Мартенски бебета 2008 !!!

• 13 726
  • 280
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Рони, и ние сме така- предимно плачем и когато сме си в къщи сме само на ръце  Crazy А понякога и това не помага  #Crazy Но се успокоявам, че сега ни е паднало да ги гушкаме...после като пораснат няма да искат да ги гушим толкова, а да не говорим като влезнат в побертета- няма и да им виждаме очите...особенно ако мойта щерка е като майка си...не ми се мисли!
Ние днес цял ден бяхме на вън- биха ни първата ваксина, доста плака Еми  Cry За 1 месец е наддала 900гр и сега сме 3900! После направихме разходка на езерото в Дружба, че ние с татко й даже и успяхме да обядвахме на едно капанче.
Ние за сега като сме на вън се кърмим в колата. Но по нататък си мисля в слинг дето има и за заметване, ако се сещате. А памперсите докато е със зимен кош- там ще се сменят, завет е поне.
Били, Пролетна фея- добре сте си дошли!!!!

# 256
Днес си взех за по-малко от минута ПИК от НОИ. Направих и справка за болничния. Много странно- парите са преведени на 4.04, а в картата още ги няма. Ще почакам до утре и после ще трябва с банката да се разправям... Като се почне бюрокращината и край няма...
На мен  същото ми се беше случило - оказа се, че банката ми беше дала грешен IBAN. Така че върви първо до Нои и после до банката.

Добре дошли на Били и Феята!  bouquet

# 257
добре дошли на Били и  Пролетната фея.....  bouquet
честити месечинки на всички мънички бебоци родили се на тази дата преди месец или  два...  bouquet
за снямата на пелени аз го правя в количката.. но сега още ме е страх че е студено .....но лятото няма кой да се прибира в къщи...

# 258
  • София
Жени ,много сте хубави!
Добре дошли на Били и Феята! Hug
Диди,аз сменям и навън памперси - в коша ако сме на разходка.Тук почти във всяка тоалетна има места  за преобличане на бебета.
 За АМ и ние ползваме термос-метален и издържа доста часове.

# 259
 Добре сте си дошли,Били и Пролетната фея HugЦелувки на малките сладурки Heart Eyes
    Не ми остава много време да пиша,но ви чета редовно с детето на ръце CrazyНие сме добре,Кари взе много да натежава,а иска постоянно да я нося и да я люлея.Днес следобед бяхме на гости на Станкова,че преви погача на Тошко и малката бандитка не ме остави за 5 минути,Диди я държа,за да мога да хапна от питката.Да на говорим,че питката беше първото нетечно нещо,което си слагам в устата от 3 дни!Тодор е голям сладур,гласа не му се чу днес на това дете,за разлика от почти всеки път като говорим по телефона,аз го чувам в моята слушалка без проблем!Но днес знаеше,че има празник и беше много мирен Simple Smile
     Дианче,памперса и аз го сменям в количката,нося една пелена,непромокаема подложка,кърпички и дрешки,но вчера така бяхме осрали положението,че й мих дупето в салона на мивката за косите Mr. GreenДобре,че нямаше клиентки в момента Mr. Green
     За бибите-ползвам основно силиконови,с каучуковите се давим и за сега не са мръднали.Питах кога трябва да ги сменя-когато преценя че са захабени.....Много целувки и гушки на Вики Heart Eyes

# 260
  • София...........
Дианче,ние все още излизаме за по час и не се преобличаме навън.
за бибите, аз съм с каучукови и в описанието пише 1-2 месеца.

# 261
  • София...........
Момичета, които кърмите да ви питам пиете ли някакви витамини или витаминни добавки и какви?

чайче против колики, на HIPP от копър ли купувате и по колко давате? От каква възраст може да се дава?

# 262
  • София
чайче против колики, на HIPP от копър ли купувате и по колко давате? От каква възраст може да се дава?
Да, от копър.
Може да се дава след първата седмица, а педиатърката ни каза не повече от 100мл на ден.

Днес ходих до една църква да питам за чистата молитва и попа каза, чв се правела точно на 40я ден...е аз запазих час за 39я ни ден...дано не е кой знае какъв проблем  Whistling

Поли, видях те...напиши поне как си, ако можеш... Hug Целувки на Иван!!!

# 263
 Simple Smile Ането, Лори, благодаря за загрижеността, аз съм по-добре, но ще  отнеме време да се върна в желязна форма. НО за сметка на това излизаме всеки ден към 14.00 - до към 18.00 с малкия, хапваме си навън, докато мамам и тати или някоя приятелка пием кафе. После се прибираме мама и тати да вечерят и към 20.30 пак сме на кафе - в троен състав Simple Smile Всички барове ни научиха вече, коментара е, че всички хора на запад така си гледали децата - малките се нагаждат според режима на мама и тати, а не обратното, без да се изпада в крайности разбира се Simple Smile
И най-вече всичкото това уплътнено в "забавления" време е за да се оправя по-бързичко, заобиколена от хора и разсейващи фактори Simple Smile
Това е засега от мен, прегръщам Ви всички   Hug, забранявам болести на мами и бебоци Naughty  bouquet Heart Eyes Hug

# 264
Добре дошли на Били, Пролетна Фея и малките им съкровища!   Hug
Честит Велизар на Тара31! Да е жив и здрав и да радва много мама и тати!
Честита месечинка на всички беби които навършват месец или два месеца!  baloni baloni baloni
Поли,, радвам се,че вече си по-добре! Пожелавам ти много скорошно възстановяване и да няма и спомен от онова ти състояние!  Hug
Ние днес с Дари съвсем си объркахме режима. То не, че сме имали такъв, но до сега не сме се хранели в 2:00 по нощите  ooooh!
Мамчета, кажете как се лекува запек. От една седмица се мъчиме с малката, но постоянно с термометъра нестава, а като я гледам милата как се мъчи ми се плаче  Cry
Днес в "Бон апети" говореха за запека при децата и че се образували фистули от него, гадна работа  ooooh!

# 265
Добре дошли на Били и Пролетна фея + Бебки!

Дивна, аз на своя глава пия бирена мая, която е в комбинация с вит. А, С. Също пия и чая на хип. И все се притеснявам дали ми е достатъчно кърмата, че след стреса от първата консултация Shocked

Хаде до скоро, че малкия спи, но каката трябва да става и да почваме закуски, игра ... учене и т.н. Как ще се справям като проходи бебо newsm78

# 266
  • Тук и там
te_za, a и мамите които пиете чаят за кърмачки на ХИП - помага ли ви за кърмата  Thinking
И ние памперси навън не сме сменяли, но и не сме стояли толкова дълго, че да не издържат.
За термобокса - един си купих и един ми подариха - никаква работа не върши #2gunfire
Хайде днес по разходки  Peace

# 267
Здравейте,мамчета и бебоци!Кажете ,моля ви,водата за разтваряне на АМ(защото се дохранваме)трябва ли да е изварена? ThinkingДо сега все варя...,защото доки каза да не ползвам изворна.

# 268
  • София, Борово
Много благодаря, че споделихте.
Аз също ще сменям в количката, но на това време не си е работа, ще простудя детето.
Нося 3 пампи за всеки случай в мен.
За храненето - взех термос - метален и термо бокс. Само термоса върши работа.
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА Бебе Сиана на мама peps791223 и бебе Eмилия на мама titilina baloni
polina13, радвам се че си по-добре  bouquet
Тара, изварява се, да.

# 269
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ НАС С БЕТИ Hug

Общи условия

Активация на акаунт