Февруарските дечица крачат във редица!

• 10 698
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте ,мами!Присъединявам се и аз към вас.Ние също сме родени февруари на 06.02.2007.Изчетох всички страници с голям интерес.Научих много неща .Благодаря Ви.Вече и аз ще се включвам в темите.

# 166
до скоро ние пиехме АМ НА сега сме на АМ нестле след 1г  и сме много назад със захранките ,защото сме с АДи алергия към белтъка на кр.мляко.

# 167
  • София
Здравейте Simple Smile
тази нощ за пръв път спахме нормално от месеци. Събуди се само 2 пъти и спа близо 12 часа. Явно си наваксва от предния ден, когато се буди цяла нощ и спа само час през деня. Дано и тази нощ поне спинка. Иначе видях, че и единия долен кътник е тръгнал вече.
За течностите аз да кажа, че сме много скарани, Най-обича айран, съвсем нормално като мама и тати също много го обичат. От него изпива повече от 100 мл, сок също към 100 и това е за целия ден. И малко цокване към обяд. През нощта също цока, но аз си мисля, че са много малко течностите, като се има предвид, че е и запечена. Незнам как да я науча да пие повече. От сламка почна да пие отдавна, но като не иска, не иска да пие и толкоз. Не мога насила да я наливам.
Маслинки съм й дала много отдавна и тя ги хареса. Гъби не мисля да давам скоро, а и какво има в тях... Днес си хапна сладоледче и естествено много й се услади Simple Smile

# 168
гъби=белтъчини

# 169
Докато се чудех тази мома от снимката как ли е водила и друскала хорото  Crazy  прочетох, че сватбата е била в Русия. Да е благодарна, че не е била в България.  hahaha Joy

Снощи Яско изобщо не ме е будил,  Shocked ставах само веднъж и то да го завия, сутринта спа до 9.40 ч, като последния половин час аз се попритесних да не му има нещо. Явно много съм се вживяла в ролята на сомнамбул и нормалния сън ми идва малко в повече. Ако довечера мъжо каже, че и той не е ставал, направо трябва да черпя.  Joy

От 1 месец спрях да давам АМ и минахме на кисело мляко, обикновено с бисквити.

Кали77, добре дошла. В интересна тема се включваш.  Mr. Green

# 170
Кали77, добре дошла при нас, включвай се смело.
Аз пък откакто спрях да го кърмя преди заспиване давам краве мляко, първо наблюдавах два дни, не показа алергия и смело му го давам всяка вечер, в началото пърдеше доста мъжката, но сега коремчето му свикна и няма проблем. Тук в съседния блок има една майка дето даваше прясно мляко от 2 месец  Shocked, ама това ми се вижда доста рано.
За течностите да си кажа, моя още си пие от шишето с бибероната, обаче сам си я държи и му я оставям на ниско, така че да си я взима сам, и винаги като мине покрай шишето си се сеща и си взима. Може това да е проблема, ако трябва ти да се сещаш и да и даваш може и да не минава, ама сама да си взима.
Ние имаме същия проблем с изследователските походи, но в кухнята. Незнам защо хазаина е решил, че е много удобно плотовете и шкафовете да са повдигнати, голема гадост  ooooh!, всеки ден нещо изчезва отдолу и лежим всичките трима да търсим, на малкия това му е една от любимите игрички да изтърколи нещо отдолу и после с татко му да му го вадим и той протяга ръчичка, ама пусто къса още  hahaha.
А дано започнат да спят вече та и ний сън да видим.
Лека вечер и повече спинкали бебета.

# 171
Добре дошла и от мен kali77 !!! Grinning Ние сме на кисело мляко и то само за закуска с бисквити го давам,не го иска вече нощно време преди сън и това е! С походите ние това го мнахме под леглата да пуска какво ли не,като си иска нещо ме хваща за ръката и ляга да ми покаже че е долу.Беше ад!Сега сме вече на секцията отгоре #Cussing out!Понеже е ниска вдига краката и се качва!А колко се гордее с това.....дано мине по бързо,че аз не издържам все до него!
 За пиенето от чаша-още не сме почнали само няколко опита имаме ,които свършват с уливане.Да попитам как е по редно да започнем да се учим?От сламка ли първо или с чашата направо?

