Мартенски бебета 2008 !!!

• 13 722
  • 280
  •   1
Отговори
# 240
  • София, Борово
Здравейте, дами  bouquet
Още веднъж благодарности за пожеланията! Simple Smile
Марги, мила, дано мине всичко бързо, а ти се опитай да не се шашкаш (знам, че е почти невъзможно). Децата наистина са жилави и добре, че е така.
Аз също много се шашкам, чак съседката ми чете лекция, че не било нормално. Снощи дори си плакахме заедно с Виктор
Зори, и Виктор почти не спи през деня, ако не е навън.
За ортопед - на нас педиатъра ни направи прегледа и каза, че за момчетата не е нужно, ако няма видим проблем, но за момичетата е задължително. Най-добре е в Горна баня - там са специалистите.
Деситка, да оздравяваш бързо. Мед, лимони и много течности.
Къдричка, и аз съм с такъв слинг, но нещо ми се струва голям. До колкото знам с връзките се позиционира бебето за да не се лашка на сам на там.
Ането, като гледам Али на аватара ти ми идва да я изям направо. Много е сладка Heart Eyes
Честити 2 месеца на Теа на мама Славундер!
Честита месечинка на  Емили на мама Лори, Алекс на мама Калина78, Филип на мама Дудолина и
Невена на мама Ани77!

# 241
Здравейте, момичета. Благодаря на всички за поздравите и хубавите пожелания за нашата Поли. Ние вече сме си в къщи и постепенно се аклиматизираме. Бебка засега е послушна, но не се знае докога.  Laughing  Всички много й се радват, а Коко изобщо не се отлепва от нея.

Раждането мина много леко - всъщност, това беше най-лекото ми раждане. Към 4.00 ми изтекоха водите, приеха ме в МД в 4.40, в 9.00 ми сложиха система и в 12.15 Бебка изплака. Нямах никакви контракции и чак след като ми сложиха системата се появиха някакви много слаби контракции. И с тях за два часа получих пълно разкритие. Беше супре. А персонала в родилното отделение беше просто забележителен. Не познавах никого от тях, но те се държаха изключително мило и внимателно, прикзвахме си с тях, въртяха се около мен и така неусетно дойде моментът Бебка да излиза навън. Сега едната акушерка ми е приятелка, дойде да ме види в отделението, поигра си с Поли.... Екипът се постара да нямам нито един шев, макар че аз ги карах да ми направят епизотомия, за да нямам разкъсвания.  Embarassed Изобщо имам само хубави спомени от болницата, а честно казано имах много притеснения преди това. Пожелавам на тези от нас, които още чакат своите бебета (между другото, останаха ли такива, че не съм в час още?  Embarassed ), същото леко раждане и прекрасно изживяване.

Честити месечинки на всички бебоци, които ги навършват днес.

# 242
Ей Били_ видях те:) Hug
Веднага да се отчетеш, каке малката кукла, ти как си?  bouquet
Добре дошла  bouquet  bouquet  bouquet

# 243
Здравейте, мамииииииииииииииииии!!!
Ние сме си вкъщи вече от днес на обед. Не съм ви чела, но сега сядам на компютъра. Успях да прочета само хубавите ви пожелания, за което искрено ви благодаря. По - късно ще кача снимки на малкото ми съкровище и ще разкажа за раждането.
Честити бебчета на мамите, на които не съм успяла да честитя, докато бяхме в болницата   bouquet
Виждам, че сме последни и след нас няма други бебчта. Явно вече сме в пълен състав и няма повече срамежливчета.
Целувам ви силно всички  и по - късно ще пиша   Hug

# 244
  • София, Борово
Пролетна Фея и Били, добре дошли с малките съкровища!  bouquet Hug

# 245
Добре дошли на Пролетна фея и малката Поли и на Били!  Hug

Забравих да спомена за вчера. Бяхме на разходка от 13,30 ч. до 17 ч. Аз естествено си бях приготвила 100 ml изцедена кърма за Али, като огладнее. Само че, когато тя се разрева от глад и аз и дадох шишето, тя не искаше да пие от него. Едва с много рев изпи 20 ml и това беше. Явно и аз ще трябва да я кърмя навън. Защото така или иначе ми е много неприятно да се цедя, а и тя като не пие от шишето, няма смисъл да го правя.  

