Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява изследването на Доплер?
Какво представлява измерването на Доплер?
Какво е Доплер и за какво се използва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява изследването на Доплер?
Изследването на Доплер е неинвазивна техника, която използва звукови вълни за измерване на кръвния поток в пъпната връв. Това помага да се оцени състоянието на сърцето и кръвоносната система на бебето, като предоставя информация за кръвния поток и снабдяването с кръв. Обикновено се използва по време на бременност за наблюдение на здравето на бебето.
-
Какво представлява измерването на Доплер?
Измерването на Доплер е неинвазивна техника, използвана за оценка на кръвния поток и кръвоснабдяването на бебето. Обикновено се извършва с помощта на апарат, който измерва скоростта и посоката на кръвния поток в пъпната връв. Тази информация помага да се оцени състоянието на сърцето и кръвоносната система на бебето, като осигурява ценна информация за неговото благосъстояние.
-
Какво е Доплер и за какво се използва?
Доплерът е неинвазивна техника, използвана за оценка на кръвния поток в матката, плацентата и пъпната връв на бебето. Той позволява визуализиране на кръвния поток в синьо и червено, което позволява различни измервания. Обикновено се използва за оценка на структурата на пъпната връв и кръвния поток през плацентата. На по-късен етап с Доплер се следи зрелостта на плацентата.
-
Кога се използва Доплерът?
-
Какво представлява БХС и кога се извършва?

Ако е Yasen, s-то ще го четат з.

, но в комбинация с овлажняващ крем ,защото ми е много суха кожата . Исках да ви питам на вас кога ви казаха бебчо каква поза е заел , защото моята лекарка нищо не ми казва
? Аз съм си доволна от нея , но тя е от тия дето не са много по обясненията
Ох ,като гледам вие колко сте напред с покупките чак ме е страх
, аз едва списък съм направила , все си мисля че е много далече . Чао засега , че доста си пописах
. На вас какво ви изписват за високо кръвно? На мен ми се струва , че 130/90 не е високо ама тя каза че за бременни е високо. Знам, че темата е коментирана, но никой май не е казвал какво са му изписвали.
!