# 172
 joya  не се притеснявай и моят кантар е така а е само на 1 месец.Сега тати пак ще трябва да ми взима Joy

# 173
bzepic, на мен всички мебели са ми вдигнати на краченца - от кухненските до меката мебел, моя идея с цел по-добра хигиена. Да, ама сега ме виж, всеки божи ден по 3 пъти се гъзурча /извинете за израза, но е най-точен/ по пода, лазя и събирам 1 чувал играчки.  newsm43  Crazy Няма нужда и от метене, то Ясен като мине, аз след него и пода лъщи.  newsm79  Mr. Green

Аз понякога пробвам Яско с чашка и добре се справя, но си иска време и засега сме основно с шише с биберон. Важното е, че махнахме залъгалката.

Лека на всички.  1countingsheep

# 174
Добро утро !Oт днес сме с още 2 зъбчета Simple Smile

# 175
Добро утро и от нас.Да се похваля тази нощ спахме добре затова сме толкова ранобудни.След няколко безсънни нощи си имаме и ние 8мо зъбче.Дано днес е по спокойна.Но времето е малко кофти ,дано се оправи за да излезем навън.

# 176
  • София
kali77welcome
Но времето е малко кофти ,дано се оправи за да излезем навън.
Дано  Praynig
Ники още си пие АМ. Докато си го иска и го харесва, нямам намерение да му го сменям, нито с кисело, нито с прясно мляко.

# 177
  • София
kali77welcome  и от нас
Малко изостанах с обсъжданите въпроси, но тази булка вчера ми взе дар словото  Crazy
Гъби и маслини не съм давала, то скоро май и ние не сме яли.
Дани пие от шише с твърд накрайник, със сламка също се справя, но с чаша има още да тренира  Grinning Обаче като чета, какви количества се пият, се чудя моята как не се е спаружила  Thinking я изпие стотина грама вода, я не.
Кисело мляко яде чисто, когато пожелае, но само 3-4 супени лъжици, повече не иска.
И не на последно място, още не е открила колко е интересно под мебелите  Whistling

# 178
kali77, добре дошла...

Ние с Виктор чистихме  newsm79 до сега и той каталяса и реши да подремне  Laughing Laughing Laughing.
При нас като че ли се проясни малко времето, така че поне до кухнята ще идем .
За пиенето: Виктор пие от всякави накрайници и сламки, но от обикновена чаша още му е трудно. Напоследък иска да си държи сокчето сам и да си го пие от кутийката със сламка - на мама порасналото момче.
АМ не съм купувала след последната кутия преди седмица - сега пие прясно мляко вечер.
Само да допълня, че бебешките млека се делят на:
Адаптирани - 0-6м ( понякога 0-12)
Частично адаптирани 6-12 м
ПЪЛНОЦЕНННИ 12-36 м
В тоя смисъл, млеката за деца над 12 месеца не са точно адаптирани, а сухи млека с добавени витамини  Peace

# 179
Леле това с играчките е ужас....Всяка вечер, преди баня, почва голямото събиране, след това в една торба събирам вестници, брошури, сметки, пликове (защото те са по-интересни от играчките Simple Smile ), а тя отива и вади от плика мойта госпожица, сякаш нарочно ги събирам, да и е по-лесно да играе  Twisted Evil
За пиенето, Никол от сламка и от твърд накрайник, не иска да пие, само от шише, и от чашка, ама се олива цялата.
И аз мисля да мина на прясно, още повече че това, което купувам е страхотно и тя го пие повече от АМ.
Снощи Никол пак игра в 3 часа, ама този път и мен ме включи  Rolling Eyes Играта беше, едно непрекъснато местене, от кошарата на спалнята, и обратно  newsm78 Накрая заспа, а аз нямах сили даже да я прехвърля в нейното легълце,спахме до 9 сутринта дружно, и съответно закъснях за работа  Twisted Evil
Дядо и сутринта идва с думите, вие в 3 часа много се смяхте (особено на мен колко ми беше смешно  Tired)

Общи условия

Активация на акаунт