# 246
Здравей, Били!
Начакахме се ние с теб и накрая в един и същи ден си гушнахме куклите.
Наистина сме последни в списъка и най-вероятно повече бебета не чакаме.  Laughing
Давай снимките на Сияна.

# 247
  • София, Борово
Аз отново с моите въпроси Simple Smile
1. На колко време се сменят бибероните на шишетата?
2. Как сменят пелени, като сте на вън и сменяте ли всъщност?

# 248
 Добре дошли на Пролетната фея и Били с малките съкровища:) Чакаме снимки!
 И Герчопиперчо наднича, а изобщо не пише:(( Кажи как сте с Криси?

Днес си взех за по-малко от минута ПИК от НОИ. Направих и справка за болничния. Много странно- парите са преведени на 4.04, а в картата още ги няма. Ще почакам до утре и после ще трябва с банката да се разправям... Като се почне бюрокращината и край няма...
Обаче след НОИ отидох в МОЛ-а и купих разни дрешки на бебка и се успокоих:) Утре ще ги изпера и на следващата разходка ще сме с дънки:))
 Мандаринке, това е онази едричката лекарка от Шейново, нали? Дето участваше в Такъв е живота? За нея съм чувала, че е много добър специалист и е с добро име... И лекарката, която не видя проблемите на моето момченце, е с много добро име- във форума няма едно лошо мнение за нея...

Дианче, аз до сега навън не съм сменяла памперс, ама и ние тичаме да се храним вкъщи за сега. Мислила съм си по тоя въпрос. Нося по един памперс в чантата, ама не си представям как ще го сменям в това време- все пак е още доста хладно и да не вземе да изстине дребосъчето... Сигурно лятото при по-дълги разходки ще се преобуваме навън, няма начин.

# 249
Здравейте мамчета...ние вече сме със зверски колики и сме на саб преди всяко яднене по 15....пробвах сутрин да и дам по-малко и резолтата беше ...доста рев и присвивания от колики....как ми е жал като се гърчи милата а не мога да и помогна...на всичкото отгоре сме със жълтеница още и трябва да пием повече течности....е да ама тя освен цица друго не признава.....едва я насилвам да изпие по 20мл преди ядене когато е зверски гладна....не ще биберон и това е..... Crazyта и ние като сме будни само ревем Shocked

# 250
mandarina07, тази докторка е много известна и то все със хубаво. Жалко, че на теб ти се е случило това. Човек никога не може да е сигурен, дори и да си плати на професионалист, пак стават грешки. Важното е че всичко с теб е наред Hug
Ането, като гледам Али на аватара ти ми идва да я изям направо. Много е сладка Heart Eyes

Мерси, мерси...и ние сме хвърлили око на Виктор, но за него се борят много кандидатки Wink

За бибероните - знам, че тези от каучук започват да се разлагат и да стават лепкави Crazy Така съм чела във форума. Аз ползвам повече силиконови, не знам на колко време ще ги сменям, засега нямат промяна.
Памперсите - навън не съм сменяла, защото всичките ни разходки са били за 2-3 часа. Но винаги нося с мен една пелена за постиляне, 1-2 памперса и кърпички, за всеки случай.

Добре дошли на Били и Пролетна Фея.  bouquet

Аз пък не знам навън как ще топля водата за АМ, или пък кърма, ако нося..или водичката...вие ползвате ли термоси или термобокс и за колко време се задържа топла водата?

# 251
Диана и аз се чудих това за бибероните, но наистина вече повече от месец силиконовите нямат промяна.
Пелени и аз не съм сменяла навън, все оче ми се вижда малко хладно да я разсъбличам съвсем. Е случва се да я оставя по 4часа с един памперс, но пък ние с акането се знаем-всяка сутрин около 9 и после не се повтаряме за деня, така че съм по-спокойна. Иначе и аз задължително нося   памперси и резервен кат дрешки.
За топлата вода - нося си я в термос и издържа около 6ч. дори и повече, но термобоксовете не струват. Слагах в шишето вряла вода, за да може след около 2ч. да е достатъчно топла.

# 252
Добре дошли на Били и Пролетната фея и на малките им съкровища!

# 253
  • Пловдив
Добре дошли на Били и Пролетната фея Heart Eyes
Ането- с термос е идеално. Със сина ми си бях купила един метален (без стъкло вътре), железен излезе, що работа ми е свършил Peace

# 254
Силиконовите биберони могат да се ползват 3 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт