Тези дни , като се организирам, ще пиша повече.И трябва да се върна да изчета старите теми.

целувки на всички.

# 151
Миленче, добре дошла отново  Hug

Радвам се, че вече всичко е наред и че се чувстваш ок  Grinning

# 152
Снощи в 20:00часа. ЛУРДЕС е родила дъщеричката си Лидия 3220кг. и 49,5см. !!!
Двете са добре раждането е минало нормално с епидурална упойка !!!
Да им е жива и здрава девойката ,да расте усмихнато и послушно детенце !!!

Миленче добре дошла   bouquet чакаме снимки

# 153
  • в илюзия
Честито на Лурдес , да й е жива и здрава малката Лидия и много да я радва   bouquet  bouquet  bouquet

Милена добре дошла пак при нас Hug
Да те питам как така ако изтичат води , твоите са изтичали малко по-малко ли? Аз не мога да разбера много newsm78
Дано да ти е удобно да пишеш

# 154
  • Добрич
Милена добре дошла отново сред нас!!!

Честито на мама Лурдес!!!

Ей как раждат хората Grinning

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 16:45 от naana

# 155
  • Разпиляна във въображението
Честито на всички майчета!

Аз също съм в чудо с тези води. Първия път припиквах доста често и дори се изпусках - тогава разбрах че са води и отидох в родилното, нямах контракции. Сега е съвсем различно. Имам разкрите (4 см.) от миналата седмица, но нямам контракции нито изтичане на води. От днес ходя доста често до тоалетната, но течността не е много бяла като вода и просто си мисля, че може да е от течностите, които пия. И сега започва чуденката - ами ако не е само това, ами ако са и води и аз не съм разбрала. Хваща ме шубето, но нямам никакви контракции. Постоянно се услушвам за движения на бебка, питам се дали не я оставям без вода. Утре съм на преглед и ще настоя да ме види и да прослуша тоновете.

# 156
Честито на SUNI_22 и ЛУРДЕС, да са ви живи и здрави бебчетата !

# 157
Cenitelkata, относно Тина Киркова...
Какви са ти впечатленията от болницата като цяло?Доволна ли си?Би ли отишла пак там да раждаш?Възползва ли се от някоя от Vip услугите? Въобще каквото се сетиш... Simple Smile

# 158
Cenitelkata, относно Тина Киркова...
Какви са ти впечатленията от болницата като цяло?Доволна ли си?Би ли отишла пак там да раждаш?Възползва ли се от някоя от Vip услугите? Въобще каквото се сетиш... Simple Smile
Нели аз и първия път раждах там . От персонала съм доволна от отношението абе от всичко ,ВИП стая не съм ползвала . Топла вода си има постоянно ,чисто е даже храната беше вкусна (не всичко но .......) Най-хубавото е ,че на родилите нормално дават бебетата задължително да са при майките и не ги захранват с АМ ,първо чакат да видят дали на майката и слиза кърмата и тогава ако няма дават добавка . като цяло е това ако нещо конкретно те интересува питай ,че аз не мога да се сетя за друго  Rolling Eyes   bouquet

# 159
ЧЕСТИТА МАЛКА ГОСПОЖИЦА  на мама Лурдес, да са живи и драви и бързо да се прибират в къщи!
 Мили мами, моля за съвет-мога ли да пия парацетамол, че да опитам с него да се оправя, други лекарства не пия, само цитруси (по препоръка на мойто доки)-знам, че по принцип нямаше проблеми с парацетамола(е, не че се гълта като бонбони...), ама сега към края как стоят нещата???

# 160
  • Пловдив
Честито на мамите с нови бебешки попълнения!  bouquet

# 161
4естито на Ваня М и от мен,да и е жив и здрав сина и много да я радва smile3541
И ние също сме 2 в 1,но в4ера се слу4и нещо което ме поизплаши.Досега имах само стягания ,а в4ера за 1път полу4их доста болезнена контракция{само една},но не в това ми е притеснението Embarassedами от тогава бебо по4ти не мърда,много нарядко.Така 4е искам да ви попитам дали ви се е слу4вало нещо подобно и какво е правила в слу4ая. newsm17.
                  МЕРСИ  bouquet  bouquet  bouquet

# 162
Cenitelkata, много ти благодаря! newsm51
Беше достатъчно изчерпателна.

# 163
  • Пловдив
Милена добре дошла отново сред нас!!!
Честито на мама Лурдес!!! Да им е жива и здрава щерката!!!   bouquet
Емма, нищо няма да ти стане от един-два парацетамола - аз пих при един от опитите ми за разболяване като 2 в 1  Peace

# 164
        4естито и на  Лурдес и Съни22.Много да ги радват бебоците newsm44 newsm68 newsm10
Дано до ве4ерта да имаме още хубави новини newsm17

Общи условия

Активация на акаунт