БЕБЕТА ЮНИ 28 :-)

• 14 089
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте на вси4ки мамита!
Добре дошла на новото бургаско мам4е!!!Увели4ава ни се бройката Simple Smile))

Аз да ви се оплача днес -имаме право на трудови медицински прегледи, но сега правим за първи път такива и аз реших 4е макар и да ми остават само 3 дни на работа още да се прегледам. Кръвното ми беше нормално 120/70 -такова беше и в4ера на прегледа при моята наблюдаваща док; но правиха ми и кардиограма и апарата показа у4естен сърде4ен ритъм, аз по принцип при най малкото движенийце и запо4ва да ми бие така сърцето, док ме попита дали съм притеснена и се изказа (не искаше да ме стресне уж) 4е може да е от анемията, за която му споменах, но най добре щяло да бъде да си направя изследвания за щетовидната жлеза след раждането -направо ме успокои...и сега едни притеснения....
Защото аз винаги съм си имала у4естено сърцебиене, ако сте 4ували израза "заешко сърце"..
Извинете за отклонението, но исках да споделя.....  bouquet

# 226
Мацки, айде на плуванка събота-неделя! help smile3549    Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Тъкмо си купих един бански, че иначе няма да се затътря...
Мисля да отида на спИциалната водна аеробика някой ден, но засега поне до басейна, преди да ми е минала музата...
Така че, ако има желаещи - да сформираме групичка! Може в Техническия университет (наскоро правиха ремонт), или в Спартак (все пак е в центъра), или на някое по-готско място, хотел Витоша, примерно...

И в петък да не забравите да ме гледате в Горчиво  Whistling
Ама не ми се смейте на прическата, моля! Някакво фризьорче там реши за две (2) минути да ме оправи уж, ама на!

И аз съм за срещата на еврофутбол! хайде и за там да се организираме нещо, а  Simple Smile

(май много организации станаха  Joy )

# 227
miona, и аз съм така. Много ми е повишен пулса. Щях да ходя на кардиолог, ама сега трябва да лежа и да не си мисля глупости и да се притеснявам. Единствено гинеколога ми ме прати да ми видят с ехограф да не би да имам възли на щитовидната жлеза.
Не се притеснявай.То и аз така бях шашната в началото, ама сега не е времето да се притесняваме така HugВАжното е да сме положително настроени и всичко ще е наред Wink

# 228
 stork-girl  Nino4ka78 purva momiche preggo

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 19:51 от nino4ka78

# 229
nino4ka78, можеш ли да редактираш публикацията си, и да махнеш дъъългия цитат на заглавната страница, моля  Peace

# 230
nino4ka, какво е това?
Май малко си се объркала, плс махни го, 4е така само спамим темата...
Офиоли, ще ме побъркаш с твоите идеи...всичко е мн хубаво, ама след тежката работна седмица...ми е доста трудно да планирам каквото и да е..
Утре има отвори врати в Шейново - 2ч. - някой навит - bunny е малко болничка и не знам дали ще може да доиде, а сама не ми се ходи...
10 април, четвъртък, 14:00 ч. Втора АГ болница “Шейново”, София, ул. Шейново 19
За записване: Антоанета Тодорова – тел. 02/ 965 94 24

# 231
Здравейте, момичета  Hug

Аз днес цяла сутрин се разправям с един италианец от поддръжката на интернета, който ми скъса нервичките, ама да не си припомням, че пак ще се ядосам  ooooh!

Мен лично ме е страх да пътувам и ми е много терсене, че не съм излизала от София толкова време, ама... Ето сега в събота и неделя сме канени на една вила близо до Троян, обаче мен ме е шубе. Не от самия път, а ме притеснява фактът, че ще бъда далеч от София...  Confused

jasena, аз ще ходя на отворените врати в Шейново следващия месец, че тогава вече ще съм в отпуска, а няма как да се измъкна утре от работа. Ако в крайна сметка и ти се откажеш, през май ще ги посетим заедно  Peace

Слънчицето май започва да се показва  Simple Smile Приятен ден на всички коремчета   bouquet

# 232
Относно пътуването да кажа и аз  Mr. Green
Пътувам си и хич не ми пука! след онова летене до скандинавието в шестия месец не съм се спряла! То си е въпрос на лично усещане. Аз за себа си разбрах - може, обаче с ВЛАК! Автобусите не ми понасят добре, и когато се налага, ходя да сядам до шофьора! Във влака е гадничко понякога, но си е съвсем спокойно, люлее бебето, то е доволно, има тоалетна някаква, а и никой не се сърди ако си кача краката на отсрешната седалка (без обувките де)  Mr. Green А и където и да се отиде - навсякъде има лекари и болници! Тези, които живеят извън София да не би да не се лекуват! И както изглежда още доста ще попътувам до края! Ако имахме кола, щях да миткосвам още повече!
Така че - ако сам се усещаш ОК, не мисля че трябва да се ограничаваш от пътуване!
(предстои ни и един уикенд за двама в Лесидрен, и не смятам да се отказвам от него, дори и с автобус ако трябва да пътувам  Mr. Green )

# 233
Добрютро.

Кори, 400 мг е рибеното масло което пия. Мразя го  Sick

За пътуването, вие ме убивате - ако не карате проблемна бременност, защо да не пътувате??? Стига бе хора, бременни сме, не сме стъклени или захарни. А и дето вика оффиоли, то болници има навсякъде, не дай боже да се налага, разбира се. Ние тази събота-неделя ще ходим в Бостън, та чак до вторник - 4 часа с кола, на връщане с рейса... нямам търпение да тръгвам че както се заседях вкъщи и в офиса тези дни, хванали са ме лудите вече.

Уф, трябва да ви оставям че как закъснявам за работа....  ooooh!

# 234
Остават ми още точно 9 дни и излизам в болнични. Не че и м. май пак няма да идвам на работа, но ще е само за по няколко часа, и то не всеки ден. Макар че шефът ми се шегува, че ми давал само 10 дни да родя и пак да се връщам.

Вчера бях на преглед. Няма лъжа, няма измама - колкото и (все още) да се надявах за момиче,  бебо е момче, и то доста надарено, както се изрази лекарката  Mr. Green А, и се е обърнал с главата надолу - т. е - заел е стартова позиция.

А за пътуването......Аз лично бих пътувала, стига да се чувствам добре. С миналата бременност не се спирах - пътувах до последно. Ама наистина до последно - само 2 седмици преди да родя пропътувах цели 320 км с автобус.

У нас ремонтът продължава с пълна пара. На всичкото отгоре наводнението от миналата седмица наложи допълнителна работа, ще трябва да пренареждаме паркета...дано приключим до Великден.

# 235
Да, защото има отворена отделна тема, където не сте прочели. Иначе тук само ви подсетих. Започваме в 12 часа и ще продължим до 14 часа.

Eurofootball може и аз да не съм дочела, но не видях час в поканата за срещата на 13.04?

# 236
Офиоли, много ти се радвам, каква си авантюристка.

Ние ще празнуваме 10г от завършването на гимназията и ще се събираме в Разград на 24 май, но на мен ми се вижда твърде близка тази дата до термина /04.06/ и ще пропусна срещата Sad, но здраве да е и само бебка да е добре Flutter.

А за Великден мисля да направя една тенджера с боядисани яйца /нали и без това в тези месеци на бременността се препоръчват/ и който дойде е добре дошъл Mr. Green.

Сега се сетих да ви питам за майчинството, нали се изчислява на база на работни дни в месеца. Означава ли това, че и после когато сме в майчинство ще гледат колко работни дни има в месеца, или се взема осреднено число, напр. 20 раб.дни? 
Аз сега си взех последния фиш, който влиза в изчисляването на майчинството и съм се отдала на сметки. Като гледам добре съм поработила за бебинка Wink Heart Eyes

# 237
Трън4е приятно изкарвне в града -май с най много българи!!!!
Офиоли е нашата пътешественичка и ентусиастка -Офиоли кипиш от нови идеи и настоение !!!! Hug
Катенце зна4и и сега може да отида да ме успокоят малко пове4е за тази жлеза??

# 238
здравейте момичета Hug
сложете ми и на мен едни сини гащи stork-boy гледам че на 26 се е заформил само мъжки отбор
миналата седмица бях на лекар и бебо е вече 1150 гр. и е много активен особенно вечер . Някоя от вас имала ли е урати в урината лекарката ме наплаши че ако и следващият път ги има ще ме вкара в болница Weary. От два дена имам ужасно главоболие и много ме боли гърба. Стига съм се оплаквала искам да благодаря на всички мами от форума които никога не отказват каквато и да е информация,а особенно на нас с първа бременност ни е много полезна Hug Hug Hug Heart Eyes

# 239
За всички в София, които мислят, че ще им бъде полезно:

На училище със сп. 9 месеца
София
15. 04. 2008 г. – 09.30 ч. в пицария Мис Каприз (ул. “Коста Лулчев” 13, зад х. Плиска) Елена Василева, акушерка Училище за бъдещи майки “МА-МА”, София ще представи темата “Масаж и обличане на бебето.”

17. 04. 2008 г. – 09.30 ч. в пицария Мис Каприз (ул. “Коста Лулчев” 13, зад х. Плиска) – Д-р Иван Чавдаров, специалист по физикална и рехабилитационна медицина, Специализиран конкултативен кабинет, София ще представи темата “Двигателно развитие на кърмачето.”

Общи условия

Активация на акаунт